Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!
Raspunsuri - Pagina 22
babar spune:
Daniela,buna.Ce mai face Radu ?
Multa sanatate si ne rugam in continuare pentru el.
Doamne ajuta sa fie totul bine !
O sa incerc sa fac ceva ,un anunt sa-l pun si pe mailuri dar o sa-l duc si la gradinita.Vreau totusi sa ti-l trimit tie pe mail sa ma corectezi daca e nevoie si sa mai adaugi ceva .tu stii cel mai bine situatia copilului si cat mai actuala !Daca se poate sa-mi raspunzi cat mai repede ca sa am timp sa trag mai multe la imprimanta si sa le duc la camin ca maine incep serbarile.
Ma rog sa putem sa facem ceva si sa-i ajutam si noi cum putem.
va pup.
women13 spune:
Craciun Fericit ! Scumpa domnitza, ai fost alaturi de mine si e randul meu sa fiu alaturi de tine . Probabil nu o sa pot prea mult, dar vreau sa ii trimit si eu niste banuti lui Raducu, alaturi de toate sentimentele mele pozitive , care sa-i deschida drumul spre vindecare. Trimite-mi un cont pe e-mail-ul utilizator. Am si eu probleme de nu ma vad. Un sfarsit de an copleshitor pentru foarte multi oameni. ( Vezi subiectul : mama a fost diagnosticata: Alzheimer ) E vorba despre mama mea. e o nebunie in sufletul meu, dar m-a "atins" nespus de mult povestea lui Raducu si efortul tau pentru familia lui. Am nevoie de banca si cont. Eu sunt intre spitalul unde este internata mama, problemele mele, mai trec si pe la Sara, e o nebunie, asa ca te implor sa ma crezi , ca nu am timp sa caut pe DC. Sunt convinsa , ca ma poti ajuta. Repet, in pozitia in care sunt acum nu pot sa ajut foarte mult financiar, ( ma refer la faptul, ca mai pot cateodata sa-i determin si pe altii sa sponsorizeze ); insa o sa dau din toata inima putinii banuti, deoarece, se spune ca sunt " buna la mana" . Cine stie poate chiar asa e ! E foarte clar, ca acesti parinti au o nevoie imensa de bani si acum si pentru mai tarziu ! Sa le dea Dumnezeu putere si mai ales sanatate. INGERII SA TE OCROTESCA , RADUCULE ! SA AI PARTE DE UN MIRACOL, TU SI PARINTII TAI !
danielac spune:
Oana, imi cer mii de scuze pentru azi, am stat prea mult pe telefon si am avut altele pe cap... crede-ma tot pentru asta m-am agitat dar nu am putut sa stau prea mult la calculator! eu sper ca tu ai luat decizia cea mia buna si ai reusit singura sa concepi prezentarea!
multumesc din suflet!
Women13, sa iti de-a Dumnezeu sanatate si tie si mamei tale! iti trimit PM!
Azi Radu si mama sa au obtinut viza pentru Israel, sa vedem cu transportul special cum fac si cu banii care le trebuie initial (50% din suma pentru analize, spitalizare, tratamente se depune inainte, si 50% in decurs de 14 zile; aceasta este suma in care nu apare transplantul adica 25.000 de dolari)
transplantul este intre 100.000 si 120.000 de dolari!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
danielac spune:
a cazut cerul.............
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
babar spune:
Ce-ai patit Dana?Nu ne speria,te rog.Deja m-a luat tremuratul.Cum se simte Raducu ?Spune-ne ca e bine si o sa se faca bine!Ieri am fost pe la gradinita l-a dne si am vrut sa vorbim dar daca nu te cunosc...
Ce mai stii ?Eu am trimis mailuri si as vrea sa-l contactez si pe Kosti sa -i trimit si lui ce am scris.Cred ca nu am suparat pe nimeni.Fiecare va face ce crede de cuviinta.Multa sanatate si putere pentru Radu si parintii lui sa treaca cu bine peste aceste momente !
Asteptam vesti bune !!!!
Anina_n spune:
Doamne, Dani, ce s-a intamplat ?
Ieri citisem ca e mai bine, Raducu.
Nu mai pot pleca in strainatate ?
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
didi-anda spune:
DANI am vazut mesajul azi-noapte si m-am blocat.n-am avut curaj sa zic nimic...
am vazut c-au scris altii, asa ca, mi-am luat inima in dinti si te intreb si eu ce s-a intamplat? te rog sa ne spui! cu siguranta sunt multi oameni cu gandul si cu sufletul alaturi de voi!
scrie-ne mai mult, pt ca se pot intelege mai multe din mesajul tau!
speram ca totul este bine!
Kosti spune:
Daniela, ce s-a intamplat?
Astept e-mail de la “babar” sau de la tine cu date complete despre caz la adresa kosti.bugean@yahoo.com.
Doamne, te rugam, ajuta-l pe Radu!