Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babar spune:

Nu stiu sigur ce se intampla.Daniela nu da nici un semn.De la gradinita am auzit ca a sunat o prietena de familie si a spus ca se simte forte rau.Rugati-va pentru el.Doamne ajuta sa treaca peste aceste momente grele.!
sa ne rugam la Dumnezeu sa tina acest copils in viata si sa-l redea familiei sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Dana.............!!! E O.K. Radu?

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kosti spune:

Dana!?! Ce face Raducu? E bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babar spune:

Kosti,ai primit ceva de la mine ??
ce mai stii de raducu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kosti spune:

Daniela, ce face Raducu?
Am aflat azi la serviciu ca in ziua de 27 decembrie 2006, ora 15.00, Primaria Alexandria organizeaza, in sala mare, spectacol de colinde si teatru scurt, organizat in scop caritabil, avand ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea unui copil care trebuie operat in strainatate. Participa tineri liceeni din Alexandria si Bucuresti Sunt invitati toti cetatenii care doresc sa sprijine financiar acest copil, dar in special politicieni, oameni de afaceri, directori, etc.
Se pare ca este vorba de Raducu, deoarece am aflat ca autoritatile locale stiu despre acest caz.
Dumnezeu sa-i dea putere si sa-l ajute sa treaca peste tot. Alexandria este alaturi de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

ma in continuare pt raducu...si astept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Nici o veste despre Raducu?
Dau refresh la subiect de azi dimineata de cand am citit postarea Danei si nu vad nici o veste. Mai multa ingrijorare si asteptarea asta este ucigatoare.
Sa ne rugam pentru Raducu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Iertati-ma ..... azi noapte am plecat la Fundeni imediat ce v-am scris... nu se stie de ce dar Radu a intrat in coma profunda e la aparate de ventilatie mecanica...la terapie intensiva...

am fost la el, am reusit sa intru numai eu, sotul meu a stat pe hol cu Cosmin, nu imi vine sa cred ca Radu zace acolo legat la oxigen si nu mai misca...

azi trebuia sa plece din tara, aveau oficial totul gata si pentru Israel si pentru Pavia...... DE CE DOAMNE?

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Suntem in pragul sarbatoririi nasterii Domnului nostru. Poate Bunul Dumnezeu va face o minune si-l va ajuta pe Raducu sa ajunga in strainatate, sa se refaca, sa fie din nou ca inainte, vesel si plin de farmec. Doamne ajuta !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

nu pot sa cred1 era atat de aproape sa plece... DUMNEZEU il va ajuta cu siguranta! trebuie sa speram si sa ne rugam in continuare!

Mergi la inceput