Bebelusi de iulie-august 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
MONAI spune:
Anis, eu nu am avut asa probleme cu Sara, dar cand imi face scaun mai moale ii dau ceva sa-l intareasca si invers. Orezul, morcovul sunt bune impotriva diareei, dai-le cu ceva ce-i place in mod sigur, cu vreun fruct care-i place ei sau cu ceva legume. Banana iar e buna, daca ai introdus-o. Cat priveste hidratarea, as incerca sa-i dau suc de morcov cat mai des si cerealele de orez le poti amesteca cu sucul de morcov, eu asa fac, dar noi rar papam cereale.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Ella2000 spune:
Anis, in asemenea cazuri trebuie supa de orez cu morcovi! nu stiu daca cumva Smecta nu ajuta la cei asa de mici! imi pare rau ca abia acu am vazut mesajul tau!!!! Doamne ! nimik nu e mai crunt ptr o mama ca si atunci cand e puiul bolnav! Draga, du-i si scaunul la analiza! la alt laborator! la noi e dezastru, in Cluj, fiecare laborator are alt rezultat dar, dupa multe relatii am aflat care e cel mai bun! vezi... enterocolita e urata la bb si asa are miros... acru! nu pot sa-ti spun sa-i dai nistatin sau colistin! nu sunt medic! dar asta se da! vezi de analize!fa-i totusi un control amanuntit!Pupam INGRID PE BURTIK!
Pitecantrop, trimis Mail cand am vazut rugamintea ta!PUPICI!
Ella si printesele
Ella2000 spune:
Andre_ea, Irina si Emmaaimee, sper ca ati petrecut bine!
Diana, sper sa mai ai sanse de a le recupera... va pupam!
Simona, multumim de raspuns si e super bine cand copilului tau ii merge bine! am putea sa-i punem sa chiuie impreuna!
Nicoll_mada, acu vazut pozele noi! cand imi spui de asa un copilash cuminte... imi amintesc de fetiza mea cea mare! Codrutza are ochii negri??? e vesela si zambareatza! pupam gropitza din obrajor!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
LA MULTI ANI PTR. LUTZ-ul BLOND ARIS si ALEXANDRU ( Laura _barb)
Simona, cu placere, la ce pot... te ajut!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
rectific " leutz" !
Diana, este o onoare ptr sotzul tau ... as dori sa pot pune si eu o floare ptr. cele trei suflete! dar sunt asa de departe si totusi aproape de ei! Iulia mea e tare marcata de tragedie...probabil ptr felul in care am reactionat eu...
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Dede, nu e nici cu fetele mai usor! le fac si ele pe toate, mai putin cu umblatul la cabluri si prize! succes, inca o data, la curs!
Nu sunteti pe aici ? am fost la socrii si am fost cam tacuta...
Ella2000 si printesele
Dianami spune:
Anis, daca Ingrid se joaca totusi ziua, e semn bun. Pt. hidratare mai sunt si sarurile de rehidratare orala de la Humana, nu stiu daca accepta Ingrid.
Cum iti spunea si Ella, n-ar fi rau sa ii faci o coprocultura, cine stie ce a luat din spital.... Nu o obliga sa manance, da-i putin si des si doar ceea ce accepta, are timp sa isi revina cu mancarea, important e sa fie hidratata si sa se insanatoseasca.
Incearca sa-i dai si niste apa plata, simpla, poate vrea pt. ca nu are gust.
Seara e oarecum normal sa se simta mai rau, daca ai fost racita vreodata poate ai observat ca se accentueaza starea de rau seara...
Febra a mai facut? A mai vomat de atunci?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Anis, tot eu.... Ar trebui sa ii dai lui Ingrid apa de orez, supa de morcovi (macar zeama), sau roscove (exista la Nestle orez cu roscove). Toate sunt antidiareice. In apa de orez poti pune glucoza de la farmacie, pt. ca bebe are nevoie de ea.
Daca nu stii reteta, spune-mi si ti-o scriu.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
joker spune:
Buna seara!
Urez si eu cu intarziere la multe luni bebelusilor nascuti zilele astea...
Simona, multumesc pentru urarile din fiecare seara..sa stii ca imi folosesc...
Anis, sper ca Ingrid e mai bine!Te felicit, esti o mamica tare!Pe mine ma ingrozeste numai gandul ca puiul meu ar putea pati ceva..
S-ar parea ca suntem consemnati si noi la vacinul antirujeolic...sper sa nu faca reactii nici la asta...nu a facut decat putin afebra pana acum la cel de 4 luni...cu o noapte inainte nu prea dormise...in rest nimic...
Avem si noutati..ne plimbam in patut..tnandu-ne de margine, ca pe bulevard..si cand il vad cum se apleaca imi creste brusc tensiunea...
Eu va spun noapte buna si o zi frumoasa maine...ma duc sa ii dau de papa, masa de noapte...hihi
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Simonaci79 spune:
Lia- multumim ca te-ai gandit la noi! Din fericire baiatul meu nu a avut nici o problema cu vaccinul, e chiar f bine, programul si-l scimbase cu cateva zile inainte dar atunci ma gasise pe mine oboseala rau! Si da, am si eu pov groaznice despre parinti dar din pacate cele de care v-am spus eu, cum ziceam au si facultate, sunt si cu pretentii de doamne, nu niste tiganci nespalate! dar asta e, sa le dea Dumnezeu sanatate si noroc tuturor copilasilor! Felicitari pt sucul de ananas, sa beti la fel si in continuare!
Pitecantrop- felicitari plimbaretului zburdalnic!
Anis- cum mai sunteti? Va simtit mai bine? Poate ai raspuns deja, citesc si eu si revin!
Deny- offff, prin ce ati trecut si voi! Si eu care ceream la nastere sa nu i se dea lapte praf mi-l indopau de nici nu voia sa ma mai vada la ora de masa! sanatate multa puiul tau si sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva! De fapt nimanui nu ii doresc asta!
Corina- pai din ce zici tu nu e o problema de pofta ci de mancare! Parerea mea e sa-i pui niste lapte praf in legume si daca nici asa nu vrea pune-i niste fructe preferate cu putine legume si scazi treptat cant de fructe! Nu stiu daca e bine ce zic, poate Diana si Dede stiu mai bine dar eu fara un sfat avizat daca mia-r face asa cateva zile asa as proceda. Daca face numai o zi sau 2 nu cred ca e o rpoblema, i-as da fructe si lapte! Sper sa rezolvati repede probl asta!
Nicoll_mada- te pupam si noi cu mare drag! Si pe printesa ta mica! Felicitari pt dimensiuni si progrese si pt ca e tare cumintica! Pupici multi si te asteptam cat de curand!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos