Step by step in sect. 4 !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Buna, mamicilor stiu ca voi aveti copilasi un pic mai mici decat al meu, noi mergem la scoala step-by-step anul acesta tot in sector 6, dar nu reusesc sa ma lamuresc intr-o privinta : ce se consuma la pranz? Invatatoarea mi-a spus de sandwich-uri sau mancare gatita de la firma de catering, dar mi-e teama ca va ramane varianta sandwich-uri.
Poate cineva sa imi raspunda? Scoala 193 cat este de buna.
Mii de multumiri, anticipate.

Cortez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa13 spune:

scuze, acum am vazut mesajul
nu am aflat nimic momentan. nu am avut timp deloc sa o vizitez. despre adresa atat stiu. asa ca trebuie cautata. promit ca imediat ce aflu ceva va anunt.
inca o data mii de scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa13 spune:

pot sa vin si eu cu tine si sa ne infiintam o gardinita unde sa avem grija de copii mult mai sigur si mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

In sect 6 mai e si gradinita 197 de la Lujerului cu sistem step... Insa s-a afisat deja lista cu cei primiti.....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

In sectorul 3 gradinita particulara step-by-step este Bambi langa Piata Alba Iulia pe strada Ghe. Dem. Theodorescu.
Mai multe detalii despre sistem gasiti aici www.stepbystep.ro, inclusiv puteti face download la un Ghid pentru parinti-Copilul meu merge la scoala de pe pagina "acasa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Anuska, v-ati inscris la 197? Noi da si suntem incantati, desi nu stim ce costuri sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Anuska, v-ati inscris la 197? Noi da si suntem incantati, desi nu stim ce costuri sunt...

Felicitari!
Nu mi-a primit-o, probabil din cauza varstei.... Daca n-a contat faptul ca 4 ani de zile am dus gaza mare acolo...... In fine nu conteaza, asteptam la gradi de langa.... Ca e vb sa vina muncitorii de la 1 iul si sa inceapa mansardarea....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput