Slabim mincind din 3 in 3 ore (7 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Inca ceva...Azi e luna plina ! Zi in care ar trebui sa bem numai lichide, daca vrem sa dam jos 1kg (o spun pentru cine vrea sa depaseasca stadiul de ..stagnare ). Eu deja mi-am facut meniul pe ziua de azi, o spun pentru cine poate, care -eventual- sta acasa azi. De maine avem luna ca aliat in slabire, incepe sa scada !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Dau si eu raportul! Am 58,5 deci am dat jos 0,5 kg! Speram sa fie mai mult dar e foarte bine si asa!
Astazi cred ca am sa mananc niste pastai cu usturoi, oua fierte tari si lapte cu cereale ori d cate ori mi se face foame.
Nora ... numai lichide, fara papica?
Mi-ai facut pofta de spanac, cu vremea asta nici vorba sa pot iesi afara cu carutul dupa mine...Cred ca iar am sa stau toata saptamana in casa...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

La raport 69,4kg.Dar nu stiu cat merit am cu cura ca cred ca cam ce am dat jos e de la raceala pe care am avut-o.

Azi incerc sa mananc niste carnita fiarta si mult ceai .Ca sa imi pot reveni.

Felicitari Nora si Elliana.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetelor!!!
Vin si eu cu raportul...Nora se pare ca ai companie in top 3...eu am -200g, adica 58kg aveam in dimineata asta la cantar, nu e mult dar e ceva

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Buna, buna!

Dau si eu raportul! Am 58,5 deci am dat jos 0,5 kg! Speram sa fie mai mult dar e foarte bine si asa!
Astazi cred ca am sa mananc niste pastai cu usturoi, oua fierte tari si lapte cu cereale ori d cate ori mi se face foame.
Nora ... numai lichide, fara papica?
Mi-ai facut pofta de spanac, cu vremea asta nici vorba sa pot iesi afara cu carutul dupa mine...Cred ca iar am sa stau toata saptamana in casa...

Da, numai lichide...CINE POATE!
Mie mi-a iesit bun spanacul, dar l-am facut cu orez integral, sa fie mai consistent, dat fiind ca nu mai maninc paine.

Felicitari pentru cele 5oo gr. Ai primit o , ca e sub 1 kg. Tine-o tot asa

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Neata.

La raport 69,4kg.Dar nu stiu cat merit am cu cura ca cred ca cam ce am dat jos e de la raceala pe care am avut-o.

Azi incerc sa mananc niste carnita fiarta si mult ceai .Ca sa imi pot reveni.

Felicitari Nora si Elliana.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Sanatate multa, Gusta ! Ma bucur ca te simti mai bine. Si rezultatul nu-i de lepadat, incearca sa-l mentii... Felicitari, fara 100 gr. nu ai 1 kg, deci, merge... Trei locuri ocupate in top 3 si numai doua in top rusinica.

Mihaela, sorry, s-a ocupat podiumul. Dar primesti si tu o pentru cele 200gr. E o victorie ! Eu imi tin grafic zilnic si modulez meniul in functie de cum maninc si inregistrez a doua zi si vreau sa va spun ca da rezultate. De citeva zile a tinut-o numai in jos !

AFARA NINGE CA-N BASME!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumesc pentru incurajari si felicitari fetelor care au slabit!

[b]Nora, daca ai timp, spune-mi cum faci tu orezul integral, te rog! Eu stiu o reteta Monti (ca la mine cam asta e baza, dupa asta ma ghidez), dar e fara nimic lipidic, doar fiert cu suc de rosii si condimente de care vrei si e cam yeak! la gust. Mie imi place orezul si ii cam duc dorul...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Multumesc pentru incurajari si felicitari fetelor care au slabit!

Nora, daca ai timp, spune-mi cum faci tu orezul integral, te rog! Eu stiu o reteta Monti (ca la mine cam asta e baza, dupa asta ma ghidez), dar e fara nimic lipidic, doar fiert cu suc de rosii si condimente de care vrei si e cam yeak! la gust. Mie imi place orezul si ii cam duc dorul...

Tocmai am mincat...e delicios. Si am retinut ca orezul ajuta la eliminarea apei din tesuturi. Il las la inmuiat de cu seara...il pun la fiert apoi, cu delicat...cind s-a fiert, am pus peste el spanacul de la pachet, congelat. Si putin sos de rosii si o lingura de ulei de masline. Cam atit.
La orezul alb de asemeni am renuntat.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Mihaela, sorry, s-a ocupat podiumul. Dar primesti si tu o pentru cele 200gr. E o victorie ! Eu imi tin grafic zilnic si modulez meniul in functie de cum maninc si inregistrez a doua zi si vreau sa va spun ca da rezultate. De citeva zile a tinut-o numai in jos !

Nora

No problem si mersic pentru floricica...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Am gasit ciuperci pleurotus si mi-am gatit imediat ce-am ajuns acasa. In 10 minute masa a fost gata. Pe el le-am fiert in apa cu "secretul gustului", este condimentul de legume care-mi place cel mult, nefiind sarat. Apoi le-am scos pe farfurie, am pus un strop de ulei de masline si apoi am stors lamaie si putin patrunjel verde. Arata si are un gust de-men-ti-al.
Incercati negresit. E super-bun, se gateste imediat numai cit maninci si e foarte sanatos si de post.
Ce de calitati !

Nora

Mergi la inceput