Bebelusi de iulie-august 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
Simonaci79 spune:
Anis- acum am citit si mesajul tau! Eu zic ca pe langa ce ai facut sa-i faci laptele pt cereale cu mucilagiu de orez si eventual sa-i dai si apa de orez (ceaiul sa-l faci cu apa in care ai fiert orez) sau sa-i dai cat morcov fiert poti intr-o zi. Si niste Smecta (depinde de ce zice si dr tau, ca la cate medicamente ati luat!!!!) Dar primele variante sunt f bune si constipa repede! Sanatate multa de tot lui Ingrid si sper din suflet sa nu trebuiasca sa va intoaceti la spital!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Ella- offf, cu chiuiala, imi tiuie urechile cateodata! Ca sa nu mai spun ca daca ma intereseaza si pe mine ceva mai tare la tv exact atunci incepe cu trilurile! Dar imi e tare drag!!!!!! Pupici multi si la chiuitoarea ta mica!
Joker- ma bucur tare mult ca functioneaza! Dar tu nici in weekwnd nu faci pauza? pai daca e asa, spor la invatat!!!!!!!!!!! (promit sa nu uit niciodata dar sa-mi spui cant termini examenele ca sa nu raman asa ca o moara stricata!!!!
Diana- nu stiam ca sotul tau canta! Intradevar e o mare onoare! Eu nu am vrut sa raspund pe ac tema ca pe mine m-a socat tare mult! Mai ales cand i-am auzit vorbele din zilele anterioare si fericirea!!!! Offff, ce dura e soarta uneori!
Si ca sa schimb putin atmosfera......Am citit povestea ta! Super frumoasa! Iar tu esti o mama model si o iubesti tare mult pe nora mea si ai si de ce! Stiu in mare parte rpin ce ai trecut, si eu am avut o sracina oprita in ev cu un an si jum inainte de Mario, am suferit mult dar am trecut peste (am avut si ceva complicatii atunci....) si asta dupa un an si jum de incercari. Apoi alta jum de an de pauza sa isi rev uterul si apoi iar un an pauza ca nu vezea! Si cand intr-o zi am fost la piata si am poftit tare la ridiche neagra, am mancat apoi am vomitat toata ziua, mi-am luat repede un test chiar in ziua aceea. (era cu 2 zile inainte de ciclu dar cum spui si tu, simteam eu ceva!) Si stupoare! Iese negativ! Il arunc la gunoi dar parca simtind ceva il pun mai deasupra! Am tot facut dumuri pe acolo si nimic. Si culmea, si uitasem de el si cand sa ma duc la culcare (bineinteles tot pe la 4 dim!!) ma mai uit o data! Si ce sa vezi? Aparuse si a 2-a liniuta! Nu-ti spun ca l-am trezit pe al meu sot care nu am mai putut dormi si incepuse sa-mi enumere masuri de siguranta ca sa nu se mai repete pov dinainte. Si eu am luat duphaston pana in sapt 20, no-spa aproape toata sarcina si ma-m chinuit cu niste greturi 8 luni din 9! Dar cu toate asta, sarcina parca a fost cea mai frumosa per din viata mea anterioara lui Mario!!!!!
Felicitari pt povestea ta frumoasa si pt o fetita asa de reusita! Sa va dea Dumnezeu la amandoua sanatate si putere!
Simonaci79 spune:
Fetelor - nu vreau sa va supar dar vreau si eu sa ma plang si sa ma descarc!
Ieri va spuneam ca am musafiri! Era sora mea cu fetita si sotul ei! Si in loc sa ne simtim bine, m-am certat ingrozitor, ea tipa in timp ce-i dadeam lui Mario sa pape si ii tot spuneam sa se abtina ca sperie copilul si la un mom dat nu am mai suportat si am zbierat la ea sa plece si sa ma lase in pace. Innebuneam cand vedeam cum se sperie copilul cand tipa ea! Dar in loc sa fac bine am facut rahatul praf ca in mom in care am tipat si m-a vaz nervoasa s-a speriat si mai tare de m-am simtit cea mai nenorocita mama! Nu a plans dar se vedea pe fata lui ca e tare speriat si suparat si nu era in apele lui! Si ca sa puna capac supararea asta, de la ac pov aproape am pierdut de tot laptele!!!!!! Mai am avut 70ml dupa 12 ore si ceva de la ultima masa!!!!! Imi vine sa ma dau cu capul de pereti!!!!! Hai sa inchei ca ma apuca iar plansul si fac mai rau! Imi pare rau ca va prost-dispun cu probl mele dar trebuia sa ma descarc si eu si numai pe voi va am asa de aproape!!!!! Pupici!
Simonaci79 spune:
Si asa de incheiere, uram si noi de bine sarbatoritilor zilei de 13 (norocoasa aici pe forum!) Multe luni inainte, sanatate, fericire si tot binele din lume pentru:
RARES MIHAI + BIANCA ANDREEA [Laura25]
IOANA ALEXANDRA [irinabungau]
DARIA MARIA [Irda]
DINU [gyly]
Sa cresteti mari si sa va bucurati mamicile!
Va pup acum si va doresc noapte buna tuturor si pt Joker inca o data spor la invatat! Pupici la toti si toate!
delia grozav spune:
Simonaci lasa ca trece, mario uita repede, si cu sora ta sigur te impaci. Si lapticul o sa revina daa tu vrei asta.
Si eu am avut discutii cu tata acum vreo 3 zile, adica mai mult el cu mine desi nu avea de loc dreptate. Si eu nu pot sa ii spun mare lucru ca e tata. Tine foarte mult la mine dar cateodata se poarta foarte urat si daca plang sau ii spun ca nu a facut bine imi spune ca sunt prea sensibila, el m-ar fi vrut baiat
Anis tot nu am inteles cate scaune a avut Ingrid, dar oricum cred ca e mai bine putin si nu ai spus sa mai fi varsat sau sa fi avut febra, inseaman ca sunteti pe drumul cel bun, sper.
AZI E ZIUA MEA! Nu am de loc o dispozitie de sarbatorit insa nu ma las eu, m-am lamurit ca daca nu ma respect eu nici alti nu ma respecta.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
hristina spune:
La multi ani, Delia! Sa fii sanatoasa, iubita si respectata!
La multe lunisoare tuturor copilasilor nascuti astazi! Sa fie cuminti si ascultatori!
Anis, suntem cu gandul si sufletul langa voi! Sa va faceti bine si sa nu mai suferiti deloc! Pupici pentru Ingrid!
Diana, ai rezolvat cu pozele? Poate mai sunt sanse de recuperat! Cred ca sotul tau a ramas impresionat ieri!
Fetelor, pana acum nu v-am spus ca am fost cam ametita de intamplarile lor, dar acum va mai spun cate ceva: Cristi Margescu este campulungean.Un baiat exceptional! Dar, cate dintre voi stiu ca el , a plecat la Bucuresti, prin 1998, parca, lasand aici o sotie si...un baietel?!?
Da, el era deja tatal unui baietel de vreo 9-10 anisori! Oare ce o fi in sufletul copilasului aceluia? Abia astept sa ma intalnesc cu fostii colegi ai lui Cristi, cei care i-au purtat sicriul, sa-i intreb daca cel mic a fost acolo.
Tragic, oricum! Dumnezeu sa-i odihneasca si sa le dea pacea vesnica!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Dede, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si numai bucurii, alaturi de cei dragi.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
corbioana spune:
Dede LA Multi Ani fericiti, cu sanatate si bucurii langa familia ta frumoasa, si sa ramani asa o tipa misto mereu!
La multi ani Ioana (nora mea) , Daria si Rares +Bianca, sa fiti sanatosi, sa va faceti mari si sa deveniti niste oameni de toata nadejdea!
Kasi, ce chestie cu Cristi, imi pare tare rau sa aud ca a lasat in urma un copil care acum nu mai are tata.. Nu stiam mare lucru despre el, insa parea un om bun, nu stiu ce-o fi fost cu familia lui de dinainte, de ce a lasat un copil, poate ne spui tu, insa cu Laura pareau cel mai minunat cuplu.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
pisicut spune:
Delia LA Multi Ani fericiti, cu sanatate si bucurii langa familia ta frumoasa!
La multi ani multa, sanatate si sa creasca mari sa-i bucure pe parinti bebelusilor nascuti azi:
RARES MIHAI + BIANCA ANDREEA [Laura25]
IOANA ALEXANDRA [irinabungau]
DARIA MARIA [Irda]
DINU [gyly]
mama lu' BuBu mic