Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna la fetici si bebici,

LA MULTI ANI spunem si noi norocosilor de pe 13!! Matei (locca), Bianca- Isabelle(maddy), Alexandra Anna(doruletz) si Briana Maria!(catush). Sa fie sanatosi, papaciosi sa creasca mari si sa aduca numai bucurii parintilor!

nanadana, ti-am admirat si noi printzisorul cel scumpic, il . Si multzumim pentru reteta de savarine!!!

Sa va zic ca si eu sunt . Fetele mele au pasat din nou leapsa. Adica Maria i-a dat-o Ioanei. Ioana e mucioasa cit pentru 10, nu a dormit azi noapte, azi e din nou acasa . Din fericire Maria este mai bine si sper sa ramina asa.

Carmi, iti multzumim cu ocazia asta pentru rezetu' cu zaharu' pe care l-am probat acum la Ioana. Si a fost . A scos tooooot, si a avut ce .

Alte noutati la noi ar fi ca de citeva zile am trecut de la 5 la 4 mese pe zi (asta inseamna un bibe mai putin de spalat hihi) si incercam sa diversificam o masa.

sofia, am vazut-o pe Nuka, s-a facut fetitza mare. Exact asa se rasuceste si Maria mea cu capul de zici ca vrea sa si-l fringa.

Multa sanatate la bblinii bolnaviori!.

Va si va doresc o zi super,

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, ce problema a avut cu olita?
Eu am fost la control la gine. Nu a fost chiar asa rau cum ma asteptam...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neatza, fetelor !
Sa traiasca si sa creasca mari bb sarbatoriti astazi !
Ina, imi pare rau ca nu a functionat, poate am uitat eu un amanunt important: ceaiul trebuie sa fie cald.
La noi sunt -11 grade.....brrrrrrrrr....

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata!

Mary I, Cge sper sa le iasa repede dintisorii lui Andrei si Ancai si sa nu mai fie maraiti.

Nici eu nu l-am mai cantarit pe Vladut de vreo 2 saptamani... Poate diseara daca imi amintesc .
Va ziceam aseara de bb ca nu imi fac sperante de dormit bine.... Bine am facut! Pana la urma l-am indesat cu 250 ml laptic, dar s-a trezit de 5 ori (de care stiu sigur ). Si a mai bagat 280 ml peste noapte in 2 reprize. La 6.40 bineinteles ca era treaz .
Faza e ca il banui ca s-a jucat singur vreo ora azi noapte. De multe ori cand se trezeste se intoarce pe burta si face "huta-huta", adica sta in 4 labe si se balanseaza de se zguduie patutul care scartaie putin. Pe la 1.30 mi s-a parut ca-l aud, dar dupa 1 min de ciulit urechile paraca era liniste (poate doar in capul meu obosit). La 2.25 cand ma duc sa-l hranesc era treaz facea huta-huta dar deja era in partea cealalta de pat... El stie ce-a facut si pt cat timp . Bine ca am dat patul mai jos sa nu-l apuce subit explorarea camerei.... Asa ca poate e meteosensibil, dar pe invers .
Marlena trezirea la 8 e parfum... pe care eu nu-l pot mirosi.

Sofia e super poza de la sportivi . Nuka e o frumoasa si o grasunica.

La mult ani pt sarbatoritii zilei: Bianca, Alexandra, Matei si Briana

Gata... m-am latit destul...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

heheee, Irina ... ce cunoscut imi suna ... azi iar am comis-o ... am zis ca a mancat si la 5, dar era numai in capul meu ametit. El de fapt mancase la 10, la 12, la 3 si la 6.
Parfumul ala nici eu nu-l miros si tare mi-ar placea pt. ca si Matei e meteo sensibil pe invers.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Multumesc mult de aprecieri fetelor!

Nu stiu ce e in capul meu. Am citit urmatoarea reteta de supa de morcovi: "
500 grame de morcovi taiati feliute sau dati prin razatoare se fierb intr-un litru de apa circa 1 ora si 1/2, sau pana sunt foarte bine inmuiati. Se paseaza foarte bine si apoi se pot subtia cu apa si pune in biberon. Sau se pot lasa piure si da cu lingurita. Se pastreaza la frigider maximum 24 de ore." si am luat-o de buna. De o juma de ora tot rad la morcovi si incet incet mi-am dat seama ca s-ar putea sa fie cam multi...Ma rog...lasam si pe maine...

Nu am reusit sa mai prind un jet de pipi azi dimineata asa ca am lasat-o pe maine.

Hai sa povestesc o intamplare tragi comica cu fata mea. Acum o saptamana, dimineata, ca deobicei la penultima masa dinaintea trezirii am luat-o in pat langa mine. Asta e ritualul nostru, un fel de petrecere in pijama. Ii dau laptele, amandoua intinse si dupa aia ea se joaca un pic cu caruselul de deasura capului meu, imi trage cativa pumni si adormim impreuna. Toate bune si frumoase. Dupa vreo ora de nani aud in somn un vajait ciudat. Ma tezesc, Nuka ia-o de unde nu e. Cazuse pe jos si vjaia ca avea nasul lipit de podea si nu se putea sprijini in nimic. In momentul ala mi-a trecut toata viata prin fata ochilor. Am ridicat-o urgent avand in minte numai calamitati, cand colo ea radea cu gura pana la urechi. Nu se auzise nici un buf, nici un au, nici un oaaa. Primul gand a fost ca s-a lovit la cap si ca acum e "glumeata" insa copilu era cat se poate de fericit...Oricum ar fi, nu o mai iau in pat cu mine pentru nimic in lume.

Irina, si eu am o problema asemanatoare cu patul care scoate zgomote care nu apartin de copil. Minunatul nostru contour electra trage parturi. Dupa cum stiti, salteaua e subtirica si daca copilul se misca, se misca tot patul. descoperind acest secret Irina a inceput sa se hatane si cand face acest lucru, patul se partaie. Nu stiu cum reuseste insa toata noaptea e o simfonie de parturi ale irinei combinate cu cele ale patului. Cateodata as prefera sa planga copilu... O sa caut si eu la Baby Expo o saltea mai calumea ca asta pe langa minunatele sunete mai e si cocosata, in jos.

Gata cu scrisul insa inmagazinasem prea multe in mine.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Neata! SofiaMisicu incearca sa faci trecerea in 2-3 saptamani ca sa nu mai aveti probleme pt ca noi asa am facut si a fost ok nu ne am constipat.Debridatu este apa de ploaie.Tocmai am luat prima masa cu suculet de mar si a fost am facut circ(scuipa,se stramba,dechidea gurita,)

Mergi la inceput

b_irina_c, in ultima saptamina Maria isi reglase prima masa de dimineata in functie de ultima masa de seara (de altfel se mai intimpla si inainte dar nu tot timpul).
Dar in sens opus decit m-as fi asteptat. Si anume, daca ultima masa era la 11-12 seara, prima era la 5, daca era la 9 seara, dimineata dormea pina la 7 . Asa ca am reglat-o eu sa faca total 4 mese pe zi, nu trec de 9 seara cu ultima masa .
Evident, se trezeste si ea pentru suzeta cam la 2 ore, dar adoarme la loc dupa ce o primeste.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sofia_misicu
500 grame de morcovi taiati feliute sau dati prin razatoare se fierb intr-un litru de apa circa 1 ora si 1/2, sau pana sunt foarte bine inmuiati. Se paseaza foarte bine si apoi se pot subtia cu apa si pune in biberon.

pai cu cantitatea asta diversifici toata familia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Cred ca suntem norocoase pt ca mancam 4 mese de laptic (la 9dim,la13,la 17,si la 21)si dormim de la 21.30 pana la 8.30 dim)

Mergi la inceput