Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Buna fetelor! Si la multi ani sarbatoritilor: Matei (locca), Bianca- Isabelle(maddy), Alexandra Anna(doruletz) si Briana Maria!(catush)!
Am fost la pasapoarte, incredibil, am stat 2 ore cu toate ca era ghiseu separat pentru copii pina in 7 ani si batrini peste 60. Evident ne-a pus sa mai scriem chestii, nu au fost bune din prima, dar am razbatut, joi avem pasapoarte. Si m-am intors cu masina din Pipera de la serviciul sotului, si nu am busit-o
. Cind vin din oras, m-am intilnit cu postasul; mi-a adus indemnizatiile pe ian si feb, am ce farma la baby expo
.
Anto, puteam sa-i fac pasaport Mirunei dar ne-am hotarit sa nu-i facem, ci sa o includem in ambele pasapoarte. Despre scosul din tara, cred ca trebuie acordul parintilor chiar daca copilul sub 18 ani si calatoreste fara ambii parinti (cunosc un caz de 17 ani).
Am inceput sa scriu mesajul asta acum o ora; intre timp, am vorbit cu o posibila bona, ne vedem diseara la ora 8! Iuhuu, sper sa fie cu noroc asta a 3-a (stiti voi, numar magic, chestii, trestii
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LiaMia spune:
despre vorbit: si bb meu a facut o pauza... zicea ta-ta, dar acum nimic...
cu controlul: am fost la 6 sapt, dar la 6 luni de la nastere, nu... si nici nu-mi vine sa ma duc
LA MULTI ANI! pitici care azi impliniti lunita!sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si fericiti!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
LiaMia spune:
ioana, bafta cu bona! sa fie cu noroc a treia oara!
dani_flor spune:
fetelor, mersic mult pentru raspunsuri, va . Vad ca sunt o multime de alternative la care nu m-am gindit nici o secunda
.
Cred ca voi ati mai povestit, dar la mine daca nu era la ordinea zilei, fuse si se duse...
O sa le incerc pe rind pe toate, inclusiv scaunelul (pe care tre sa-l aduc de la boxa si sa-l montez), si va zic daca imi reuseste si mie mai bine diversificarea asta
Chestia cu fortatul copilului la masa, bine ca mi-at amintit ca nu se face, ca eu fac parte din categoria mamelor insistente, ca sa nu zic nebune care au pretentie sa pape copilu' tot
Ehh... si sa va zic de "sportiva" mea. Noi tratam cu pauza toate miscarile haioase pe care le-ati descris voi pe aici in afara de arcuit...Dar daca o tin in picioare se impinge rau cu talpicile si incearca sa nu cada balegutza, parca reuseste chiar sa se tina o fractiune de secunda, spre incintarea mea
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
mysweetest spune:
Vai ce greu merge site-ul asta..oare e numai al mine? stau de 20 minute sa jung la pagina asta.
Bb doarme de la 13.30 si inca nu s-a trezit..se odihneste penbtru al noapte.
Eu nu stiu ce au bblusii astia ca si al meu dupa ce se face ora 5.00 il ia agitatia si se trezeste din ora in ora..duminica s-a trezit la 6 si dupa vreo 2 ore mi-am luat perna si m-am dus in celalalt dormitor si l-am lasat cu taica-su care dormea si nu auzea nika.
Apoi s-a culcat si adormit aproape 4 ore..nu-mi venea sa cred.
De trezit se trezeste pe la 2-3 si papa ..apoi pe la 5-6 si apoi incepe dansul .
Si eu trebuie sa ma duc la gineco dar nu vrea ma trage nika..poate totusi imi fac curaj .
De vorbit nici bb al meu nu prea mai zice nika..astzi zicea ceva cu ba-ba-ba...in rest liniste.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
BiuMil spune:
subscriem la faza cu partzii pe gura...si cu lenevitul la vorba...dar asa cum spunea si Godzila, am remarcat o activitate fizica mai intensa si niste scheme noi.
pe mine cred ca ar trebuie sa ma treceti sambata pe listuta cu intalnirea...am inteles ca vineri mergeti la pranz? eu nu pot asa devreme...
Bianca si bb Milan
LiaMia spune:
am 2 stelute!!!
mysweetest, somnoros bb! ti-a dat si tie liber!
mysweetest spune:
Alexandru inca doarme..nici foame nu-i mai este..are deja 2 ore si jumatate de cand doarme.
Am gasit Ca gluconic la farmacie si mi-am luat 5 fiole .
Irina pana la urma cred ca e acelasi parfum la amandoi fratii ...depinde de ora la care se culca...al meu se culca pe la 23 si doarme pana la maxim 7.30-8 dimineata cu 2-3 treziri.....sambata seara la culcat la 20 si dimineata la 6 era satul de somn
.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
locca spune:
Simona, am fost si il mai au pe hexa in stoc. Nu aveam atatia bani ca ti l-as fi luat (btw, e 2 mil. aici), dar am intrebat si a zis tanti ca e ok daca vii azi sau maine.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
8una frumoaselor!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR NOROCOSI AI ZILEI!!! Cu mentiune speciala pentru Mateias al Loccai!!!
Sa fiti sanatosi si cumintei si sa dormiti bine noaptea!!!
Bine-ai venit Ioana55!!! Haide aici sa ne spui una alta!
Nanadana, buuuneeeee savarineleeee Au mers la fix dupa mucenici!
A papat si Antoine? Ce ginere frumos ammmm!!!
Dani_flor, sanatate multa piticelor!!!
Ina, Ilincutza e super cu bascutza ei rosie!!!
Ioana, bafta la interviu!!! Merci pt. mutat!
Felicitari pt. Miruna plimbareatza!!!
Si eu zic ca ora 16 e numai buna pt. intalnire!!!
Si inca ceva, si noi ne-am gandit la un moment dat sa-i facem un sistem la patut ca sa se regleze inaltimea saltelei in fct. de dezvoltarea copilului, dar am lasat-o balta; probabil ca va urma; noi vazusem un sistem de chingi care culisau pe toata inaltimea patutului dar nu erau de vanzare; daca afli ceva ma intereseaza la maxim!
Wow, Codruta, ce progrese face Petra!!! Avem copii mari!
Fetelor, eu nu i-am dat Anei pana acum nici calciu, nici fier, ba nu-i mai dau nici vigantol de o luna si ceva; analizele i-au iesit f. bune si ca urmare asa am primit indicatii de la doctorita; fara vigantol fiindca avea calciu prea mult;
Sofia, spor la citit!!!
Si succes la colectare!!! Ce frumusica e Nuka ta!
Irina, !!!
Vero, cred ca toate trecem prin momente d-astea interesante...ar fi interesant sa ne filmeze cineva atunci!
Simona8004, ce de noutati!!! E sportiva mare Maia, ce sa mai!!! Si Ana are uneori zile agitate rau, cred ca toti copiii au; iar cu mancarea stai bine fata de noi; noi nu prea vrem sa diversificam; de fapt eu vreau, Ana nu prea, sufla in orice e nou, sufla in biberon, scuipa!
Intrebare aiurea cred: la reteta aceea cu zaharul si ceaiul de musetel, nu se inghite nitel zahar? ca noi cautam toate alea fara zahar si gluten...stiu ca picuram doar in nari si probabil copilul n-are ce inghiti? Doar nu-i turnam o tona, asa-i?
Simo, Ruxandra, legat de vaccin; a fost al meu sot la policlinica din Militari - care e langa noi - si era in dezinsectie vineri - si l-a intrebat una de-acolo, nu stiu ce era cucoana ca ce-i trebuie de la farmacie, sotul a zis ce si aia i-a raspuns ca n-are sanse sa ia asa, tam-nesam, sa vina cu programarea vaccinurilor de la pediatru, hahaha!!! Asa ca n-a luat nimic; Ruxandra, stiu ca tu l-ai luat de-acolo; ai avut nevoie de ceva? sau Matei este inscris acolo parca?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI