Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Ufff Doamne, ce vesti proaste!!!
Dar poate cei din Israel o sa-l faca bine pe Radu.
Daniela, ar trebui poate inceputa o campanie de strans fonduri chiar aici pe DC.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Raluca, din pacate asta este, radioterapia facuta nu a avut rezultat asupra recaderii lui in SNC.
de aia s-a decis de catre medicii de acolo sa nu mai faca ultimele 12 sedinte di 28 cate avea in total... deci a facut deja 16...
trebuie urgent mers afara si cei de acolo sa stabileasca ce vor face mai departe cu el, pentru salvarea lui...

am sa fac rost de contul deschis de Cosmin si ti-l trimit!
multumim mult!!!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danaA

Ufff Doamne, ce vesti proaste!!!
Dar poate cei din Israel o sa-l faca bine pe Radu.
Daniela, ar trebui poate inceputa o campanie de strans fonduri chiar aici pe DC.
Doamne ajuta!

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei(18 august-2000) si Stefan(21 Mai--2004)http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/danatent/my_photos

Dana, multumi ca esti in continuare alaturi de noi! in momentul in care vor afla in zilele urmatoare suma pe care trebuie sa o vireze in contul clinicii din Israel pentru prima investigatie si mai departe suma pentru transplant, am sa cer acordul administratiei acestui site sa postez subiectul la umanitare!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danielac, imi pare asa de rau pentru Raducu! Dar ma bucur ca ati reusit sa obtineti acordul clinicii din Israel in continuare...Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micutul si curajosul copilas! Transmite-i toate cele bune si mamei lui Radu din partea mea...

Si sper sa putem trece acest caz la umanitare si sa afisezi si contul lui Raducu, sa incercam sa mai adunam niste banutzi...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Danielac, imi pare asa de rau pentru Raducu! Dar ma bucur ca ati reusit sa obtineti acordul clinicii din Israel in continuare...Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micutul si curajosul copilas! Transmite-i toate cele bune si mamei lui Radu din partea mea...

Si sper sa putem trece acest caz la umanitare si sa afisezi si contul lui Raducu, sa incercam sa mai adunam niste banutzi...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Oana, multumim mult de tot!
maine Radu merge la Fundeni din nou pentru punctie! sa vedem cum iese!
astazi am mai primit inca un raspuns din Israel si culmea era de la alt doctor de la aceeasi clinica, a spus ca starea e foarte grava datorita implicarii SNc dar se va incerca orice este posibil!
asteptam raspunsuriel legate de formalitatile pentru plecare!

POZE

Mergi la inceput

mailuri primite acum ,daca poate cineva sa traduca:

Dear madame

We received your mail this morning. We understand your difficulties and
will try as far as possible to find answers to your queries. However, we
request more detailed medical informations and a medical summary from Dr
Dorin Bleahu if it is possible.
Sincerely yours

Dr JM André

Gentile Signora,

è molto difficile dare un parere quando c'è già un programma di terapia in corso. Da
quanto mi scrive mi sembra che i colleghi in Romania siano ben preparati e discuta
con loro i problemi principali ed eventualmente sono gli attuali curanti che devono
attivarsi per consigli nel vostro specifico caso.

Pertanto, parli chiaramente con i medici che hanno in cura il bambino, che potranno
contattare il centro ematologico da loro ritenuto più opportuno.
Cordialmente.

Dr.ssa Franca Fossati-Bellani

Direttore SC Pediatria

Fondazione IRCCS Istituto Nazionale Tumori

Via G. Venezian, 1 - 20133 Milano

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daniela, ti-am scris pe adresa care ai dat-o ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Traducerea din engleza, aproximativa

Am primit E-mailul dumneavoastra dimineata. Intelegem dificultatile dumneavoastra si vom incerca cat de curand posibil sa gasim raspunsuri la cererile Dumneavoastra.Totodata, dorim mai multe detalii medicale (privind cazul, banuiesc)si o prezentare medicala a cazului de catre dr.Dorin B., daca se poate.

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Mamamia ,cand am citit azi vestiile proaste despre Radu parca mi-ar fi dat cineva cu ceva in cap.Tot am vrut sa ajung si eu pe la ei la spital dar din pacate n-am reusit ,asta deoarece n-am avut cu cine lasa fetita.Imi pare nespus de rau !
Sper din tot sufletul sa transferi acest caz cat de repede la umanitare si sa ne ca Radu sa se faca bine!
Raspunsul din Italia:(din pacte nu e f incurajator)
Stimata d-na,
e foarte dificil sa-ti spui parerea cand deja este un program de terapie in desfasurare.Din cate imi scrieti mi se pare caci colegii din Romania sunt bine pregatiti ,discutati cu ei problemele principale si eventual cei ce au grija de copil sa va tina la curent in cazul vostru.
Vorbiti clar cu medicii care au grija de copil,care vor putea contacta centrul hematologic cel mai potrivit de catre ei.

Mergi la inceput

multumesc mult Corina, Raluca, Creola!

POZE

Mergi la inceput