Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
sofia_misicu spune:
Am uitat sa zic La multi ani sarbatoritilor zilei: Alberto-Emiliano, Luca Andrei, Matei Calin, David si Robert... Numai flacai...Azi e ziua barbatului?
Numai bune tuturor mamicilor si copiilor si multumesc celor care ne-au urat si noua la multi ani pe 2!
Si apropo de cupluri, stiu ca a fost o nelamurire. Nuka il pupa pe Andrei al lui Mary Ilie si ii declara iubire eterna . Luca era un pretendent pe masura, falci avea, chip de inger la fel si niste ochiiiiii , insa noi suntem luate si amorezate. Ne pare rau...
Sofia si Nuka
Carmi spune:
Buna la fete si la multi ani bebelusilor sarbatoriti azi, sa cresteti mari si sanatosi !
Mai, ce nora brava am si cum sta ea pe olita...de Petra
vorbesc. Scumpa foc !
Nanadana, ti l-am admirat pe domnisor, ce mare s-a facut !!!
Noi toti baricadati in casa, din cauza zapezii de-afara care nu se mai sfarseste...
Jadi, ce nu ai inteles? Repet:in o jumatate de cana cu ceai de musetel dizolvi trei lingurite cu zahar si din lichidul obtinut ii introduci lui bb in nari. Astepti putin si ii scoti cu betisorul sau cu pompita. Succes !
Va urez pofta buna la intalneala.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
sofia_misicu spune:
Multumesc mult pentru raspuns Anya!
Puteti va rog sa imi spuneti care este reteta pentru mucilagiu de orez?
Multumesc.
Sofia si Nuka
Ioana75 spune:
Mifloricico, daca ramine pe simbata, atunci eu te-am mutat in lista de simbata.
Se vede cu ochiul liber ca simbata, ora cea mai buna ar fi dupa ora 4. Asa ca propun sa ramina ora 4, dar avem nevoie de propuneri de locuri. Sintem "doar" 10, de la ce numar in sus faceau figuri aia de la "La Mama"?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
sofia, eu recoltam de cu seara coprocultura si o tineam la frigider pina a 2-a zi dimineata. Dar poate ca de asta ii tot iesea Mirunei klebsiella, pentru ca se inmultea peste noapte. Deci mai bine ar fi daca poti sa sincronizezi momentul cind face Nuka kk si cind primesc probe cei de la laborator.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
LiaMia spune:
sofia_misicu, mucilagiu de orez: alegi o lingura de orez, o speli, o lasi la 'inflorit' intr-un litru de apa, de cu seara pana dim (sau in functie de graba si timp si de calitatea orezului...) si dim pui la fiert cca 1+ ora. dupe ce s-a fiert, pasezi orezul si il resuspenzi in apa in care a fiert <=> mucilagiu. il poti folosi nu numai la reconstituirea laptelui formula ci si in alte preparate (piure de legume, fructe, branza dulce cu fructe - totul in functie de imaginatie si ingrediente )
dr.calapod a zis ca se poate folosi pentru reconstituirea laptelui formula chiar apa in care a fiert orezul, nu neaparat mucilagiu.
recuperare rapida nukai!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
BiuMil spune:
imi zice si mie cineva cum e cu supozitoarele cu glicerina? cat ii dau? o jumatate din unul normal? sau sunt speciale pt copii...e destul de urgent ca e cam suparat pici! merci fromos
Ioana, noi, pici fiind, luam doar calciu, analize nici noi nu am facut, dar ii transpirau manutzele si piciorusele....plus ca avand asa o crestere rapida, dr a spus ca trebuie ajutat.
Bianca si bb Milan
Anya20 spune:
BiuMil - sunt supozitoare cu glicerina special pt bbi. Daca nu i-ai mai pus niciodata si ti-e frica, poti sa-i pui doar jumatate.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
BiuMil spune:
merci Anya, dar pana ma duc la farmacie pot folosi unul normal, de adulti? e vreo diferenta de compozitie?
Codrutza si Petra, felicitari...sotul a remarcat ca a facut un 16!! Cat a stat pe olita? face la ore fixe (cat de cat, ca doar nu are cuc ....hehe, ca noi)?
Bianca si bb Milan
alinam spune:
Multumesc pentru urari!!!
sa va zic cum am sarbatorit azi? pai am fost la cumparaturi, cica pt mine, dar m-am intors acasa cu o sacosa de bodyutze pt bb si bigmene si un costumash cu ploverash cu fermoar si blugi subtiri dupa care sunt topita.
La ora 8 dimineata zgaria mama la usa cu un buchet mare si frumos de cale :)
si pe la ora 2 m-a apucat o criza de fiere de nu puteam sta in picioare, asa ca, adio ceafa la gratar cu cartofi prajiti, adio prajituri, si zau , imi curg balele ca la catei numai cand ma gandesc, da mai iau o lingura de branza de veci si imi trece.
Sofia de la para e kk mai imprastiat,al meu e constipat din fire si nu imi lipsesc borcanashele cu pere din casa , la noi sunt foarte utile.
Codruta ce realizare !!!!!!! da sa ne spui si noua cum ai reusit? stii cand vrea bb sa faka kk? a vrut sa stea?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze