Radu, 4 ani-limfom nonHodgkin!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

offfffffff Dana, ne rugam la Bunul Dumnezeu sa faca o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Doamne ajuta!

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babar spune:

Doamne ,fa o minune si ajuta acest copil sa traiasca.Este un copil nevinovat,ce rau a facut ?
Sa ne rugam pentru el sa poata sa-si revina si sa plece in strainatate...Poate asa vor exista mai multe sansa de vindecare...
Dana,santem alaturi de tine.Sustine-i pe parinti si fii alaturi de ei.
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Azi noapte l-am tinut de manuta... dar nu mi-a dat nici un semn! era atat de linistit si destins! Dumnezeule mare intoarce-ti Fata catre Radu!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Doamne fa o minune pentru Raducu....!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kosti spune:

Maica Domnului sa-i dea putere lui Raducu sa poata ajunge in strainatate si sa se faca bine! Ajuta-l Doamne sa-si revina! Raducu, asa micut cum esti tu, trebuie sa fii tare! Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Dumnezeule ajuta-l pe Raducu!
Sfanta Fecioara Maria ajuta-l pe Raducu!

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kosti spune:

Oana, am primit e-mail-ul tau. Multumesc mult pentru informatii. Eu i-am spus Danei ca vreau sa public un articol in ziarul la care lucrez, are un impact mai mare, cred eu, dar nu am inca acordul parintilor lui Radu pentru asta. Mai astept vesti de la Dana.

Dana, e o situatie grea, dar poti sa o intrebi pe Alina daca este de acord cu publicarea articolului?

Fii tare Raducu! Dumnezeu este langa tine si te va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Ma scurg aici citind mesajele voastre pentru Raducu. Am citit undeva, ca daca ne rugam efectiv pentru ceva mai multe persoane in acelashi timp, se poate intampla un miracol. Sunt convinsa ca stiti despre campuri pozitive si negative. Haideti sa ne rugam, cu adevarat, maine noapte ( pentru cine poate ) la miezul noptii (00:00), cat mai multe dintre noi PENTRU RADU... urmaresc acest caz cu insistentza si cred ca Dumnezeu vrea mai mult de la noi. Pur si simplu sa ne asezam in genunchi TOATE CATE VA VAD AICI ATAT DE INIMOASE la 12 noapte si sa zicem Tatal Nostru pentru Radu. Cand au transferat-o pe Sara dintr-un incubator in cel de pe salvare, la un moment dat nu am mai auzit plansul sarei si nici piuitul aparatelor.... si din acel moment am spus in gand toate rugaciunile stiute si m-am rugat la Dumnezeu continuu pana a iesit Incubatorul pe culoarul spitalului cu Sara in el. Dupa aceea m-am rugat pe drum inspre Iasi si tot asa... Va vad oameni cu suflet IMENS... HAI SA FACEM SI ASTA PENTRU RADUCU ! De ce la miezul noptii ???? Pemntru ca atunci se deschid PORTILE CERURILOR ( ASA SPUN PREOTZII). hAI SA O FACEM ! Pur si simplu devin inerta , cand va citesc si cand ma gandesc prin ce trec oamenii acestia de Sarbatori. Haideti sa ne rugam toate pentru Raducu ! Va implor, nu va ia decat 5 min. la 12 noaptea ... PE MAINE NOAPTE, PENTRU RADUCU ! ARE NEVOIE DE O MINUNE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cumplit!doamne,acum,in prag de sarbatori,fa o minune!nu i lasa pe parintii lui radu fara ce au ei mai de pret!doamne,ajuta toti copiii de pe acest pamant,da le sanatate si viata lunga si fa ca niciodata un parinte sa nu si mai ingroape copiii!

Mergi la inceput