Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Iar s-a lasat linistea. Se pare ca toata lumea a dat raportul.
Nu prea mai postati meniul...de ce?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

Karin, LA MULTI ANI! ai scapat bine cu 500g dupa atatea bunatati interzise

bine ni te-ai alaturat Cristic, raportul il dam in fiecare marti

azi am fost cuminte, am mancat ce trebuie:
pe la pranz (nu mananc aproape niciodata dimineata- stiu ca nu e bine) am mancat 2 kiwi si un mar
pe la 16 o farfurie cu fasole verde cu usturoi si vinete in otet, apoi o salata de varza acra (stiu ca am in meniu tare aiurea, dar imi era tare pofta de varza)
acum am mancat 5 mere, sper ca pana ma culc sa nu mai mananc nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Neata la fete!Un ,bun venit ,colegei noi si la multi Karin!Si acum meniu pentru azi ,de post fireste:D -1 banana,pe la 11-12 un sendvis de post cu margarina si castravete,la ora 16 ar fi prinzul-mazare cu o salata;S -un ceai cu 2-3 covrigi,dar nu mai tirziu de ora 18.30!Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Scuze,Karin am vrut sa scriu La multi ani!Sunt inca adormita[xx !(]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata si va invit sa bem o .Mi-a fost dor de voi in cele doua zile lipsa, dar am reusit sa-mi pun pe picioare, fara ajutorul .
Revin cu detalii dupa ce va postarile din zilele trecute

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmen ai avut puiutul bolnav?
Karin la multi ani!
Cristic bine ai venit!

Inca nu stiu ce-am sa mananc astazi, deocamdata imi beau cafeaua. Cel mai probabil am sa mananc o omleta cu cascaval si cu varza murata iar dupa amiaza nu stiu, poate niste branza cu smantana si bineinteles lapte cu fulgi de secara.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Let's go!
Nora, daca as fi dat raportul marti, nu mai incasam .Nu stiu ce s-a intamplat, dar...sigur ma mobilizeaza.
Gusta, felicitari , ai scazut sub 70kg si ai depasit un prag.Conteaza mult.As vrea si eu sa ma laud ca am scazut sub 80, dar
Mihaela, 200g minus conteaza.Felicitari
Monica, Adi, merci ca nu m-ati lasat singura in topul , dar imi pare sincer rau ca am incasat .Hai mobilizarea si saptamana viitoare sa fim toate in Top 3.
Cristi, bine ai venit si spor la slabit
Devylla, ma bucur ca ai reusit sa bei ceai verde .La inceput pare ciudat, dar te obisnuiesti si devii dependenta, mai ales cand vei vedea ca si ajuta.
Karin, eu intotdeauna sunt ultima care afla, dar tin sa-ti urez si sa-ti dau un cadou de ziua ta ...Glumesc.Ia de aici
Allain, mai mama da' tu nu ai avut somn dimineata?Ce devreme te-ai trezit?
Hai ca m-am lungit... pe obrajori toate slabutele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by karin10

Salut fetelor. Nora iti daau voie sa ,din doua motive: mai intii ca n-am mai dat demult pe aici , insa in ultima vreme actiunile de pe bursa au scazut iar oamenii care au investit prin mine m-au bombardat cu telefoane de m-au innebunit. Pe linga asta am fost cu pitica mea pe la doctor sa-i faca sondaj la ochisor si apoi s-a complicat putin situatia.........o gramada de dureri de cap.A doua bataie o merit din cauza raportului:pune-ma te rog in top rusinica pentru ca am in plus 500 gr - cred ca de la stres mi se trage - dar acum imi amintesc ca mi-am sarbatorit si ziuadumineca si am facut masa bogata cu parintii - ciorba de burta , gratare, maioneze o gramada si tort la final - poate si de acolo sa mi se traga, scuze sunt destule. ASTA E.
MI tare rusine.

mamica de fetite

Ok. tine, atunci:
Dar...bine-ai (re)venit . Imediat iti modific si in raport.

Nora

Dupa ce te-am certat, acum te ... si sa fii iubita !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Let's go!
Nora, daca as fi dat raportul marti, nu mai incasam .Nu stiu ce s-a intamplat, dar...sigur ma mobilizeaza.
Gusta, felicitari , ai scazut sub 70kg si ai depasit un prag.Conteaza mult.As vrea si eu sa ma laud ca am scazut sub 80, dar
Mihaela, 200g minus conteaza.Felicitari
Monica, Adi, merci ca nu m-ati lasat singura in topul , dar imi pare sincer rau ca am incasat .Hai mobilizarea si saptamana viitoare sa fim toate in Top 3.
Cristi, bine ai venit si spor la slabit
Devylla, ma bucur ca ai reusit sa bei ceai verde .La inceput pare ciudat, dar te obisnuiesti si devii dependenta, mai ales cand vei vedea ca si ajuta.
Karin, eu intotdeauna sunt ultima care afla, dar tin sa-ti urez si sa-ti dau un cadou de ziua ta ...Glumesc.Ia de aici
Allain, mai mama da' tu nu ai avut somn dimineata?Ce devreme te-ai trezit?
Hai ca m-am lungit... pe obrajori toate slabutele

Carmen, poti sa mi-l dai acum...
AI VOIE, ATIT TIMP CIT NU L-AI DAT IN ZIUA STABILITA

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!

Ce faceti?
Karin La multi ani!Tot ce iti doresti sa fie al tau.
Azi iar nu am scapat de hartoage si se anunta cel putin pan' saptamana viitore.
Am cam dat-o in bara cu o prajitura....ca nu am rezistat...dar rezolv problema maine.

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput