Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Doamne cat ati mai scris, se vede treaba ca a fost urat in week-end

Irina81 nasoala treaba cu blenderul. Insanatosire grabnica.

Nadana super savarinele. Sunt prajiturile de cofetarie care imi plac cel m. mult. Multumesc pt reteta.

E super faina Codruta. Dar sa sti ca te vei ocupa mult timp cu ghicitul activitatii de kk. Controlul sfincterelor e dupa 1 an jum. Sa nu inceapa intre timp sa refuze olita. Mai nou se recomanda folosirea olitei cand e pregatit copilul. Bafta!

BiuMil, interesant topic!

Sofia ai o fata tare draguta. E o simpaticuta cum se arcuieste ea. Bine ca a fost OK patania. Vai ce haios cu partaitul. Daca a incetat sa mai spuna lucruri frumoase inseamna ca pregateste ceva achizitii motorii. Nu te ingrijora o sa-si revina.

Dani_flor sa sti ca si eu am observat faza cu mesele. Ciudat nu? Nu ai putea sa schimbi pozitia scaunului in asa fel incat sa stea mai pe spate?

Irina si a mea e meteosensibila pe invers. Vai ce agitata a fost zilele astea.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Veronica pai incazul asta desfaci borcanul si ii dai cu lingurita . E prima data cand ii dai ceva de genul (nu mai stiu daca ai zis sau nu )? Daca da... e mai nasol putin ca trebuie sa incepi cu cateva lingurite (2-4) savezi toleranta (vezi cat timp se poate pastra borcanasul in frigi). Daca e ok poti dubla canitatea de la zi la zi. La inceput poate o sa cam risipesti borcanasele, dar asta e... Pofta buna !
(daca si acum am rapsuns aiurea nu ma mai bag ).

Dani ne pupam sa rezistam ! Eu de la inceput l-am pusin scaunel (hiar daca ai zis sa nu zicem de el ), dar in pozitia cea mai lasata pe spate. El nici acum nu sta singurel in fundulet decat pt perioade scurte. Asa lasat scaunel mi se pare ca nu-si lasa bb toata greutatea pe fund si statea cu spatele drept (masa dura putin ca timp deci nu cred sa fi fost vreo pb). Cat despre refuz... zicea Cge la un mom dat sa o lasi sa se joace cu lingurita sa accepte noul obiect sau eventual sa schimbi modelul...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Dani eu o tin la ora de masa pe Nuka in brate. Cu mana de sub capul ei tin castronelul si cu cealalta o hranesc. O mai tin si in scaun pe pozitia cea mai de jos insa are prea multa independenta acolo si scuipa tot. La noi e clar cand ii place si cand nu. Morcovul il tolereaza, marul ii place doar daca nu e acru iar in rest le refuza pe toate. Nu o fortez. Daca ii place ceva incepe sa suga lingurita, daca incepe sa planga o las balta. Asa am citit: daca nu accepta nu trebuie fortat copilul. Il lasi o vreme sau incerci cu bibronul si reiei experienta peste o saptamana, doua.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ooof, Simona, trebuie sa ma duc si eu la ea. Sper ca ma mai tine minte .
Farmacia este in policlinica de copii de pe Str. Apusului, vizavi de complex (capatul autobuzelor 336, 178). Sau cum te duci spre carrefour militari pe bd. Iuliu Maniu faci dreapta pe str. Apusului si o sa vezi policlinica pe dreapta. Dar poate reusesc sa ajung eu azi sa intreb daca mai au sau nu. Eu am cumparat acum vreo 10 zile.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

irina, mercic

pai ce ramane pap eu...am vreo 50 de borcane de astea primite
i-am dat deja vreo 3 l-ite pline...la inceput a stat sa vada oare ce e...apoi a inceput sa se linga pe botic

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

quote:
Originally posted by locca

Ooof, Simona, trebuie sa ma duc si eu la ea. Sper ca ma mai tine minte .
Farmacia este in policlinica de copii de pe Str. Apusului, vizavi de complex (capatul autobuzelor 336, 178). Sau cum te duci spre carrefour militari pe bd. Iuliu Maniu faci dreapta pe str. Apusului si o sa vezi policlinica pe dreapta. Dar poate reusesc sa ajung eu azi sa intreb daca mai au sau nu. Eu am cumparat acum vreo 10 zile.

Ti-as ramane profund recunoascatoare daca ai putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sofia, si al meu e in perioada part pe gura. A mai avut faza asta, pe urma a uitat cum se face, acum iar a descoperit si e foarte incantat.
Dani, si eu tot in brate am prestat o vreme. Sau in scoica, dar atunci putea sa scuipe mai bine si se umplea mult mai mult de suc pe haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Salutare la fete!
Sarbatoritii norocosi de astazi sa creasca mari si sanatosi. Bianca, Alexandra, Matei si Briana
Azi am fost cu paianjenul la vaccin. INFARIX nu am gasit decat PENTA (la DONA Vitan cu Mihai Bravu)si i-au facut ENGERIX B gratuit de la policlinica.
La 6 luni + 3 zile are 7200 g, L=65 cm, PC =42cm, deci e in topul paianjenilor.
Bineinteles ca pana acum mi-a spus sa nu o fortez sa stea in fund, iar azi a zis ca in cateva zile trebuie sa se obisnuiasca cu pozitia ("altfel va fi intarziata")
Si Clara si-a pirdut trilul care era promitator pe la 5 luni, acum nu mai zice decat daaaaaa si mesteca ceva in "masele", dupa care scoate cate o soapta gaaaa, haaaa.Va urma si
Eu ii dau sa manance in carucior (deocamdata), dar de saptamana viitoare trecem la scaunel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sofia - ai un stil narativ foarte haios. Citesc cu placere mesajele tale, indiferent de ce contin ele , dar cel mai tare m-au distrat cele de la "Perle ale sotilor", dupa care cu greu mi-am revenit din ras.

Chestia cu cazutul din pat este, intr-adevar, tragi-comica.
Despre "vorbitul" bbului ti-au raspuns si fetele inaintea mea. Cam toti patesc asa. Anya avea un intreg repertoriu, la care a cam renuntat in favoarea unor baloane mari de saliva in care sufla si care se transforma in niste "parturi" urmate de siroaie de bale. Ar fi chiar comic daca nu ar face fleasca totul in jurul ei. O sa-si revina ele dupa ceva timp.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

buna, mamici!
dani_flor, eu pe bb l-am pus in scoica sau in carut, in unghi obtuz. merge cred si pe perna sprijinita in colt de fotoliu/canapea. cu reflexul de care vorbeai, nu stiu ce sa-ti zic, poate nu stie inca sa foloseasca limba decat pentru supt... dar perseverand cu lingurita, va invata
biumil, eu 95% din hainutele de casa de la cora le-am luat, din cele cu eticheta ROM. ma impac bine cu ele. pentru afara i-am cumparat insa din alta parte, ca mi se par scumpe in cora gecile si costumasele sau salopetele... //// legat de supozitoare, eu am folosit de vreo doua ori din cele pt adulti, dar taiate in doua pe lung...
cristell, multumesc. felicitari pentru dintisori! dar si pentru programul de noapte!
hildegard, mi-a placut mesajul finalizat cu 'gata, m-am descarcat!'. incearca sa-l lasi pe sotz noaptea cu bb: poate alapteaza el . //// masa de fructe eu o dau la ~ 10:00.
mary ile, cge, sa ne anuntati cat de curand ca au iesit dintisorii si ati scapat de agitatie!
sofia_misicu, cred ca s-a scazut prea mult apa de ti-a iesit gros mucilagiul. pe viitor recompleteaza pana la un litru cu apa fiarta si racita. daca nu iese, zi-mi cum faci, poate 'subtiem' cumva rezultatul /// frumos bb tau sportiv!/// 'concertul' ala de noaptea bine ca nu miroase, ca ... cred ca e tare haios
nanadana, merci pt reteta. o s-o practic cat de curand (nu am acum frisca si nici ingrediente s-o prepar in casa...)
pupici tuturor,

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput