Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!
Raspunsuri - Pagina 21
arghirmonica spune:
Noi ne rugam pentru el si sa dea Dumnezeu sa faca o minune..ma bucur ca s-a rezolvat cu plecarea si sper sa fie bine.Nu stiu ce sa zic mai mult....Domane fa ca acest copilas sa se faca bine sa se joace si el cu copii si sa ii bucure pe parintii lui acre sunt atat de incercati in acest moment.
monica
danielac spune:
Oana, Kosti, Didi-anda, Monica, va multumesc si rugati-va in continuare pentru Radu!
Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste aceasta grea incercare!
va tin la curent cu siguranta!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
didi-anda spune:
asteptam cu nerabdare vesti bune despre radu!
doamne ajuta-l! ne rugam in continuare pentru el. azi i-am spus sotului despre el. i-am aratat pm-ul de la tine! il asteptam in israel, sa se faca bine!
pt radu!

Kosti spune:
Suntem inconjurati de dragostea Lui Dumnezeu. El este tot timpul cu noi, si la bine si la rau, chiar in cea mai grea incercare sau in cea mai mare binecuvantare. Din dragostea Lui noi traim. Din dragostea Lui va trai si Raducu. Dumnezeu nu il va parasi.
Daniela, te rugam, tine-ne la curent.
Sunt redactor la un coditian din Alexandria (ziarul PRESA) si as vrea sa mediatizez cazul, dar pentru asta as vrea sa fiu pus in contact cu familia lui Radu pentru mai multe informatii si pentru acordul acestora. Adresa mea de e-mail este kosti.bugean@yahoo.com
danielac spune:
ok, Kosti!
am sa vorbesc cu parintii lui Radu si sa vad ce spun ei si iti comunic...
astazi starea lui Radu a fost un pic mai buna decat ieri, oricum imbucurator faptul ca nu a mai facut nici un fel de cadere sau convulsie...
Doamne ajuta!
asteptau azi raspunsul de la Pavia (cel oficial) care inca nu sosise, dar pricum luni merg la ambasada Israelului pentru vize, deoarece acesta este locul de unde au toate actele clare si acceptul clinicii oficial.
clinica se cheama Schneider Medical Center si se afla in localitatea Petach Tivka.
din pacate trebuie sa mearga cu un avion inchiriat, cu asistenta medicala la bord si parintii sa plateasca acest avion., pana in Italia ii costa 15.000 euro, inca nu aflasera cat ii costa pana in Israel.
va tin la curent!
POZE
Kosti spune:
vreau sa ajut cum pot acest copil si aceasta familie. Raducu sta in bloc cu fratele meu, la Alexandria, bunica lui lucreaza cu soacra mea la Casa de Cultura din Alexandria si m-a impresionat foarte tare situatia in care se afla acest copil. In vara am mai ajutat o fetita, e adevarat cu o problema mult mai usoara, dar prin mediatizarea in presa oamenii de bine au ajutat-o. In acel caz s-a implicat si subprefecta. Acelasi lucru vreau sa-l fac si pentru Raducu. Sunt multi oameni care ar putea ajuta, dar care nu stiu despre acest caz. De aceea vreau mai mai multe date despre acest caz pentru a face un articol (cu scopul obtinerii unui ajutor umanitar). Suntem în saptamana dinaintea Sfintei Sarbatori a Craciunului si as vrea sa cred ca oamenii sunt mai buni, mai saritori sa-i ajute pe semenii lor. Trimite-mi, dupa ce ai acceptul parintilor, cateva date despre acest caz pentru a face acest articol, nu pot doar sa scriu 2 randuri si sa cer bani, oamenii trebuie sa stie cate ceva, un cont sau tinem legatura si vedem ce putem face. As fi avut nevoie si de o fotografie de-a lui Radu pe care s-o atasez la articol, dar nu mai cu acceptul parintilor.
zouzounaki spune:
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil Raducu. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta Raducu, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
asiza spune:
Suntem si noi alaturi de Raducu si familia lui...Sa le dea D-zeu putere sa treaca peste toate incercarile!!! 
Kosti, e minunat ce vrei tu sa faci! FELICITARI!!! 
Oana
39+ cu
Denis Cristian
Disney bb
danielac spune:
multumesc din suflet pentru rugaciuni si pentru gandurile vosre bune indreptate catre Radu!
se pare ca acestea functioneaza cu siguranta pentru ca azi, am vorbit cu alina si Raducu e deja mai bine, adica vorbeste din nou si cere de mancare! Doamne ajuta!
Kosti, multumesc, chiar voiam sa te intreb daca esti ruda cu Mirel de la Radu din bloc...
legat de anuntul in ziar am sa ii telefonez mamei sau tatalui si ii cer acordul. eventual le cer voie sa le dau numarul de telefon.
Sa stii ca deja Consiliul Judetean si Prefectura Teleorman sunt informate de caz, si foarte multa lume deja stie, am dat si conturile in care se pot dona bani, fiecare cat oate.
intradevar daca ar fi un articol in ziar altul ar fi impactul! asa ca vom incerca si asta!
te tin la curent!
Va multumesc tuturor inca odata si sa speram ca totul va decurge bine si ca il vom avea intre noi din nou pe Raducu cel vesel, neastamparat si jucaus ca acum 1 an!
POZE