Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!
Raspunsuri - Pagina 19
danielac spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Daniela ti-am scris pe mail.
Corina, ti-am trimis si eu acum un raspuns.
multumesc mult ca existati fetelor!!!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
babar spune:
Doamna Daniela incercati sa puneti contul pe site sau sa mi-l trimiteti si mie pe mail .M-am interesat la gradinita si nu stiu daca am putea face ceva.Majoritatea parintilor nu au bani si nu se intrevad semnale ca ar contribui cu ceva.Asa daca avem contul o sa puna macar cativa care vor intr-adevar sa ajute.
Parerea mea e ca ar trebui mediatizat in ziarul local sau televiziunea locala.Asa cred ca alexandrenii nu vor sta deoparte si din omenie si dragoste pentru acest copilas vor dona fiecare cat vor putea.
Daca nu,eu as vrea sa ne vedem si sa va dau d-voastra banii!
Multa sanatate lui Radu !
danielac spune:
Oana, astept sa vina Cosmin sa imi aduca contul...l-am sunat!
din pacate vestile nu sunt foarte bune, dimineata Radu a facut convulsii si la punctie i-au iesit elemente, maine se vor vedea de ce natura sunt... trebuie sa faca RMN urgent si aparatul de la Fundeni era stricat...
POZE
madalinad spune:
daniela,
intamplator socrul meu a facut un rmn chiar luni, la o clinica langa fundeni, parca euroclinic a zis, daca vrei aflu exact. avea programare la nus' ce ora si s-a intarziat fiindca se aduceau peste rand copii din spital. poate te juta cu ceva informatia asta...
danielac spune:
quote:
Originally posted by madalinad
daniela,
intamplator socrul meu a facut un rmn chiar luni, la o clinica langa fundeni, parca euroclinic a zis, daca vrei aflu exact. avea programare la nus' ce ora si s-a intarziat fiindca se aduceau peste rand copii din spital. poate te juta cu ceva informatia asta...
madalina
serban
Mada, dar copii din spital facea gratis RMN-ul?
Euroclinic?
POZE
madalinad spune:
quote:
Originally posted by danielacquote:
Originally posted by madalinad
daniela,
Mada, dar copii din spital facea gratis RMN-ul?
Euroclinic?
POZE
daniela, am aflt sigur, e vorba despre euroclinic (cica e o cladire lipita de spital). socrul meu a avut trimitere de la medic (nu era internat nicaieri) si l-a costat undeva sub 2 mil. cica fara trimitere e vreo 10 mil, dar nu se pune problema la radu... daca am inteles eu bine, asta a fost costul lichidului de contrast.
Raluca spune:
Dana daca se pune problema costurilor ptr. RMN, te rog da-mi un cont sa trimit ceva bani. Un RMN in cluj costa app. 460 RON. La RMN nu e nevoi de nici o substanta de contrast! Cu siguranta exista in bucuresti clinici de stat (pe langa Fundeni)care detin un RMN, sa ceara o trimitere ptr. acestea de la dr. lui Radu!
Raluca mama Ilincai de 4 ani
helbi spune:
Tatal meu a facut la spitalul de Urgenta RMN, pt ca la Fundeni nu mergea. L-au trimis cei de la Fundeni si nu a platit nimic. La clinici private se plateste, dar sa ceara urgent sa-l trimita la Sp. de Urgenta de la Floreasca
Anina_n spune:
Dani, ce face Radu, cum se mai simte ?
S-a reusit cu RMN-ul ?
Rezista, Raducu, fii puternic, cum ai fost si pana acum !
Sunt multi oameni care se gandesc la tine si se roaga pt. tine.
Dani, asteptam vesti.
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
danielac spune:
multumesc mult de raspunsuri fetelor!
Madalina, am vb cu Alina si mi-a zis ca era vb de Euromedic langa spitalul Fundeni si ca era cu programare, il programasera pe Radu peste 2 sapt....
Raluca, nu e vb de bani pentru RMN ci de anestezist special pentru copii, asta nu gaseau ieri la nici un spital unde mergea aparatul...
Aseara am fost la Radu la spital... e o mana de om, atat a mai ramas din el, si cu toate astea, mai are puterea sa zambeasca din cand in cand... a avut momente bune dar si momente cand nu mai putea de durere...
am plecat de la el pe la 12 noaptea impreuna cu tatal lui...
la ora 3.30 noaptea ne-a suna mama lui ca iar a facut convulsii ...
din fericire medicii au intervenit imediat si acum e binisor...
Azi au facut RMN-ul la sp. Militar. Din fericire rezultatul spune ca boala nu a afectat creierul asa cum credeau medicii, dupa starea lui...
am facut rost si de cont (azi vine scrisoarea din Israel la ambasada) dar nu pot sa il trec aici pentru ca nu stiu daca am voie din partea administratiei forumului...
cine doreste sa ii ajute, i-l pot da, daca imi scrieti un mail la daniela@romfra.ro
POZE