Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
cristell spune:
Buna seara mamicilor.
La multi ani sarbatoritilor:Alberto Emiliano,Luca Andrei,Matei Calin,David si Robert.
Ina ai o fetita frumoasa si ii sta tare bine cu bascuta rosie.
Ioana 55 bine ai venit!
Vera cum ti-au zis si fetele si eu cred ca ar trebui sa incerci sa-l duci inapoi si sa-l schimbi sau sa-ti dea banii pe el.
Lia Mia felicitari pentru progresele facute de Florin,ai baiat mare acum.
Nanadana ce mare s-a facut Antoine!Arata bine savarinele si mi-ai facut.
Alinam La multi ani!
Stefania de doua nopti se trezeste numai o data si sper s-o tina tot asa.A iesit mai bine si cel de-al doilea dintisor.Am vrut sa-i fac poze la dinti,dar nu reusesc pt. ca isi tine limba acolo.Am reusit sa pun poze in albumul personal de 5 luni si de 6 luni si va invitam sa ne vedeti.
Mai citesc si revin.
Simona8004 spune:
buna seara!
ma fetelor sunteti rele nu gluma, aveti tastarnitza la greu.
Pai eu am culcat fata si am zis sa intru putin sa vad ce mai vorbiti si pe unde sunteti si am de recuperat nu gluma
Dau sa va scriu se trezeste fata( ca pina sa va scriu am citi, acum fata e geloasa ca va scriu si plinge linga mine
revin imediat ce calmez fata cu mai multe detalii despre noi....sunt ceva si sunt destul de interesante
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
BiuMil spune:
merci,Ioana...o sa iau si eu ca mi-au placut...
la gineco eu am fost....am facut si analize (cult de col)imi venea sa o pe asistenta. am fost constiincioasa nu gluma...
Bianca si bb Milan
jadi spune:
mama ce limbarnitza aveti! azi am fost la cumparaturi, iar si sunt disperata... vad numai tevi, baterii de chiuvete si alte alea. Sper ca azi a fost ultima zi dar tot sperand mi-am adus aminte ca mai am de facut o vizita ralucai-cucai, care m-a zapacit azi de nu mai stiu ce e aia alabama, memphis sau philadelphia!
la bricostore mi s-a parut ca il vad pe sotul Ioanei, m-am uitat si dupa ea dar era singur si nelamurit!
carmi pus si simplu am goluri de gandire, cateodata si asta din ce in ce mai des, nu pot sa gandesc lucrurile simple si ma incurcam la bagatul pe nas al solutiei respective cu betzishorul dar m-am lamurit, solutia se baga fara betzisor, asta il folosesc dupa... nu ma mai certa ca sunt inceata la minte .
Codrutza felicitari in acelasi timp atentie mare, finutza mea cea mica a avut probleme de la pusul pe olita prea devreme. Vorbeste cu pediatra despre lucrul asta.
Inca o data spun ca mama mea naturala ma calca pe nervi la greu, am lasat-o cu copilul de la 12 la 18 si mi se plange ca o baba. si copilul meu e exemplar de cuminte dar se mai agita si el un pic mai ales acum cand e plin de muci!
Deni & Vlad 28 sept 2005
kid2003 spune:
Crista, daca gasesti Infanrix Hexa da un semn, te rog mult...Nasha bebelinei mele e farmacista si nu mai imi poate (deocamdata) face rost de Infanrix, cica nu mai e prin nici un depozit. Si noi mai avem 3 sapt pana la vaccin dar sunt un pic disperata ca nu mai e pe nicaieri. Am pus pile si in strainatate, dar nu sunt sigura ca de acolo il pot cumpara fara retzeta. Daca nu o sa gasesc, o sa ii fax Infanrix-ul de la 4 luni plus anti-hep B, dar asta inseamna 2 intepaturi si nu imi convine deloc
jadi spune:
am culcat copilul, am trimis mama cu sotul la apartamentul nou si socrul e plecat la cumnati. Si am mancat azi dimineata la 11 si mi-e o foame cumplita dar mi-e lene sa imi incalzesc! Nu se ofera nimeni?
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Ia ca schimb capitolul si ma duc sa lenevesc pana se trezeste bb adica maxim 5 minute!
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71039" target="_blank">aici .
Deni & Vlad 28 sept 2005
Hildegard spune:
Buna seara,
ma descarc:
NU MAI POT DE OBOSEALA. MI S-A ADUNAT IN CREIERAS DEJA. VREAU SA MA ODIHNESC SI NU POT. ZIUA NU POT DORMI, NOAPTE NU MA LASA BEBE CA TRE' TITI ...
GATA M-AM DESCARCAT!
Irina, nici eu nu am fost la gineco de cand am nascut. Ce inconstienta sunt si eu. da nu puteam merge deloc cu alatatu asta....
Sunt obsedata ca nu papa destul latic....si de aceea nu ia in greutate. Dar asta e nu-l pot sili sa pape. Bine ar fi sa fie asta ritmul lui , dar sa nu fie alte probleme
scrieti nu gluma....nu pot tine pasul cu voi.
nu stiu ce am dar de oboseala ma ia cu nervi, strigaturi de zici ca nu sunt normala( dar cred ca-mi lipseste deja o doaga). Azi dimineata am scos pe barbatu si cupilu din dormitor....ca sa pot dormi barem 1 h fara griji. "iesiti afara"!
ACUM II DAU LA fara alcool bineinteles.
va tuc pe toate
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122