Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Hildegard spune:
Sofia,
faina faza cu Nuka. bine ca e ok si nu a patit nimica. Sper sa nu ajung si eu in situatia asta candva. Ca il iau in pat noaptea sa pape titi ca altfel as fi zoombiii
Mamici cum si cand dati pireul de fructe
mai sa fie:
a papat la 9.20 titi si doarme, nici acum nu s-a trezit. O fi meteosensibil. Am vrut la 10.30 sa-i dau piure de fructe si acuma gata, ca ne apropiem de masa de pranz, tot titi, si nu-i mai dau ca altfel nu papa.
mor... nu mai stiu cum sa fac!
ce doarme atata?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
b_irina_c spune:
Dani sanate multe printeselor tale!
La noi ultima masa e in functie de somnurile depeste zi. Daca nu vrea sa se culce nu pot face nimic in sensul asta. Sambata seara tot asa tarziu s-a culcat si a dormit super bine, doar o tezire pt papica. Si el adoarme instant la trezirile de suzi (oricum maraie cu ochii inchisi) si papa dureaza 10 min. El doarme singur in camera lui asa ca degeaba doarme instat, eu tot trebuie sa ma plimb prin casa .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Ina, am masurat acum salteaua de la patutul babycare. Este de 70/105 cm. Patutul de la Graco ce dimensiune are?
Daca gasiti firme care fac la comanda saltele din cocos, va rog sa imi spuneti (ca nu ma bazez pe targul din Cluj, ca poate nu vor fi multi expozanti) Pleeeeaaaaaseeee nu ma uitati!!!
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
b_irina_c spune:
Veronica eu ii dau piurel de fructe pe la 10.30 - 11 (in functie de primul lui somn de dimineata). Si il fac din mere, pere, morcov si portocala (nu toate odata, ci cate 2) merele uneori le coc, uneori le fac compot pt a mai varia gustul. In acest piure pun si branzica - le bag pe toate la blender pana iese o pasta fina. Acum in functie de preferintele lui Stefan il poti face mai gros sau mai subtire.
Poze
sofia_misicu spune:
Da, se pare ca ne-a placut supa megalomana: si lui Nuka si hainelor mele si podelei...Sper sa ii placa si sotului...trei zile de acum incolo. Ai avut dreptate Dani, diversific si vecinii.
In alta ordine de idei va pun si eu o intrebare din categoria "e normal sau am fatat un animal?": Fata mea a uitat sa vorbeasca. Spunea lucruri asa de frumoase gugu, gaga, eiiii, bleah, ooo, uuu. Acum a inceput sa partie pe gura. Tot timpul. Toata ziua prrrrrrrr, cu cat mai multa saliva. Altceva nu mai stie. Mai face vreunul dintre ai vostri asa?
Exista vreo mamica care vrea si are posibilitatea sa se plimbe prin parcul Floreasca? ca sunt asa de singura. E plin de mamici insa nu am reusit sa intru in gasca lor. Ele se plimba in cerc cu toatele si se cunosc de mult si se uita cam ciudat la mine care ma asez pe o banca, scot cartea, imi beau cafeaua si trag si o tigara. As vrea si eu sa ma invart in cerc insa caruciorul nostru scartaie ingrozitor, parca ar fi o usa neunsa si nu cred ca as fi tolerata in grupul mamicilor exculusiviste ale parcului Floreasca, toate numai cu per perego si chicco trio...Asa ca daca mai e vreuna prin apropiere sa imparta cu mine o banca, o astept cu nerabdare.
Sofia si Nuka
Simo74 spune:
Ruxandra eu am fost la madam Petrache ptr controlul de dupa nastere si cat imi era de draga inainte, atunci imi venea sa-i sar la beregata. A fost horror si i-am zis ca nu ma mai vede pana nu se repara mitza definitv .
In alta ordine de idei, spune-mi si mie PLEASE mai multe detalii despre farmacia aia unde ai gasit Infarix Hexa ca sunt disperata...nu gasesc pe nicaieri. Saru'mana anticipat.
Si nu in ultimul rand: Sa-ti traiasca Mateiasul cel dragut si La multi ani!
La multi ani si celorlalte sarbatorite: Bianca, Alexandra si Briana.
b_irina_c spune:
Sofia si al meu a zis multe la un momenta dat, dar le-a uitat. Pe la 4 luni zicea si be-be-be si bu-bu-bu dar nici nu mai tin minta cand a zis ceva cu b ultima data. Si dla-dla-ta-ta a zis vreo 2-3 zile la rand, apoi a uitat complet. Si el partaia la greu, acum scoate si limba cand face "ploite". Nu stiu cat e de normal sa uite asa , dar eu una nu ma impacientez. Acum zice da-da-pa-pa (fara referire la mancare). Asptept sa vad cate zile il tine .
Poze
Hildegard spune:
Irina,
am uitat sa scriu ca am primit borcanasa cu piure de fructe de la Milasan Bio din Germania, si e pacat sa nu i le dau, nu? Daca tot le-am primit. Si un borcan are 180 de grame si este facut din banane, mar, porto si morcov. E foarte bun, eu am papat Scrie pe el ca se poate da de la 4 luni in sus.
De aceea am intrebat.
dani_flor spune:
Irina .
Stiu cum e cu plimbatul ... ca eu daca tot ma trezesc de suzi, ma duc si in camera Ioanei sa o invelesc, doarme permanent dezvelita . Si din cauza asta, ziua zombie ma cheama.
sofia, si a mea pirtziie pe gura, chiar voiam sa va zic si nu stiam cum sa ma exprim , dar mai ales in timpul papei diversificate pe care nu o prea agreeaza
Fetelor, am si eu 2 intrebari de gagautza.
1. cum puneti bbii pentru papa solid, dar NU imi spuneti ca in scaunel ca noi nu stam inca in funduletz. Cum i-ati pus la inceput? Eu o pun pe o perna pe care pun un scutecel, dar mi se pare ca nu e o pozitie buna
2. este cineva care sa fi avut senzatia la inceputul diversificarii ca bblul nu e pregatit inca? Ca mie nu prea imi accepta mincarea nu neaparat din cauza gustului. Am senzatia ca nu ii place ideea de a se stresa atita sa pape cu linguritza. Reflexul de a impinge cu limba afara mi se pare extrem de puternic. Primele 2-3 lingurite le inghite dar dupa aia e jale. Impinge afara, vb Sofiei, pirtziie cu gura si cam tot continutul ajunge in jur.
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
karmenutza spune:
Dani, eu o pun pe Catalina in scoica de masina. Manerul de la ea se duce in spate si il fixez pe masa, pentru ca ea sa stea cat mai vertical. Eu stau pe un scaun in fata ei si ii dau. Faptul ca scoate limba afara e de la reflexul de supt. Ei de fapt asa dau din limba cand sug. A mea cand partzaie din buze se joaca, si de fapt nu-i e foame. Incearca sa pui lingurita pe buza de jos si ea atunci trage singura ce e in lingurita. Si incet incet, ii bagi mai mult lingurita in gura. Catalina se stramba la prima lingurita, indiferent de continut. Dupa prima incepe sa-i placa si papa.
Catalina