Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!
Raspunsuri - Pagina 18
danielac spune:
inca un rasouns primit din Israel, va rog daca se poate sa il traduceti:
Dear Dr. Bleahu and Mr. Cioaba,
Thank you for consulting us.
I understand that the patient is a 4 years old boy with NHL, now with CNS
relapse. He is currently treated with radiotherapy to the brain.
Is he otherwise clean of disease? Does he have bone marrow involvement?
High dose chemotherapy with autologous bone marrow transplantation can offer
a remission and even cure in rare cases. The incidence or recurrence is
however significant.
Because of his young age - I suggest that he will be treated in the
Pediatric Hemato-Oncology Clinic in our Dana Children's Hospital, where he
can be admitted after completion of his CNS irradiation for evaluation and
further therapy.
Regarding the cost of treatment and timing of your arrival, please refer to
Prof. Shapira, Head of the Medical Tourism Department at:
shapiraiz@tasmc.health.gov.il
I hope your son's health will improve soon,
Sincerely,
Prof. E. Naparstek, MD
Dept. of Hemato-Oncology and BMT
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
babar spune:
Cum se mai simte Radu ?
Doamne ajuta sa se faca bine!Puneti un anunt umanitar pe site si contul parintilor.Ma gandesc ca vor exista mai multi oameni de bine care vor vrea sa ajute un ingeras de copil sa nu se mai chinuie.Dumnezeu e bun si sant sigura ca va fi alaturi de el si de parintii lui in aceasta incercare grea.Multa sanatate !
Oana din Alexandria
babar spune:
danielac,eu poate ajung azi pe la gradinita si vreau sa vorbesc cu directoarea sa facem o ...ceva sa putem sa-l ajutam pe Radu.M-am gandit ca la serbarea de Craciun sa punem in fiecare clasa un anunt ceva,sa vada toti parintii, pentru ca unii nu stiu si e greu sa le spui la toti si sa le explici situatia momentana a lui Raducu.Dar asa ma gandesc ca majoritatea vor vrea sa-l ajute gandindu-se ca si ei au copii si ca destinul poate juca feste oricui si oricand si oamenii ar trebui sa fie uniti in astfel de momente.Sa speram ca vor fi miscati(macar unii dintre ei si vom strange niste bani ).Fie ca sfanta sarbatoare a Craciunului sa-i aduca lui Radu si parintilor lui bucuria de a trai si speranta videcarii lui Radu.
Daca credeti ca nu trebuie sa se afle la camin,spuneti-mi.Nu vreau sa supar pe nimeni.
oana
arghirmonica spune:
Oana draga ma bucur ca te-ai gandit sa-l ajuti pe Raducu,apeland la parinti prin intermediul gradinitei.Sper sa ai mai mult noroc decat mine,ca la noi tare greu s-a lasat lumea convinsa sa dea un banut.Si sa stii ca am adunat ceva dar NU de la cei cu copiii....Zic Doamne ajuta sa poti face mai multe decat am facut noi aici in Cluj, cateva fete de pe forum .
Monica
Anina_n spune:
Of, Doamne !
Astept si eu, un nr. de cont si povestea lui Raducu pentru a o face cunoscuta tuturor prietenilor. Putin cu putin, de la cat mai multe suflete, vom reusi sa adunam suma necesara pt. vindecarea lui Raducu cel scump.
Putere si incredere ca totul va fi bine, pana la urma. Doamne ajuta ! 
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
danielac spune:
quote:
Originally posted by babar
danielac,eu poate ajung azi pe la gradinita si vreau sa vorbesc cu directoarea sa facem o ...ceva sa putem sa-l ajutam pe Radu.M-am gandit ca la serbarea de Craciun sa punem in fiecare clasa un anunt ceva,sa vada toti parintii, pentru ca unii nu stiu si e greu sa le spui la toti si sa le explici situatia momentana a lui Raducu.Dar asa ma gandesc ca majoritatea vor vrea sa-l ajute gandindu-se ca si ei au copii si ca destinul poate juca feste oricui si oricand si oamenii ar trebui sa fie uniti in astfel de momente.Sa speram ca vor fi miscati(macar unii dintre ei si vom strange niste bani ).Fie ca sfanta sarbatoare a Craciunului sa-i aduca lui Radu si parintilor lui bucuria de a trai si speranta videcarii lui Radu.
Daca credeti ca nu trebuie sa se afle la camin,spuneti-mi.Nu vreau sa supar pe nimeni.
oana
Oana, multumesc de initiativa! am sa o sun pe Alina si dupa aceea iti comunic ... ok?
POZE
danielac spune:
Monica, Anina, multumesc mult!!!! sunteti minunate!
Fetelor cine poate sa traduca mai repede ultimul mail primit de mine, e postat mai sus! va rog mult!!!
POZE
madalinad spune:
quote:
Originally posted by danielac
Monica, Anina, multumesc mult!!!! sunteti minunate!
Fetelor cine poate sa traduca mai repede ultimul mail primit de mine, e postat mai sus! va rog mult!!!
POZE
va multumim ca ne-ati consultat.
Inteleg ca pacientul e un baietel de 4 ani cu NHL, care are acum o cadere CNS (banuiesc ca e vorba de sistenul nervos central), si care face in acest moment radioterapie la creier.
mai este afectat de boala si in alte locuri? Este implicata si maduva osoasa?
O doza mare de chimioterapie cu maduva osoasa autologous (autotransplant?) poate duce la remisie si chiar vindecare in cazuri rare. Incidenta de revenire a bolii e totusi mare.
Din cauza varstei lui mici, recomand sa fie tratat la clinica pediatrica hemato-oncologica din spitalul nostru, unde va putea fi admis dupa terminarea iradierii CNS, pentru evaluare si terapie ulterioara.
Privind costul tratamentului si momentul sosirii aici, va rog luati legatura cu Prof. Shapira, seful dept. medical de turism(? Probabil cel care se ocupa de primirea pacientilor externi?)
shapiraiz@tasmc.health.gov.il
sper ca sanatatea baiatului se va imbunatati curand,
al dvs.
Prof. E. Naparstek, MD
Dept. of Hemato-Oncology and BMT
danielac spune:
Multumesc mult Madalina!
crezi ca ma mai poti ajuta un pic pe mail??? vreau sa formulez cate fraze... se poate? daniela@romfra.ro
POZE