Bebelusi de iulie-august 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
Lia2000 spune:
Ella- asa sunt sotiorii, marea majoritate, parca-s facuti de o mama! macar de-ar invata din greseli!
Andereea- la multi ani fericiti impreuna!
Simona- bine ai revenit! M-am gandit eu ca de la vaccinul lui Mario nu esti prin zona. Doamne, ce povesti groaznice ai si tu cu parinti degenerati!
Anis- speram ca sunteti mai bine!
Azi i-am dat cascadoarei suc de ananas proaspat; l-a baut cu nesat, dupa ce acu ceva vreme mi l-a refuzat.
pitecantrop spune:
Buna dimineata de la noi!
In primul rind vreau sa urez LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritilor. Eu nu pot tine pasul cu voi, incerc sa citesc , dar si asta pe fuga.
Sa va povestim cite ceva despre noi; Adi sta bine in fundut, asa ca m-am mai linistit si eu. De ieri se ridica singur in picioare in patut asa ca intr-un minut e sus in picioare. M-am bucurat cind am vazut ca poate, dar acum s-a dus linistea noastra. Asa ca eu ma plimb din bucatarie la el in camera tot la 2 minute. Daca il pun pe jos roade tot ce nu e permis, iar in premergator nu l-as lasa foarte mult in timpul zilei. Fuge cu premergatorul prin toata casa, parcheaza inclusiv cu spatele.
Anis- sanatate multa lui Ingrid. Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.
Ella2000 -poti sa imi recomanzi,te rog, un medic pediatru bun in Cluj? Noi venim mai spre vara acasa si am vrea sa vedem un pediatru si acasa. Multumesc anticipat.
deny_82 spune:
Buna!
Anis imi pare rau ca treceti prin asta....e ingrozitor...Cum zicea si Andreea...am trecut si noi prin asta si a fost groaznic...Ne-am internat cu diaree..am stat 4 zile in spital....ne-am vindecat..am ajuns acasa...si a luat-o iar de la cap..se pare ca a luat o diaree mai acuta din spital si pe langa asta si laringita..In salon aveam inca doi copii unul cu laringita de tusea de mama focului si un altul cu diaree...Am facut si noi aerosoli...mi l-au chinuit de mama focului..Imi venea sa le strang de gat cand vedeam ca-l chinuie o juma de ora sa ii bage o branula.....si multe altele pe care nu vreau sa mi le amintesc...A fost groaznic ce mai...Ma intrebau doctorii si asistentele daca mai pot...David plangeaaaa cat il tinea gurita..Am stat 3 sapt. fara 2 zile in spital...si m-am externat la cerere ca nu am mai putut sta ..simteam ca o iau razna cand vedeam cata nesimtire...Cand era ora de masa(laptic) niciodata nu mi-au adus biberonul..tot timpul a trebuit sa alerg pe holuri dupa cineva sa-mi aduca biberonul...Si imi spuneau ca nu era trecut la masa....Pai cum D-zeu se poate spune asa ceva cand la internare m-au intrebat cate mese mananca pe zi,etc,etc....Asistentele dadeau vina pe dr. si invers....Am ajuns sa le spun ca daca nu e lapte cumpar eu nu e o problema ...si ele imi raspundeau ca nu asta e problema ci ca nu e trecut la toate mesele...Si-mi aduceau apa de orez de era sa mi-l dea iar peste cap de bine ca isi revenise...pana am facut razboi cu ele ca nu a mai mers...si a doua zi am cerut externarea ...Anis, David a slabit 1 kg in perioada aia.....Multa putere si sper sa treceti cat mai repede peste...Insanatosire grabnica!!!Deny si David -Andrei 02 august 2005
joker spune:
Diana, ai rezolvat cu pozele?
Daca nu cand esti online da-mi un buzz...
Te ajut sa descurci problema ,sper...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Dianami spune:
La multe luni, Alexandru! (laura_barb)
La multe luni, Aris! (Aldebaran)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Uf, fetelor, nu mi-am recuperat pozele...ceea ce am reusit sa iau eu de pe hard sunt numai blankuri, nu inteleg de ce...
Sotul meu a fost invitat sa cante la inmormantarea Laurei Stoica, acum este acolo...mi-a zis ca sunt mii de oameni...mare tristete...Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi si pe sufletelul nenascut inca!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Multumim pt urarile de "la multi ani", va dorim si voua la fel.
Poate aveti un sfat, fetele cu bebelusi mai nepapaciosi, ca azi m-a disperat Aris. Nu mai vrea sa manance deloc, nici macar cat manca pana acum. Ar manca fructe in disperare si ar bea nitel lapte, altceva nimic.Cum vede scaunul de masa incep plansetele. Se linisteste numai daca ii dau fructe care ii plac f. mult. Altfel isi strange gurita si maraie.Oricat am insistat, i-am cantat, l-am rugat, nimic. Aseara mi-a facut la fel, nu stiu cum sa procedez, sa ii dau numai fructe si lapte sau sa il las nemancat? Help, please!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
nicoll_mada spune:
Buna fetelor!!!Stiu ca a trecut o eternitate de cand nu am mai intrat,dar sper din suflet ca in max 2 sapt sa se termine si sa avem si noi calculator si internet.
Pentru inceput vreau sa va pup pe toti,puiuti,mamici si tatici atat din partea mea,cat si a micutei mele zane,Codruta!
Noi suntem bine,crestem frumos si incercam pe zi ce trece sa facem cat mai multe nebunii.Codruta avea la 7 luni si o saptamana 8,700kg si 70cm.Cu ocazia acestei vizite la medicul de fam am facut si vaccinul contra rujeolei,care a trecut fara nici un fel de urmari nefaste.
Micuta mea este tare vesela,este un copil cum v-as dori tuturor.Aproape ca nu stie sa planga si care papa tot ce ii dau.In afara de laptele cu cereale papam fructe cu branza de vaci,supa de carne cu legume,piure de legume cu carne si ficatel de pasare si iaurt simplu sau cu fructe cu branza de vaci.Sta bine de tot in fundulet si in afara de TATA zicem DA,BABA si combinatii ale lor.Cand e vorba sa zicem MAMA,radem si batem din palme,dar nici vorba sa pronuntam cuvantul mult asteptat.E...o sa creasca micuta si imi va satisface dorinta ascunsa de a o auzi chemandu-ma.
Fetele,acum va pupam dulce si speram sa ne "auzim" cat mai repede!!!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
P.S. AM PUS SI NOI POZE IN ALBUMELE 5 SI 6 LUNI si maine vom pune si 7 luni
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarziere,dar din tot sufletul ANDRE_EA LA MULTI ANI!!!SA FITI SANATOSI TOTI TREI SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN LUME!
Cu mult drag,nicoll_mada si Codruta micuta
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
anis spune:
Sunt ingrijorata
Ingrid inca are diaree (are un miros acru), nu vrea nimik de mancare, desi ieri a luat cateva linguri de mancare solida.De abia accepta si laptele..dat cu lingurita bineinteles.
Cereale i-am facut cu orez..daca a mancat 5 linguri/....de lichide nu mai zic ca nu reusesc sa ii dau deat cu siringa.
Dr ei mi-a zis sa-i pun in lichide o fiola de ser fiziologic,sa i se faca sete.Ieri asa am facut si a apucat-o setea dimineata.
Ce regim ar trebuii sa aiba?CE SA_I DAU DE MANCARE??
iMI E FRICA SA NU AJUNGEM LA SPITAL..
SI totusi, ea in tarc acum se joaca...offcand asa cand asa
Noaptea mai ales dimineata se zvarcoleste si plange in somn..dureri de burtica,,,..revin ca vad ca scriu tot odata si nu mai intelegeti nimik
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."