Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Noi am papat pizza

Astept

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Amaya, am incercat sa ma dreg si prin alimentatie. In seara asta am mancat telina fiarta cu cateva feliute de paine prajita si o banana. Ma simt mai bine dar nu 100%.
Miha, m-ai distrat teribil cu pozele celor 2 meniuri. Infuleca bine sotul tau, sincer te compatimesc. Al meu sot mancase deja cand am ajuns acasa.

Hai ca v-am compus si o poezioara (in drum spre casa):

Fetelor la dieta rezistati,
Burtile jos sa le dati
Si nu incercati sa trisati!
O cioco daca mancati,
La a doua sigur nu rezistati!
Mai bine incercati,
Regimul sa-l respectati!

Am pus cateva poze din seara asta, ca sa vedeti ce nazdravenii mai face feciorul meu:

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Lavinia ma vazut pozele cu nazdravanul tau. E tare frumos...seamana cu tati Ii cam place sa stea in cap Si papa si el paine. De ar papa si bubu meu asa ca ai vostri
Am vazut si pozele de la aniversare. Masinuta de care a primit i-am facut si noi cadoul copilului prietenei mele si am vrut sa ii luam si lui Albert si nu am mai gasit. Tare smecheras in salopeta de blugi
Nana avem si noi, dar inca nu ne-a taiat motul.
O sa se faca doctor Matei dupa lucrurile pe care le-a ales, dar cred ca va ajunge directorul spitalului

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, super poezia! Ti-e mai bine? I-a uite! Vlad asteapta sa vin sa-l dau peste cap si rade de nu mai poate, ii zic "baldabac" si rade.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

rici

liviana nazdravan tare piticul

bubule am vazut pozele voastra, mai dar voi toti trei sunteti niste copii!

nici eu nu am putut manca telina azi, am fost in cora si mi/am luat de la mec o salata de criditati: 2 felii de rosie, varza si morcov. aaa...si am baut si o cola light caci simteam ca pic jos, in concluzie am trisat rau azi!

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Eee, Ixxi, as vrea eu sa mai fiu copil, ca atunci eram slabaaa, nu aveam celulita si burta . Anul asta facem amandoi 28 de ani!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, frumoase poze cu nazdravanul tau. E un blondin reusit! Sper sa nu gresesc, parca stai prin rahova nu? Si nu ai frecventat parcul sebastian asta vara? De ce te ?, pt ca ma tot uit la poze si parca, parca te-as recun din vedere.

Fetelor care tineti regim va doresc rabdare si iar rabdare. Este cineva care mai alapteaza si s-a apucat de ac regim? imi doresc si eu sa incep ac regim, dar inca mai alaptez si nu stiu daca este bine.
In ult 2 luni am cam pus niste kg, desi mai daunazi ma laudam ca inca nu am ajuns la greutatea de dinaintea sarcinii. ma cam apropri si nu prea vreau.

va pun aici cele mai recente fotografii cu printesuca mea , caruia i-a crescut parul.

la toate si ne ma auzim

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

28? si aratati asa? sigur ai socotit bine? nu aveti vreo 24-25?

bune bancurile!!!!

simona se vad ffff bine pozele, dar ce/i taia nasa caci parut nu prea avea...

liviana multumim de poezioara. ce/ti face burtica?

Beatrice si

Mergi la inceput

Kris, pana la 3 ani vor fi toti experti in calculatoare, dupa cum evolueaza lucrurile. E dulce foc piticoata!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ixxi

28? si aratati asa? sigur ai socotit bine? nu aveti vreo 24-25?

Beatrice si

Am socotit, am socotit! Multa lume mi-a zis ca arat mai mica, asa sunt eu (si sotul la fel)!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput