Bebelusi de iulie-august 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
brianamica spune:
Multumim fetelor care ne-au dus grija...Diana, Truli-Luli , Andre ea,.
Revin ca ma cheama sefu !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
brianamica spune:
Am revenit. Net-ul merge groaznic.
Ana e ceva mai bine. Sunt incantata ca a inceput sa manance (din nou). Ieri a mancat foarte bine, insa nu i-am reitnrodus toate alimentele initiale. Adica ficatel inca nu, ou inca nu, fructe de abia maine prima masa.
In schimb mananca foarte bine iaurtul cu biscuiti .
Insa nu stiu de ce plange mult noaptea. SI nu e plans de alint ( nu se potoleste dupa ce o iau in brate). Ceva o deranjeaza si nu stiu ce. Ii dau cu Calgel pe gingii- nu se linisteste, ii dau papa-nu vrea, ceai nici atat, pur si simplu plange. Febra nu a mai facut insa m-a speriat rau ieri seara cand a facut diaree. Azi insa a fost normal. Sa speram ca ieri a fost asa o intamplare (desi intamplari nu prea sunt cand e vorba de diaree). Vedem ce si cum.
A
m sunat la Babes si mi-au spus sa revin maine pentru analiza !
Ingrid a lui Anis ce mai face azi ? Stii tu DIana ?
brianamica spune:
Fete, hai sa facem galerie !
Am o prietena care e la Cantacuzino si de azi dimineata de la 6.00 au inceput contractiile. Este 15.30 si nu a nascut !!
Haideti sa ii facem galerie baietelului sa iasa mai repede ca mami e deja dupa 9 ore de travaliu groaznic !!!!!
andatudor spune:
Dede-La multi ani!! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!! Petrecere frumoasa in seara asta!!
Eu sunt destul de suparata ca Andrei nu prea mai mancanca mai deloc,san papa cu cantec,cand mai mult cand mai putin....piure ..in jur de 90gr,azi decat 30 gr,cereale mai deloc... uuufff nu stiu ce sa mai fac!!! Cred ca e cel mai slab copil de aici cu 6 600 la 6 luni jumate !Parca ar trai cu aer.Chiar nu stiu ce sa mai fac,am incercat de toate,iaurt in supa,cereale,lamaie...mananca putin si gata,macar de ar papa tzitzi cum trebuie as fi multumita,dar si pe aia o vrea cand are el chef si nici nu stiu cat mananca
Gata nu mai scriu ca si asa fiecare are prolb. ei si nu vreau sa va mai umplu capul cu ale mele
anis spune:
Buna fetele,
Dede la multi ani..tot ce iti doresti!
Ingrid nu mananca, imi pare a fi ragusita, din fericire de aseara n-a mai facut febra.Scaune a avut 1 singur azi, dar tot diareeic si urat mirositor ( a acru).
Ma ingrijoreaza ca nu vrea nimik..o alerg toata casa cu lichidele, ceai de menta, lapte de la mine, fara lactoza...morcov,supa de morcov..nimik nu vrea.
Azi am reusit sa-i dau vreo 20 d eml de ceai de menta, vreo 10 linuri de morcov si un pic de supa vreo 5 linguri..in rest tzatica...
Vrea lapte de la tzatici, din nefericire nu prea mai am dupa zilelea astea cumplite si oricum nu in cantintatea care i-ar trebuii.
Sunt f speriata, nu stiu ce sa ma fac cu mancarea, e clar ca o si doare burtica..BRIANAMICA, asa face si Ingrid noaptea de 2 zile..o i-au langa mine in pat si ii pun comprese pe burtica..ca la colici.
Nu stiu cum se comporta gastroenterocolita asta..cat tine? Ce regim sa-i dau? Cand sa ma ingrijorez?
Si coloc peste pupa desi l-am izolat pe sot fiind racit..tot am luat si eu raceala..umblu cu masca pe fata...
S-ar putea ca maine sa vina dr din spital pe acasa s-o vada...
Imi e frica ca dcaa nu manaca va trebuii sa ma internez cu ea iar...
tot timpul atat..nu ma m-ai pot abtine
Brianamica sanatate si voua!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Anis, te rog nu mai plange. Nu te mai gandi la spital si la tot ce poate fi mai rau. Ingrid are nevoie de tine calma si echilibrata !!! Stiu ca e greu, ca si eu am trecut prin asta... din pacate, insa trebuie sa ne gasim echilibrul pentru puii nostri.Ai sa vezi ca pana vineri Ingrid o sa fie muullt mai bine !!! Ne mai auzim noi......
Daca Ana o sa fie mai rau cu durerile de burtica, o sa te mai deranjez sa imi dai si mie detalii despre tratament.
Dede, la multi ani, sa te bucuri de , si sa ai parte in viata de tot ceea ce vrei tu !
Andatudor, nu ai cel mai slab pui. Ana mea la 7 luni si o saptamana avea 7.100 KG....insa doctora a zis ca e bine,intrucat s-a nascut la 2.650 Kg. Si apoi depinde cat de "iute" e !
Laura25 spune:
Buna fetelor!
Vad ca nu ne-ati uitat (nici nu am lipsit eu asa mult) ... Multumim mult celor care ne-au urat astazi!
Dede La multi ani ! Sa ai paret de liniste si fericire alaturi de cei dragi tie!
Anis, am citit putin, doar cateva pagini dar am vazut ca Ingrid e bolnavioara. Sanatate multa puiului mic, putere si rabdare tie! Stiu ca e cumplit, dar .. o sa treaca toate .. de la Rares si Bianca pentru iepurasul tau! Sa se faca repede bine!
Dupa cum va spunea sora mea, noi suntem bine, ne prieste la toti trei (o sa va anunt cand ma intorc in Piatra cat am luat in greutate , inclusiv eu, sa ma treceti si pe mine la lista, poate o sa-mi fie rusine si ma apuc si eu de slabit). Le dau mancare mai mult faramitata decat pasata si desi nu au dinti nu se inneaca, au invatat sa mestece bucatelele. Le-am facut bors de cartofi cu sfecla, dres cu un pic de smantana, acrit cu bors de putina .. a fost o nebunie ... le curgea din gura pana la buric(pana au invatat sa manance lichid cu lingurita), dar deschideau ciocurile maaarii... sa le dau repede .. Cel putin Biancai i-a placut foarte tare. Amandoi trancanesc cat e ziua de mare ...nu stau o clipa intr-un loc ... Rares a facut primele shotii ( statea in brate la bunicu si i-a dat peste sticla din care bea apa si i-a turnat apa in nas, pe toata fata ..., ii dadeam sa manance branza cu smantana si avea nu stiu ce de comentat si s-a apucat de dat din maini repede-repede si in toate directiile si mi-a scapat una peste castron care a aterizat, binenteles, cu fata in jos, nu inainte de a zbura branza pe toata cuvertura bunicii, pe pereti si pe perdea.). Aaaaa, era sa uit ca le-am luat papuci (ei nu au avut pana acum) si a fost un intreg show incaltatul si apoi pasitul ... mergea Rares ca manechinele pe podium, cu picioarele incrucisate, zvarle ain lateral din picioare si tipa ca nu intelegea de ce nu simte pamantul sub talpi ...
Cand mai prin un "culuar" liber la internet va mai povestesc ... daca nu, anunturile importante le fac prin intermediul Oanei.
Pupi multi la toate mamicile si toti piticii!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
emaaimee spune:
Dede- la multi ani
la multe luni si apoi ani sarbatoriti azi
pt prietena ta,Briana
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
joker spune:
Dede- la multi ani
la multe luni si apoi ani sarbatoritilor zilei
pt prietena ta,Briana!Haide, bebe!!!
Strumfii gemeni au deja noua luni!!Super!!!
Anis, ai multa grija de tine si de Ingrid si multa sanatate!!!
Briana,poate te prinde seful!
Am racitsi am febra mare!!!
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Ella2000 spune:
Dede, iti doresc din suflet LA MULTI ANI si multa fericire!
LA MULTI ANI SI BB-ilor sarbatoriti azi:
Rares si Bianca
Ioana Alexandra
Daria Maria
si
Dinu!
Briana, tin pumnii prietenei!Sanatate Anei!
am intrat in viteza ....sunt tare prinsa cu unele treburi!
Anis, sanatate puiutzei!
Ella2000