Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

buna dimineata fetelor, va invit sa ne bem,dar inainte de a bea cafeluta am mancat cereale cu fructe iar mai tarziu am o pfta nebuna de cartofi copti din cunostintele mele sunt recomandati in curele de
subtiere.Sa nu uitam ttusi ca azi e Miercuri si trebuie sa fim cuminti.
Sper ca pe la voi prin Moldova vremea sa revina normal, aproape nu mi-a vazut sa cred ce am vazut la tv, in nord viscol si zapada in sud inundatii, noi cei mai centrali se pare ca suntem mai feriti. Sper sa treceti cu bine si de asta.
Nu mi-a venit sa cred ce am auzit aseara , vor sa incadreze accidentul Laurei la accident de munca,de parca mai conteaza acum,probabil cei de la teatru sunt de vina ca se circula pe sosele dezastruos.
Pana la urma o sa spuna ca-i de vina de fapt baiatul ,cel care a amurit in Bucuresti- odihnasca-se in pace-, ca a trecut pe sub pom.

Nora draga multumesc de executiestiu ca oboseala si nesomnul nu fac deloc bine si crede-ma ca incerc sa ma odihnesc cat mai bine dar, de cand lucrez si sunt deja vreo 19 ani am avut probleme cu dormitul ziua, si cel mai tragic e ca de cele mai multe ori tocmai cand dormi mai bine se gaseste cineva care sau suna la usa sau are chef de muzica la max. Cand sunt de noapte in general dorm si ziua apoi ma pun seara din nou pana la 22. Azi sunt din nou de noapte si doar maine sunt libera.
Azi merg la cumparaturi vreau sa-mi cumpar rosii si ceai.
Daca nu o sa mai reusesc sa intru va pup si va dpresc o zi superba.
In timp ce scriam pe-afara a inceput sa ninga sa ploua ,ca la balamuc, dar bine ca nu e moderat.

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Fetelor dragelor cand mi-am citit mesajul am vazut greseala - afara ploua-ninge moderat din fericire .

Pe la noi nu am vazut inca orez integral dar am sa mai caut,o sa caut si spanac chiar dac nici eu nici Sorin nu-i suntem tocmai fani.

Va pupicesc din nou.SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicdt spune:

Neatza fetele.
Sper sa mai aveti un loc liber pe-aici,ca vreau si eu sa ma inscriu ,nu de alta dar sunt cam grasuta si mai trebuie sa dau jos cateva kg bune,deci,am 1,65m si 81 kg ,sper sa nu dati cu rosii,ca sunt cea mai plinuta de aici ,eu tin si postul Pastelui ,va pupic si va doresc o zi buna,aaaaa si inca ceva ,cum se da raportul ,la cat timp?s-au cum se face pe aici ,ma lamureste si pe mine cineva?Multumec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata...

Offff cu vremea asta...eu una cred ca fac alergie de la zapada...cel putin s-a mai domolit vantul..acuma astept o minune, sa se incalzeasca vremea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

E adevarat ca vremea asta e tare aiurea...parca ar veni Craciunul, nu Pastele. Pe aici pe la noi drumurile sunt infundate, a nins intr-o veselie de duminica de la pranz, de bine ce se reia circulatia iar ninge tare...Mai devreme se pusese pe viscolit...
Va admir fetelor care puteti tine post! Eu nu pot, mai ales ca asta ar insemna sa mananc fainoase. Eu n-am gasit paste integrale si mi-e asa de ciuda ca mi-e o pofta de spaghete!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by cristicdt

Neatza fetele.
Sper sa mai aveti un loc liber pe-aici,ca vreau si eu sa ma inscriu ,nu de alta dar sunt cam grasuta si mai trebuie sa dau jos cateva kg bune,deci,am 1,65m si 81 kg ,sper sa nu dati cu rosii,ca sunt cea mai plinuta de aici ,eu tin si postul Pastelui ,va pupic si va doresc o zi buna,aaaaa si inca ceva ,cum se da raportul ,la cat timp?s-au cum se face pe aici ,ma lamureste si pe mine cineva?Multumec.

BUN VENIT !

Aici e locul tau, daca vrei sa slabesti incet si sigur, sanatos. Si eu tin postul, asa ca ai companie si in aceasta privinta, eu postez ce maninc si te poti inspira...
Trebuie sa dai urmatoarele date: numele cu care vrei sa intri in listutza, virsta, daca ai copii sau intentionezi in viitor apropiat, inaltime, gruetatea actuala, greutate tinta...si dimensiunile clasice, stii tu, cele 90-60-90...ale tale.

Te asteptam !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetele!

Azi a fost o zi plina,plina cu hartoage.Mult de lucru.Acum mai am baita,papa sotului si somn.Deabia astept.
Minune...notati in calendar undeva,faceti bulinute...am baut ceai verde.
Cristicdt bine ai venit!Si sopr la slabit!

poze febroarie

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Salut fetelor. Nora iti daau voie sa ,din doua motive: mai intii ca n-am mai dat demult pe aici , insa in ultima vreme actiunile de pe bursa au scazut iar oamenii care au investit prin mine m-au bombardat cu telefoane de m-au innebunit. Pe linga asta am fost cu pitica mea pe la doctor sa-i faca sondaj la ochisor si apoi s-a complicat putin situatia.........o gramada de dureri de cap.A doua bataie o merit din cauza raportului:pune-ma te rog in top rusinica pentru ca am in plus 500 gr - cred ca de la stres mi se trage - dar acum imi amintesc ca mi-am sarbatorit si ziuadumineca si am facut masa bogata cu parintii - ciorba de burta , gratare, maioneze o gramada si tort la final - poate si de acolo sa mi se traga, scuze sunt destule. ASTA E.
MI tare rusine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

Buna fetele!

Azi a fost o zi plina,plina cu hartoage.Mult de lucru.Acum mai am baita,papa sotului si somn.Deabia astept.
Minune...notati in calendar undeva,faceti bulinute...am baut ceai verde.
Cristicdt bine ai venit!Si sopr la slabit!

poze febroarie

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Foarte bine...Eu beau zilnic ceaiul de la tine. Dozeaza bine si are gust perfect.

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

Salut fetelor. Nora iti daau voie sa ,din doua motive: mai intii ca n-am mai dat demult pe aici , insa in ultima vreme actiunile de pe bursa au scazut iar oamenii care au investit prin mine m-au bombardat cu telefoane de m-au innebunit. Pe linga asta am fost cu pitica mea pe la doctor sa-i faca sondaj la ochisor si apoi s-a complicat putin situatia.........o gramada de dureri de cap.A doua bataie o merit din cauza raportului:pune-ma te rog in top rusinica pentru ca am in plus 500 gr - cred ca de la stres mi se trage - dar acum imi amintesc ca mi-am sarbatorit si ziuadumineca si am facut masa bogata cu parintii - ciorba de burta , gratare, maioneze o gramada si tort la final - poate si de acolo sa mi se traga, scuze sunt destule. ASTA E.
MI tare rusine.

mamica de fetite

Ok. tine, atunci:
Dar...bine-ai (re)venit . Imediat iti modific si in raport.

Nora

Mergi la inceput