Bebelusi de iulie-august 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ellarot- pai asa se zice, sa ni-i tundem. Acum....Laura i-a tuns pe gemenasi! Mai rabda si tu putin ca mai e un pas pana la un an! (mie imi da mana sa vb ca suntem cheliosi!) AAAA, si Lulu din pacate nu mai asteapta bb2, nu stim inca ce s-a intamplat, poate ne va pov ea cand va putea, deocamdata doar ne citeste! Si cu ocazia asta ii transmit multi pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Ella si Briana- pupici multi! Va multumesc mult ca va ganditi si la noi! Si mie mi-ati lipsit tare mult dar chiar nu credeam sa va lipsesc si eu voua! Briana- sper sa nu fi facut acum rujeola, asta ar fi chiar culmea! O duci sanatoasa si.... hai sa nu ne gandim la rau! sanatate Anei!

Ellarot- vad ca ti-a raspuns si Ema, scuze, nu am vrut sa insist!

Anis- vb neaparat cu dr! Vezi ce zice si ea ca nu prea e in regula! Acum ma gandesc daca nu cumva a vomitat de la febra! Sanatate multa si aveti grija! Chiar ca o cam dati din una in alata! Mai odihniti-va si voi! Pupici!

Albinutzza- felicitari pt dintele 2!

Mergi la inceput

Anis- offf, si eu care la inc ma bucuram ca sunteti acasa, pana sa tremin eu! Sper ca sunteti bine si ca nu e nimic grav!
Acum citesc ca ati venit inapoi acasa! Sper sa va treaca repede is sa nu mai aveti nici o probl!

Cuscra mea- tu cunosti pe cineva la puls? Ca eu sunt total impotriva lor! Am stat in bloc deasupra policlinicii lor si am vazut niste lucruri...... Vad problema ta acum, il intreb maine pe sot ca acuma doarme dus! Sper pana atunci sa te fi rezolvat Ella sa nu mai fii suparata! Lasa ca le recuperezi!

Lia- pupici cascadoarei! Si eu am patit-o tot cu sotul, si cu toate ca i-a facut ditamai vanataia pe fata tot nu prea s-a lecuit! Dar macar nu-l lasa singur in pat! Barbatii nu sunt asa de responsabili bag eu seama! Dar nici nu au cum sa fie ca noi ca nu sunt mame!

Mergi la inceput

Andre_ea- felicitari pt d2 si voua! Se pare ca toti bbii sunt dintosi, numai noi stirbi! Lasa ca recuperam noi (Speram fara dureri mari!)
Si multi ani fericiti in continuare cu sanatate si iubire!

Ema- Sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos!

Vali- vad ca noi suntem pe aici cu recuperatul! Pupici papaciosului pupacios! Si tie sa termini repede treaba si sa te intelegi si cu sefa! Si nu ceda! Ce esti copil? Ai muncit atata si ai plecat mai devreme de lg copilul tau ca sa le dai lor satisfactie? Maiiii!

Emanuela- pofta buna la ananas!

Anda- eu l-am facut si nu am avut probl. Pe mine m-a speriat mult pov Brianei si cand m-am gandit cat poate fi de grav mi-am luat inima in dinti si m-am gandit ca nu or fi la noi toate reactiile adverse! Si iata ca suntem bine!

Dede- offf, ma ingrijorez daca tocmai tu il refuzi! Sper sa fim bine! Mie imi e teama ca noi avem prieteni multi cu copii mai maricei si cum cu boala asta nu se stie din prima....Eu primul lucru care ii intreb e daca sunt bolnavi copii dar poti sa stii? Imi e cam teama!

Mergi la inceput

Anis- pai si eu nu iti pot spune decat ce au zis si fetele. Ine=cearca des, din jum in jum de ora sa-i dai cate putina apa sau ceai ca tb sa o hidratezi intr-un fel. Iar cu greutatea nu-ti face prea mari griji ca Ingrid e papacioasa si recupereaza repede. Imp e sa se puna repede pe picioare! Offf, nici nu stiu ce sa iti spun sa te incurajez, cred ca iti e tare greu! Ma rog si eu pt Ingrid sa se faca repede bine!

Mergi la inceput

Ella- pupici multi si putere! Eu sunt un umar de baza pt tine, poti sa contezi pe asta oricand dar la palme nu ma bag ca nu ma lasa inima!
Mario e f bine!!! multumesc lui Dumnezeu. Mai facem mutre cu papatul iar, dar avand in vedere ca iar se cam ingrasase nu ma supar ca se pare ca isi regleaza singur portia de papa sa nu ia prea mari proportii ceea ce ma bucura ca nu vreau sa-l pun la regim! E tare vesel si cuminte, a inceput iar sa doarma singurel noaptea fara plans, se ridica in picioare, dar inca nu are cum sa se si plimbe in pat ca e cam inalt grilajul, in genunchi se ridica instantaneu! In rest, tot cheliosi in gura ca pe cap avem ceva perisor acum! Si radem toata ziua, a inceput sa-si manifeste tare prefetinta pt mine si eu sunt topita! Azi l-am lasat la mama cat m-am dus la cumparaturi si cand am venit fericire mare! Apoi ne-am culcat amandoi si dupa jum de ora a trantit tasu' o usa si s-a trezit asa ca l-am luat n brate si i l-am dus lui! Daca tot l-a trezit sa stea cu el ca eu tanjeam de multicel dupa o ora de somn dupaamiaza! Nu pot sa va spun cu ce disperare s-a intins spre mine cand m-a vazut! Deja era prea mult pt o zi! Ma topeste toate! Si a inceput sa mai tranteasca si mama din cand in cand, tata zice des si clar, incearca un tataie, si intr-una zice hadi haida de! Tipa din patut sau tarc haidi haidi sa il iau de acolo!

Pupici multi pt fetele tale si pt tine si multumim ca ati intrebat de noi!

Mergi la inceput

Hai ca m-a prins 4.30 recuperand aici dar am terminat! Imi cer scuze daca am uitat ceva sau pe cineva!
Diana- maine promit sa citesc si pov ta, am salvat-o in favorites si recuperez eu! Nu mai lipsesc atata, promit, ca e tare greu de rec!

Cine a pus poze noi? Ca azi nu am avut timp sa ma uit?

Vreau sa urez si eu (cu mii de scuze pt intarziere!) Multe luni inainte cu sanatate si fericire pt:

BBii nascuti pe 9:

REMUS [roxanuta]
ADRIAN [pitecantrop]
PETRA-ALEXANDRA [codruta_grg]
DAN [Petra]
ALEXANDRU-NICOLAE [ra_75]

BBii nascuti pe 10:

TUDOR ANDREI [andre_ea]
CLARA [cristina33]
AL GABRIEL [ursuletulpanda2005]

BBii nascuti pe 11:

SOFIA IOANA [mamini]
PETRU-DAVID [valcampan]
IULIA SIMONA [gogoutza]
GLAD HELMUT IOAN DUCKADAM [diana maria d]
MATEI [ZenaO]
[clauela]

BBii nascuti pe 12:

ALEXANDRU [laura_barb]
ARIS [Aldebaran]

Va pup acum, ca deja e f f tarziu si maine am si musafiri! Cred ca voi fi capie! Dar nu plec inainte de a-mi face datoria!

Joker- spor la invatat (desi sper ca macar in weekwnd sa faci si tu pauza!) Tu pe unde umblii ca nu te-am mai vaz nici pe tine!
Si Ella- multumesc ca mi-ai tinut locul!

Pupiic si noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna Dimineata!

LA MULTI ANI! puilor nascuti in ultimele zile cand eu nu am intrat decat sa raspund repede ca nu am putut altceva.

Ella imi pare rau ca nu ati dormit prea bine. Despre Adi pot doar sa iti spun ca a dormit bine de la 6 saptamani. Foarte rar se trezeste noaptea si acum. Si nic de Medeea nu poat sa ma plang ca nu s-a trezit foarte desc nic de la dintisori nici acum ca afost bolnavioara decat de cateva ori si a adormit destul de usor la loc.

In schimb cu Adi mi-e destul de greu ziua ca are multa energie, nu sta locului, toata ziua intoarce casa pe dos. Cu fetitele sper ca e altfel.

Anis cum mai sunteti? E foarte important sa o hidratezi. Despre greutate s-ar putea sa fie diferente intre cantarul tau de acasa si cel de la spital.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

la multe luni si apoi ani sarbatoriti azi

cuscra-cum e Tudor?ca ati mers la .sper ca e bine baiatul nostru
mergem in oras,eu cu dra.si asa nu vrea sa doarma,iar...e ziua lui tati azi si sper sa reusesc sa ii fac surpriza,dar mai am de dat o tura in oras.sper ca diseara macar sa nu-l cheme si dupa program la munca.
va doresc un weekend placut

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

multumim de pupici si sa-ti traiasca sotiorul la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Fetelor, va rog frumos, uitati-va un pic aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70972

Sunt disperata! Orice informatie e binevenita!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Din pacate nu pot sa-mi exprim nici o partere, dar sper ca ai reusit sa faci ceva!

Mergi la inceput