Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Pai sa ne laudam: azi e a doua zi in care Alexandra papa mancarea zdrobita cu furculita - bucati maricele. Pana acum ne-am tot antrenat. Si mai mult, nu gasesc in pampers bucati nedigerate.
De duminica a inceput sa deschida singura usa de la sufragerie si sa urce scarile tinuta de mana.
Avem aproape 5 dinti.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, ca sa vezi pozele Alinei trebuie sa fii logata in yahoo.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patricia, da am incercat si cu omleta, a luat ceva , dar nu spectaculos.
Multumim pentru apreciere, dar uite aici o poza cu tati al nostru.

si aici alta prin care ne avertizeaza cine este " seful"

Sirimie, da suntem dintoase si utilizatoare de olita ! si sunt sigura, daca ne permite vremea, ca o sa ne vedem in parc.

Fetelor, eu am reusit sa vad pozele Alinei din 1 incercare.

multi la toate.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ahaaaa...mersi Amaya!
Gata, Kita, le-am vazut! Un ranjit...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, si eu care credeam ca seamana cu tine.

Ubi, felicitari pentru progrese.eu i-am dat de ceva vreme maruntit la furculitza, insa tot evit sa incep sa ii dau in mina sa pape singuradeh, fiecare cu pasaricile luichiar daca avem o gramada de dinti si masele

eu l-am vazut din prima pe Andrei tuns si semi-tuns.De fapt pe ambii Andrei (Buddha)

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Ubi ti/am vazut pozele, e o dulcica Alexandra si stie sa aprecieze si florile...... tu ai cumva vreo legatura cu ubisoft?

Kita ti/am vazut tunsulicu o bombonica, in poza 2676 seamana tare bine cu piersicuta mea, serios...numai ca nu gasesc acum o poza a ei ca sa/ti arat.

fetelor am trisat tare am mancat 1/2 baton de slabit caci simteam ca pic jos. de dimineata m/am cantarit....surpriza!!!!....acul era deja mai jos pe scala......

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Merci de aprecierile lui cheliuta;
Bubu si cand te gandesti ca am facut nunta pe 2 martie si era rochia decenta,,, cu spatele pe jumate gol; Am avut atunci noroc de vreme frumoasa...alte vremuri..., nu ca acum ca am iesit cu Andrei sa ii cumpar vigantolette si era asa de urat...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Robotul barman, Vadim si Becali

Un tip intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului. La bar - un robot! Robotul ii serveste un cocktail perfect si-l intreaba: "Cat ai IQ-ul?"
Omul raspunde "150", dupa care robotul incepe sa-i faca o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii incalzirii globale, fizica cuantica si spiritualitate, biochimie, teoria coardelor, Constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.
Clientul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar si se intoarce pentru o noua comanda.
Din nou, primeste un cocktail perfect si intrebarea despre IQ.
Omul raspunde "100". De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, formula 1, vedete TV, diete alimentare si scandalurile din PSD si Alianta DA.
Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test final. Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.
"aaaa... cred ca... aaa... 50" raspunde omul. La care robotul il intreaba: "Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri mergi cu Vadim sau Gigi Becali? Astia patrioti adevarati!..."

Si .. a demisionat Adrian Nastase. Pariez ca vrea sa isi faca alt partid.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

supeeer bancul

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Simona, bancul. O sa il spun si sotului

Alina, eu am vazut pozele, e atat de frumos Andrei, si cum sta el la pozar. Dar cu freza asta, ce-i facurati, mai, copilasului?

Simona, si eu le-am tot sterilizat si ma gandesc sa renunt, dar parca nu ma simt asa in siguranta, desi stiu sigur ca le spal bine.
Canite cu cioc am de la primii pasi, dar folosesc ciocul si la sticlele normale. Am primit un pont de la o prietena, ca ar fi de la Event canita cu cioc cu supapa si nu curge, bebe trebuie sa suga ca sa vina lichidul, deci tot pe supt se bazeaza. Problema e ca sunt destul de scumpe, si aici la noi nu stiu daca gasesc, eventual la Sensiblu. Daca maine ne simtim mai bine sa iesim, ca am reprogramare la dentist, o sa caut, si va spun mai multe. Eu vreau neparat sa il dezvat de biberon, cat mai curand. Am in bloc o vecina cu un copil de 4 ani care merge si la gradinita cu biberonul dupa el. Noi nu vrem sa ajungem asa. Dar nu stiu pana cand e normal sa suga, pana cand se dezvata de supt, pt ca nici sa il privez nu vreau.

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput