Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Salutare la fete!
La multi ani pentru baieteii nostri Alberto, Luca, Matei-Calin,David, Robert , care astazi implinesc lunita, sa creasca mari si sanatosi.
Ioana 55, bine ai venit!
Eu sunt cam ocupata ca stau singurica cu paianjenul si e haraita rau (cred ca o deranjeaza gingiile, ca roade tot ce prinde si e suuuper nervoasa, dar nici urma de dinte).
I-am mai introdus o masa de lapte (o trezesc la 7)si in locul mesei de cereale (ora 20) ii fac branzica (din 250 ml de bebelac) in care bag cereale si asa papa toata branzica. Alta solutie pentru a-i asigura necesarul de calciu n-am gasit.
Maine trebuie sa iau vaccinul (infarix haxa), aveti idee unde as putea gasi? Daca a fost racita si a luat saptamana trecuta tratament nu e prea devreme vaccinul? Intreb si eu...ca pe dr nu ma pot baza.
Fetele gospodine, care faceti bunataturi, fie-va mila de o biata balena, care incearca sa tina o amarata de dieta si nu-i reuseste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

fetelor care ati cumparat hainutze din Cora, cum au rezistat la spalat? ele par bune...si sunt si simpa!

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Carmi ,nasol cu frigul asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, hainele Mirunei arata foarte bine, eu le spal la 40 grade.
Crista, tu macar tii dieta, dar eu maninc biscuiti cu unt de dimineata pina seara si ma uit la poze cu bunatatile fetelor. Asa cum le-am zis si altor fete, vezi pe site-ul farmaciilor Dona numerele de telefon si suna pina dai de una care are infanrix hexa (eu la ei am gasit, dupa ce in lanturile sensi blu si helpnet nu se mai gasea de mult).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alinam la multi ani fericiti alaturi de cei dragi !!!

Iar doarme bb si hop iar pe net . In curan se va trzi asa ca mai intru eventual dupa baia de seara...

Eu maine ma duc la gine ca ar cam fi cazul. Nu am fost niciodata de cand am nascut , inconstienta rau .

Miflore asa imi plac mesajele tale... Le recunosc din prima, sunt pline de . Asa stiu dintr-o privire daca ai scris sau nu .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

DECRETEZ: DIVERSIFICAREA ASTA MA OMOARA
Gata m-am racorit!

Multumim de urari, nu pot sa cred ca a facut juma de an. Parca mai ieri era un samburel.

Sofia bine ai revenit! ce descriere frumoasa i-ai facut lui Luca. Bine ca ne-am lamurit cu incuscreala. Acum Luca e total acaparat de frumoasa nora Sarah

Codruta ce rezultat teapan! Sa va fie de bine

Intrebare: Ma ajutati si pe mine...cum se face piureul de mar la blender?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, nici eu nu am fost la gineco de cind am nascut.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am vazut-o ca se tot screme cand statea in scaunul de masa. Am zis: Cine poate face kk stand pe fund?. Atunci am luat-o si am pus-o pe olita. Si gata 16-le...:)))

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana ma gandeam ca sunt singura care a evitat cat a putut momentul .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Irina merci si ca fapt divers nici eu nu am calcat la gineco dupa ce am nascut si am nascut normal ....... mda, cred ca de aia nu m-am mai dus

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput