Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

daniela, nu stiu daca ai primit traducerea - uite o incercare:

"Draga Dr Bleahu

Multumesc pentru ca ne-ati cerut sfatul in aceasta situatie dificila.
Dupa discutii cu colegii mei, in special cu Professor A. Hirt, seful departamentului de Hematologie/Oncologie Pediatrica la Spitalul Pediatric Universitar Bern, Switzerland, va pot raspunde dupa cum urmeaza:
- Nu credem ca exista o indicatie pentru reevaluarea acestui copil aici in Bern, deoarece, conform listei detaliate de diagnostice, deja ati facut evaluarile necesare in clinica dumneavoastra.
- Nu credem ca ar fi folositor nici sa transferati baiatul pentru terapie in clinica nostra, deoarece si noi am aplica tot radioterapie, asa cum ati inceput deja si dumneavoastra.
- in experienta noastra cu copii veniti din strainatate in situatii in care erau motive puternice pentru transfer (ceea ce nu e cazul acum), de regula au aparut in foarte scurt timp probleme psihosociale imense.

Asadar, in concluzie, nu vedem o indicatie ca acest baiat sa fie evaluat sau tratat in institutia noastra, pentru ca nu putem face mai mult pentru el decat faceti dumneavoastra.

Cu cele mai bune urari pentru baietel, al dumneavoastra

Roland A Ammann, MD"

Ma rog si eu pentru micutul Radu, are varsta fiicei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

multumesc mult Cristina!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

daniela, in caz ca nu ai dat peste aceste informatii , uite un link, poate gasesti vreo clinica potrivita in cazul lui Radu:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63117

initial la

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=57562&whichpage=1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_t

daniela, in caz ca nu ai dat peste aceste informatii , uite un link, poate gasesti vreo clinica potrivita in cazul lui Radu:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63117

initial la

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=57562&whichpage=1

da Cristina,, stiam de acest topic, multumesc oricum pentru ca esti alaturi de noi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

daniela am mai gasit ceva in Budapesta
http://www.ossejt.org/article/articleview/6/1/1/

de trimis eventual scrisoare la directorul clinicii krivang@ossejt.org

am citit si se fac transplanturi de maduva acolo este si un film despre copii din spital.......te rog daniela scrie si acolo

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jozsaerika

daniela am mai gasit ceva in Budapesta
http://www.ossejt.org/article/articleview/6/1/1/

de trimis eventual scrisoare la directorul clinicii krivang@ossejt.org

am citit si se fac transplanturi de maduva acolo este si un film despre copii din spital.......te rog daniela scrie si acolo

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

multumesc mult, am trimis un raport medical si catre acest medic din Ungaria. sa vedem ce raspunde!

poze

POZE

Mergi la inceput

azi am primit un mail incurajator din Franta, sper sa fie asa, deoarece trebuie sa sunam la ei pentru ca nu vor sa de-a nici un fel de detalii prin mail.
Dear Madam/Sir,

We thank you for your message.
Medical advices cannot be given by e-mail for confidentiality reasons, but you can
contact by phone our Pediatrics Department for any question : 00 33..............

We are at your disposal would you require further information.

Best regards

Aline Bailly

-----Message d'origine-----
De : daniela@romfra.ro [mailto:daniela@romfra.ro]
Envoyé : jeudi 7 décembre 2006 22:52
À : GUSTAVE ROUSSY Institut
Objet : Medical Report

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Draga Daniela, imi pare rau ca nu am fost foarte rapida, dar nu am intrat pe internet de 2 zile din lipsa de timp. Dar uite aici traducerea , doar ca eu as avea o sugestie, si anume daca am incerca sa scriem in scrisoare ca se vrea un transplant de maduva nu doar o evaluare.

Uite traducerea si Doamne ajuta!!!
Medical Report

Cioaba Radu Liviu, born on October 30th, 2002 currently a resident of Romania, county Teleorman, city Alexandria, apt 27 Dunarii Street has been diagnosed with the following:

1. Malignant non-Hodgkin lymphoma - stage 4 with B cells
2. Early central nervous system re-involvement

History:
Initial presentation in March 2006 with acute renal insufficiency and pleuresy. Diagnosed March 20, 2006.
The protocol AEIOPLMNH1997 was instituted. Hematological remission obtained following induction. Initial CSF analysis was normal. The protocol was continued maintaining the RC1.
September 2006 - central nervous system re-involvement. Presently the patient is under radiation therapy for CNS involvement.
Radu Ciorba is the only son of this family.

Taking into consideration the advanced stage with CNS reinvolvement in this patient, we request a medical evaluation in your clinic. Please include a financial evaluation with the possibility of transfering the patient under your care.

Thank you...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danaA

Draga Daniela, imi pare rau ca nu am fost foarte rapida, dar nu am intrat pe internet de 2 zile din lipsa de timp. Dar uite aici traducerea , doar ca eu as avea o sugestie, si anume daca am incerca sa scriem in scrisoare ca se vrea un transplant de maduva nu doar o evaluare.

Uite traducerea si Doamne ajuta!!!
Medical Report

Cioaba Radu Liviu, born on October 30th, 2002 currently a resident of Romania, county Teleorman, city Alexandria, apt 27 Dunarii Street has been diagnosed with the following:

History:
Initial presentation in March 2006 with acute renal insufficiency and pleuresy. Diagnosed March 20, 2006.
The protocol AEIOPLMNH1997 was instituted. Hematological remission obtained following induction. Initial CSF analysis was normal. The protocol was continued maintaining the RC1.
September 2006 - central nervous system re-involvement. Presently the patient is under radiation therapy for CNS involvement.

Taking into consideration the advanced stage with CNS reinvolvement in this patient, we request a medical evaluation in your clinic. Please include a financial evaluation with the possibility of transfering the patient under your care.

Thank you...

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei(18 august-2000) si Stefan(21 Mai--2004)http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/danatent/my_photos

multumesc Dana, intre timp mi-a tradus altcineva de aici, sa stii ca sugestia ta, a fost si parerea mea, dar aici medicii le-au spus cca sa scrie mai elevat sa nu ceara direct transplantul ca nu le raspude nimeni, desi am tot subliniat ca nu e vorba sa mearga acolo pe banii clinicii straine si cu banii lor...
daca ai timp, formuleaza tu si asta, sa o punem inaintea raportului medical.

"Draga Domnule/Doamna,
Va rugam sa ne acceptati in clinica dvs, deoarece Radu este unicul nostru copil si suntem dispusi sa facem orice pentru el!
starea actuala de sanatate a copilului, in ciuda faptului ca urmeaza radioterapia cranio-spinala nu este tocmai buna.
In romania conditiile actuale, nu le mai permit medicilor sa faca alt tratament.
De aceea va rugam din suflet sa ne acceptati in clinica dvs. cu speranta ca dvs. dispuneti de experienta si conditiile necesare salvarii fiului nostru.
Va rugam sa ne comunicati si costurile estimative ale unui eventual transplant de maduva sa putem fii pregatiti in cazul in care ne acceptati cererea!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna Daniela.
Uite o traducere pe care am facut-o noi. De fapt am facut modificari asa cum am vorbit la telefon si am incercat sa le combin cele 2 scrisori. Si uite ce a iesit--eu zic ca suna destul de bine:

Dear Madame/Sir,

I am writing you from Romania with the hope that my son, Radu, can be admitted as a patient in your clinic for a bone marrow transplant. At this moment his health condition is not good and a transplant could be his last chance. I am contacting you because such procedure cannot be performed in Romania yet.
Radu is our only child and we are desperate and trying to do everything possible to save him. We are aware of the financial costs involved and we are prepared to support all the expenses.
Please see the following medical report regarding his health condition.
Medical Report

History:

Mergi la inceput