Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 3
Moniland spune:
Chefuri peste chefuri, deplasari peste deplasari => + 1 kg. Sunt in top
.
Dupa ce ca sunt super obosita, mai am si surpriza neplacuta de marti la cantar. ![]()
Nora, imi plac foarte mult chestiile cu luna, mai ales cand le zice cineva. De stiam de dimineata pe cuvant ca numai lichide as fi baut. (fara alcool?
).
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Chefuri peste chefuri, deplasari peste deplasari => + 1 kg. Sunt in top.
Dupa ce ca sunt super obosita, mai am si surpriza neplacuta de marti la cantar.
Nora, imi plac foarte mult chestiile cu luna, mai ales cand le zice cineva. De stiam de dimineata pe cuvant ca numai lichide as fi baut. (fara alcool?).
Monica
...fara
Bun (re)venit ! Si...

pentru kg-ul in plus Nora
simomic spune:
Sara buna fetelor si felicitari binemeritate celor ce au mai alungat cate ceva de pe ele. La mine ptr. raport ramain le fel, azi nu a prea fost relevanta cantarirea fiindca azi noapte am fost la lucru si va dati seama ca am baut si cafea si ceai, am mancat si mere ce sa mai spuna si bietul meu cantar a incremenit. Maine sper sa reusesc sa nu calc stramb, ma refer ca o sa tin post, imi pare rau dar nu am putut sa tin tot postul dar miercurea si vinerea trebuie sa pot.
Azi am mancat niste iaurt dimineata,apoi somn de voie si eu si Sorin,parca m-am trezit mai obosita,apoi am mancat ciorbita de pui fara paine, am baut apa plata cu lamaie iar acum mananc un mar ca am mancat orez putin mai devreme.
Azi sam avut si program administrativ,acum astept sa termine masinuta a doua tura de spalat,maine sunt din nou de noapte.
Va pup si noapte buna! SIMOMIC
mihaela amalia spune:
Noapte buna 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
adif spune:

sunt trista, descurajata si inca socata de nenorocirea de saptamana trecuta![]()
am un kg in plus, azi am mancat o gramada de dulciuri, pierd controlul
sper ca maine voi vedea altfel situatia, oricum nu ma las
nu scapati asa usor de mine
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by simomic
Sara buna fetelor si felicitari binemeritate celor ce au mai alungat cate ceva de pe ele. La mine ptr. raport ramain le fel, azi nu a prea fost relevanta cantarirea fiindca azi noapte am fost la lucru si va dati seama ca am baut si cafea si ceai, am mancat si mere ce sa mai spuna si bietul meu cantar a incremenit. Maine sper sa reusesc sa nu calc stramb, ma refer ca o sa tin post, imi pare rau dar nu am putut sa tin tot postul dar miercurea si vinerea trebuie sa pot.
Azi am mancat niste iaurt dimineata,apoi somn de voie si eu si Sorin,parca m-am trezit mai obosita,apoi am mancat ciorbita de pui fara paine, am baut apa plata cu lamaie iar acum mananc un mar ca am mancat orez putin mai devreme.
Azi sam avut si program administrativ,acum astept sa termine masinuta a doua tura de spalat,maine sunt din nou de noapte.
Va pup si noapte buna! SIMOMIC
Simo, te-am executat
. Odihneste-te, asa cum am mai scris si nesomnul contribuie la ingrasare.Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by adif
sunt trista, descurajata si inca socata de nenorocirea de saptamana trecuta
am un kg in plus, azi am mancat o gramada de dulciuri, pierd controlul
sper ca maine voi vedea altfel situatia, oricum nu ma las
nu scapati asa usor de mine
Adi,mamica lui Sebix
Adif, imi pare rau si pentru kg tau in plus si pentru tristetea ta. Si eu sunt. Dar trebuie sa ne revenim.
Viata merge mai departe !
Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Azi maninc asa: stafide dimineata, apoi mesele celelalte, am facut un amestec ...straniu, sa vad cum ii rezist: boabe de soia fierte, ciuperci pleurotus, masline si castrveciori acri, peste toate am pus putin ulei de masline si multa lamaie. Un fel de salata, in care totul e doar fiert...Sa vad cum ma descurs cu gustul. Am luat o casoleta la servici si maninc trei mese din ea.
Nora
ellinia spune:
Buna!
Eu astazi am sa mananc seara mazare iar la pranz niste carnitza fiarta, plus lapte cu cereale.
Nora cred ca e bun la gust, cred ca astazi ies si eu, deja nu mai rezist in casa, si mi-ati dat o groaza de idei d meniu!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos