Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
rachel owen spune:
Alina, m-am mai uitat la poze, mai, eu ma topesc dupa fii-tu. Daca ai fi mai aproape, as veni sa ti-l pupilesc o tura.
Nu mai pot de dragul lui
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
sirimie spune:
Rici, eu am un nepotel care a renuntat de bunavoie la biberon pe la 3 ani. Inainte de gradinita. Acuma ca ti-am scris asta imi dau si eu seama ca nici eu nu as vrea sa astept asa mult..
Eu am o cana din asta din care se suge dar nu vrea sa suga din ea .
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
bubu05 spune:
Bleah, telina fiarta...nici nu stiti cum e la gust...te ia cu dureri de cap . Dar am mancat-o cu rosie si cu lamaie, sa nu mi se aplece. Sper sa nu mi se faca rau!
Pofta bune, fetelor de suferinta!
Aaa, am trisat cu o lingurita de mamaliguta cu branza, ii facusem lui Vlad si am gustat. Si-asa a luat 4 lingurite si era sa i se aplece si lui. Nu-i place si pace! E a doua oara cand o refuza categoric. Cred ca e singurul fel de mancare pe care nu-l vrea. Si am aruncat-o, ce sa-i fac?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Buna fetele,
nu stiu cum merge la voi cura, insa eu incep sa am probleme. Cred ca de la apa rece mi se trage. Am diaree si nu m-am linistit nici cu furazolidon+ceai de menta... nu stiu ce sa fac, dar ma doare burta si merg des stiti voi unde...
Pe scurt re-uri la mesajele voastre:
Eu vin la BabyExpo sambata dupa pranz.
Cat priveste stimulentul inca nu l-am primit.
Matei nu mananca asa mult lapte, maxim 300 ml in 24 de ore. Cred ca e normal si asa, nu neaparat 500ml.
Mi-au placut ambele bancuri.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
sirimie spune:
Pozele de la mot, puse separat in semnatura. Se vad?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
La Mot
crinuta spune:
Oana, eu nici nu am de gand sa mananc telina fiarta. Mananc restul dar pe aia o sar.
Si eu am trisat azi cand am baut Pepsi light, dar sunt convinsa ca nu e nici un fel de problema, mai ales ca nu are zahar.
Crinuta si Rayan
MihaT spune:
Mai fetelor, e posibil asa ceva? Adica eu mananc asta, iar sotul asta, cu mine la masa...ce sa zic, ca mi s-a si aplecat de la telina fiarta...
bubu05 spune:
Aoleu, Mihaela, imi ploua in gura, nu mai pot!
Eu am mancat dupa telina aia o portocala si un kiwi, ca daca nu, mi se facea greata de la ea. Cea mai naspa de pana acum!!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
mda, de aia nu e dreptate pe lumea asta
eu am descoperit o alta metoda de a prepara telina: o dau pe razatoarea mare, pui o picatura de ulei masline, putina vegeta si o innabus cu apa pina fierbe...
in schimb, iar am trisat..., of, e tare greu. am mincat un covrig...am o punga, nu m-as mai opriacum realizez ce importanta e mincarea si cita placere aduce vietii
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea