Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Daniela, iti atasez un link la un web site cu foarte multa informatie despre non Hodgin. Daca ai o prietena sau pe cineva care sa vina la tine sa traduca informatia de pe acest site ai sa gasesti o multime de lucruri interesante. In mare este vorba despre un barbat care a fost diagnosticat cu limfom acum 16 ani si el a studiat si experimentat o multime de tratamnte si a reusit sa invinga cancerul. Si-a creat propriul cocktail de fructe, si-a schimbat stilul de viata a facut imposibilul si si-a pus pe internet toata experienta lui. Crede-ma ca e faorte interesat si merita citit.
http://www.non-hodgkins-lymphoma.us/
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

DanaA e foarte buna scrisoarea medicala

saptamana asta sper sa primim vesti bune legate de plecarea lui Radu afara! Doamne ajuta! va tin la curent!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

se pare ca de aseara Radu a facut pareza faciala si in partea dreapta... imi vine sa plang de durere!

POZE

Mergi la inceput

alta veste proasta:
- ne-au anuntat ca pe Radu il trimit de la Cluj la Bucuresti pentru ca in urma testelor s-a constatat ca radioterapia o face degeaba, (dupa 20 de sedinte facute) si ca starea lui este din ce in ce mai rea...
a cazut cerul pe mine cand am aflat... Alina plangea in hohote, ceea ce de 11 luni de cand e boala la Radu, nu s-a intamplat...

sper ca asta sa fie o veste buna:

- dupa cateva mailuri de refuz, am primit acum 25 minute o scrisoare de raspuns cred eu pozitiva de la o clinica din Israel... problema e ca as dori ca cineva care stie bine bine engleza sa mi-o traduca , va rog frumos de tot, sotul meu mi-a citit-o dar nu am inteles mare lucru, era si el foarte emotionat!
cine o poate face va rog sa imi scrie un mail la daniela@romfra.ro sa i-o trimit! va multumesc din suflet!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daniela, ti-am scris un mesaj la adresa pe care ai dat-o.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Doamne ce rau imi pare...nu mai am cuvinte.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daniela ti-am trimis traducerea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cricor

Daniela ti-am trimis traducerea.

Corina, iti multumesc din inima pentru rapiditatea ta si pentru traducerea foarte precisa!

intre timp, Radu si mama lui au ajuns la Bucuresti, maine vor fi la Fundeni sa vedem ce se mai intampla in continuare!
Clinica din Israel accepta ca Radu sa vina acolo si sa stabileasca apoi ce fel de transplant ii vor face!
acum trebuie sa incepem sa stangem din nou foduri pentru plecare!

va multumim tuturor celor care sunteti si ati fost alaturi de noi dar si celor care vor fi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ce vesti triste Dana...., azi vream sa trec pe la ei insa Ilinca e inca bolnava si a trebuit sa umblu cu ea pe la medici, ma gandeam ca ajung maine, dar.... acum mi-e groaza sa o sun pe Alina....cand pleaca din cluj? Cum adica au facut terapie degeaba? ii ziceam eu sa plece cat mai repede in strainatate cu radu dar parca nu-mi vine sa cred ca avem doctori chiar atat de batuti in cap, sau dezinteresati..

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Dana, in timp ce postam, a aparut ultimul tau mesaj...nu cred ca e un moment propice sa o sun pe Alina zilele acestea , te rog sa-i transmiti din partea mea tot binele din lume-mai rar asa o mama si SCUZE..ca nu am ajuns la ea zilele acestea-Ilinca e bolnava.
In ceea ce priveste fondurile, te rog, trimite-mi un E-mail (intru mai rar pe DC)cu contul in care pot trimite bani pentru ei.

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput