Bebelusi de iulie-august 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Am pus si noi cateva poze noi cu Ana !!!

Prietena mea inca nu a nascut !!

BB baietel se pare conform ecografiei ca e trecut de 4 KG , si se chinuie saracuta..... de la 6 de dimineata !

Dupa ce naste va spun !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim de urari fetele!

La Multi Ani, copilashilor sarbatoriti azi:
Iubita mea Daria
Bianca si Rares
Ioana
Dinu

SA fiti sanatosi, cuminti si sa-i ascultati pe parintii vostri!

Offff, ce e mai cu copilasii astia?! Bolnaviori, mofturosi, fara somn!

Si Daria e foarte racita, e pe antibiotice si ne chinuie mucishorii.
Vineri am fost la doctor si la 8 luni are tot 7 kg!

Multa sanatate puiutilor!
Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Slava lui Dumnezeu, curge netul pe teava!!!! Si ar trebui s-o si sparga, ca cica e de 8 mega, da' cand colo numai 4 se prezinta, si websitul nostru se incarca taaare greu!!!!

Bine v-am regasit, fetele mele si bebelusilor nazdravani, m-am gandit adesea la voi si chiar m-am avantat la net cafe-uri, dar cu domnisoara mea nu-i chip sa citesc daramite sa scriu, desi am intrat cand e intr-un somn adinc, daca 10 sec nu pedalez la carut, se trezeste fara gres.
Acu nici n-am intrat mai mult de usa si am gasit veste proasta,Ingrid e bolnavioara. Sanatate multa si putere tie Anis. Imi spune si mie cineva ce s-a intimplat cu Andreea, ca am ramas f confuza intr-una din zile, n-am priceput decat ca-i ceva de tare rau.

Noi sintem bine, sanatosi cu totii, desi eu de 4 nopti ma chinui c-o nevralgie uracioasa, ochi,ureche,dinti si partea dreapta a gatului ma sacaie rau de tot, ziua ma mai iau cu treburi dar noaptea e belea, imi pun speranta in paracetamol dar Yasmin ii spulbera efectul, se trezeste foarte des in ultimul timp noaptea, nu pricep motivul.

Mai am acum un motiv de ingrijorare, m-am intors de la cantarit fetita si , surprise, intr-o luna a pus doar 100 gr, am ramas socata, am cantarit-o de 3 ori ca nu-mi venea sa cred. Mi-am soptit in barba, alinandu-ma ca existati voi , amabile, prietenoease si cu multi asi in maneca, va rog inspirati-ma si pe mine intr-ale artei culinare destinate bebeilor. maninca doar borcanase, ce-i gatesc eu refuza cu desavarsire, dupa prima lingurita isi inclesteaza gura si nu mai rade, nu mai plinge, nik, nik ...........sint atat de dezamagita!!!! Pun atata dragoste in mancarea aia, gatesc in fiecare zi...pin la urma ma resemnez pe borcanas.

Cred ca doar la noapte pot comunica mai fluent, ziua imi ocupa tot timpul matza mea,va pup si va imbratisez de bun regasit, mi-a fost tare dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

La multe multe luni BB-lusilor nascuti intr-o zi de 13.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Imi puteti spune daca e mit sau adevar chestia cu alaptatul interzis la febra peste 38 de grade??
Se pare ca am peste si mi-am dat seama doar dupa ce mi-am luat febra...Edut nu a patit nimic...dar sper sa nu ii fi facut rau...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Imi puteti spune daca e mit sau adevar chestia cu alaptatul interzis la febra peste 38 de grade??
Se pare ca am peste si mi-am dat seama doar dupa ce mi-am luat febra...Edut nu a patit nimic...dar sper sa nu ii fi facut rau...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Joker poti alapta linistita pana la 38 de grade ,dar sa iei paracetamol si nurofen sa iti scada febra, si sa te hidratezi bine, bine, bine.

Anis, poti sa ii dai orez pasat cu branzica de vaca morcov fiert cu orez pasat si eventual putina carnita de pui, mar copt cu faina de orez si/sau branzica de vaca.
Exista ceva suc parca la Hipp special pentru diaree, nu mai stiu cum se numeste ca am auzit mai demult de el, plus praful acela pentru rehidratare de la Humana, electrolyt parca, care se dizolva in apa.
Sa ii dai Smecta tot asa in papa. Biotics ai gasit?
Insista cu lichdele si bea si tu sa ia laptic, asta stii.
Multa sanatate va doresc, si tie putere sa treci peste toate. Mie mi se pare un rosu in gat, mai degraba decat enterocolita, la bebelusi merge cu diaree si varsaturi.

MULTUMESC PENTRU URARI SI GANDURI BUNE!

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Joker am vrut sa spun pana la 39 de grade

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

DEDE, LA MULTI ANI!!!!!

Anis, parerea mea e ca daca maninca san si citeva lichide ar trebui sa o tii acasa. Nu te mai interna cu ea in spital, ca ai vazut ce se intimpla pe acolo. Nici Eva nu a vrut sa manince cind a fost bolnava si nici nu ingrijorat prea tare din cauza asta; asa sint toti copiii; dr m-a avertizat ca nu o sa manince mare lucru. Dar daca ia ceva lichide e ok, sa nu se deshidrateze.
Asa cum spunea si Adriana, incearca sa reduci putin medicamentele pe care i le dai; da-i numai strictul necesar si lasa-i putin stomacelul sa isi revina singur.

I-am schimbat pediatrul azi!!!!!! Am stat de vb cu el 45 min, dupa ce asistenta a cintarit-o si masurat-o pe Eva (are 80.5cm si 11.5kg). Apoi a verificat-o de toate alea si i-a facut si 2 vaccinuri. Imi venea sa-l imbratisez, asa de mult mi-a placut cum imi raspundea la toate intrebarile. Are si el 3 fete mici, deci intelege toate ingrijorarile noilor mamici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Avem poze noi.

Albumul 85 - acolo este si prietena mea, Adina, cu fetita Bianca (6 iulie).

Albumul 91.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput