Bebelusi de iulie-august 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianami spune:
La multe luni, Rares Mihai si Bianca Andreea! (Laura25)
La multe luni, Ioana Alexandra! (irinabungau)
La multe luni, Daria Maria ! (Irda)
La multe luni, Dinu! (gyly)
Sa cresteti mari si santosi!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
andre_ea spune:
Dede! Multa sanatate, sa ai parte de fericire si bucurii!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Dianami spune:
La multi ani, Dede!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi! Petrecere frumoasa daca primesti invitati!
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Vin si eu sa intreb despre bebeii bolnaviori. Anis, ce mai face Ingrid? E mai bine cu scaunele?
Briana, Ana cum este? Tinem pumnii sa nu fie rujeola.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Dianami spune:
Simona, sotul meu e teolog, de-aia a fost invitat la slujba. A ramas profund impresionat, au fost extrem de multi oameni care au vrut sa-i conduca pe ultimul drum...foarte grea asemenea pierdere...I-au pus in acelasi mormant...
Multumesc mult ca mi-ai citit povestea, mai ales ca stiu ca intri la ore tarzii . Sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem alaturi de copiii nostri, ca suntem toti sanatosi si intregi. Multi pupici ginerelui nostru!
In legatura cu lapticul, incearca sa te linistesti, mai ia niste Galactogil sau niste ceaiuri, bea lichide, odihneste-te si cred ca isi va reveni. Si eu fac eforturi mari sa ii mai dau 2-3 mese de san pe zi, de cand cu tratamentul hormonal.
Kasi, da, a ramas marcat...si in acelasitimp s-a bucurat vazand cati oameni au iubit-o. Nu stiam de Cristi Margescu...a ramas un copilas fara tata...
Dianami spune:
Brianamica, ce mai face Ana? Se simte mai bine?
Anis, Ingrid cum e? A reusit sa manance ceva?
Beby, ai fost la medic? Sa ne spui ce ai facut.
Corina, incearca sa-i schimbi leutului o perioada locul de luat masa, daca zici ca plange cand vede scaunul, poate merge. Poate ai citit pe aici, Emaaimee a avut succes cand i-a dat Oanei sa manance in scaunul de masina, nu stiu daca tot asa mananca si acum.
mamini spune:
la multi ani, Dede!
mult inainte si sarbatoritilor de azi!
sanatate pt bebeii bolnaviori!
M
truli-luli spune:
LA MULTI ANI piticilor norocosi nascuti intr-o zi de 13: Rares, Bianca, Ioana Alexandra, Daria maria, Dinu! Sa cresteti mari si sanatosi, Sa luminati in continuare viata parintilor vostri!
Dede La multi ani!!!!! Multa sanatate , fericire, bucurii alaturi de cei dragi tie!
Andre_ea iti urez cu intarziere La multi ani! pt aniversarea casatoriei. Sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna si cu multe impliniri asa cum e super-baietelul vostru
Anis, Briana ce mai fac puiutii scumpi? Sper ca se simt mai bine si va doresc sa scapati repede de supararile de acum! Multa sanatate va dorim tutror si refacere rapida!
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
OanaNG spune:
Vreau si eu sa urez dragilor mei nepotzei, sa fie sanatosi, macaciosi si veseli ca si pana cum si sa o mai lase pe mamica lor sa doarma.
Am vorbit cu Laura astazi la telefon si i-am transmis urarile voastre si va multumeste tare mult.
Shtrumphii se pare ca se simt foarte bine la bunica la tara, papa foarte bine, dorm ca de obicei, adica din 2 in 2 si vorbesc non-stop (mai ales Bianca care il striga mereu pe tat'su ). Si se pare ca lui Rares ii iese al doilea dintisor. Imediat ce apare va anunt.
Pana atunci
blackpanterro spune:
Dede, La Multi Ani!!!!!
La multi ani bebeilor care isi serbeaza azi ziua de nastere!!!!Wow Laura strumfii tai au 9 luni, super!!!
Aidan e in continuare ok, papa bine...se poate si mai bine dar e ok :)
Doarme toata noaptea asa ca sunt foarte fresh :)
Anis, sper sa se rezolve problemele voastre...parerea mea e sa nu ii mai dai atatea medicamente, las-o sa isi revina dupa atatea tratamente, poate si de la aia e asa....nu stiu ce sa spun...
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos