Step by step in sect. 4 !!!
Raspunsuri - Pagina 2
cortez spune:
Buna, mamicilor stiu ca voi aveti copilasi un pic mai mici decat al meu, noi mergem la scoala step-by-step anul acesta tot in sector 6, dar nu reusesc sa ma lamuresc intr-o privinta : ce se consuma la pranz? Invatatoarea mi-a spus de sandwich-uri sau mancare gatita de la firma de catering, dar mi-e teama ca va ramane varianta sandwich-uri.
Poate cineva sa imi raspunda? Scoala 193 cat este de buna.
Mii de multumiri, anticipate.
Cortez
alexa13 spune:
scuze, acum am vazut mesajul
nu am aflat nimic momentan. nu am avut timp deloc sa o vizitez. despre adresa atat stiu. asa ca trebuie cautata. promit ca imediat ce aflu ceva va anunt.
inca o data mii de scuze.
alexa13 spune:
pot sa vin si eu cu tine si sa ne infiintam o gardinita unde sa avem grija de copii mult mai sigur si mai bine? 
Anuska spune:
In sect 6 mai e si gradinita 197 de la Lujerului cu sistem step... Insa s-a afisat deja lista cu cei primiti.....
*********************************![]()
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
LindaZ spune:
In sectorul 3 gradinita particulara step-by-step este Bambi langa Piata Alba Iulia pe strada Ghe. Dem. Theodorescu.
Mai multe detalii despre sistem gasiti aici www.stepbystep.ro, inclusiv puteti face download la un Ghid pentru parinti-Copilul meu merge la scoala de pe pagina "acasa".
monaraus spune:
Anuska, v-ati inscris la 197? Noi da si suntem incantati, desi nu stim ce costuri sunt...
Anuska spune:
quote:
Originally posted by monaraus
Anuska, v-ati inscris la 197? Noi da si suntem incantati, desi nu stim ce costuri sunt...
Felicitari!
Nu mi-a primit-o, probabil din cauza varstei.... Daca n-a contat faptul ca 4 ani de zile am dus gaza mare acolo...... In fine nu conteaza, asteptam la gradi de langa....
Ca e vb sa vina muncitorii de la 1 iul si sa inceapa mansardarea....Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004