Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Dupa punctia de ieri, cand lui Radu i-au iesit 81 elemente, azi au aflat ca 60 dintre ele erau blasti... deci boala e galopanta, asa cum spunea si unul din medicii din Israel...

maine sper sa reuseasca sa obtina pasapoartele si viza... Doamne ajuta ca luni sa plece spre Israel!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

danielac, ti-am trimis un mesaj pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Daniela, multumim ca ne tii la curent.Sper din suflet sa poata pleca luni in Israel. Stiu sigur ca odata ajunsi acolo se va sti ce trebuie facut si se va face.
Vreau si eu sa contribui cu niste banuti, dar eu as prefera sa trimit prin Money Gram ca este mai ieftin. Crezi ca as putea sa-ti trimit tie si tu sa-i dai Alinei sau lui Cosmin?

Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet tuturor!

Va rog sa va rugati din nou pentru Radu, trebuie sa iasa din starea in care se afla acum ca sa poata pleca in Israel!
Pentru Israel deja formalitatile sunt aproape gata!

Rugati-va!

POZE

Mergi la inceput

DOAMNE AJUTA-L PE RADU! ne rugam pt el si sper din tot sufletul s-ajunga in israel si sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babar spune:

Doamne Ajuta sa reziste si sa poata pleca in Israel .Ne rugam pentru el din tot sufletul.Multa putere si tarie pentru Alina sa poata sa-l sustina si sa fie langa el in aceste momente grele.Fetita mea ,Bianca Maria, ii doreste lui Raducu multa sanatate, sa se faca bine si sa vina din nou acasa si la gradinita sa se poata juca impreuna din nou.Ea imi spune ca se juca foarte frumos cu Radu si cu Daria.II e dor de el si vrea sa fie din nou bine si sanatos.Dumnezeu poate va auzi rugamintile acestui copil nevinovat si il va reda pe Radu familiei si prietenilor lui de la gradinita,asa cum era:sanatos,bine dispus,jucaus si cu pofta de viata.Radu,Bianca iti transmite salutari si sa te faci bine.Daniela, fii alaturi de ei si transmite-le incurajari din partea noastra.
Dumnezeu e mare si bun.Sant sigura ca o sa-l ajute.Ne rugam pentru el.Tine-ne la curent si asteptam vesti mai bune !
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kosti spune:

Ne rugam cu tot sufletul pentru Raducu sa aiba puterea sa mearga mai departe. Dumnezeu ne va auzi tuturor rugaciunile si il va ajuta sa ajunga in Israel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bunule Dumnezeu, ajuta-l pe Radu sa ajunga cu bine in Israel, iar de acolo sa revina acasa complet refacut, sa-si bucure parintii si pe cei ce-l iubesc, o viata intreaga !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Scuzati-ma, ca va trec de la o stare la alta... am stat orele astea intr-o tensiune, ca nu mai imi raspundea nimeni la tel, de dimineata vb cu Alina si apoi... stiam ca e foarte rau!
acum a reusit sa vb, cu ea, mi-a spus ca si-a mai revenit un pic, ca doctorul le-a spus ca tot ce se intampla acum cu el era din cauza radioterapiei si nu a bolii in sine...

cu Israelul e totul rezovat, mai putin vizele de la ambasada, pentru ca au program strict, luni , marti au liber, si alina abia acum a reusit sa scoata pasapoartele...

asteapta acum un raspuns oficial (ca au deja acceptul) de la o clinica din Italia-Pavia, unde a intervenit pentru ei un italian ...

asteptam sa aflam cat mai repede raspusul oficial adica invitatia de chemare si sa vedem cum pot pleca repede, pentru ca Radu e greu transportabil, trebuie asistenta medicala pe transport...

va tin la curent!

POZE

Mergi la inceput

nu se stie sigur unde va merge cu radu?
DOAMNE AJUTA SA MEARGA UNDE II MAI BINE PT EL SI SA SE INSANATOSEASCA!

Mergi la inceput