CLUBUL CELOR TINERI (sub 20 de ani, cica :>)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?Nu prea mai intrati pe forum vad.
Symaco cat mai ai pana nasti?
offffffffff mai fetelor ma simt cam naspa astazi.Ne-am certat aseara cu tati,de fapt nu eu sora mea si cu mami,offf deabia astept sa plec din casa asta din casa lui si sa stau singura.Cateodata ma gandesc ce este in mintea lui.E adevarat ca nu am mai stat de 5 ani cu el si ca poate nu realizeaza ca nu mai poate face ce vrea el asa cum facea cand eram mici si baga frica in noi,nu relizeaza ca ne-am marit si ca atunci cand o sa faca ca un nebun o sa ripostam.E un om bun cand nu bea,dar cand a baut nu te mai poti intelege cu el.E ca un caine turbat prins in cusca.Nu stiu ce spune despre mine faptul ca il judec,ca nu il suport cand e beat,dar nici nu ma intereseaza.Tot ce astept cu nerabdare e sa plec si sa nu mai stau cu el.
Sincer nu stiu de ce scriu aici ,poate ...ca sa ma descarc.Deabia astept sa fiu la casa mea si sa fiu pe picioarele mele si sa iau ce decizii vreau fara sa mai dau socoteala,daca o sa pot face asta vreodata de el.Nu stie sa aprecieze ce are.Asta e.
Nu ma bagati in seama.
Va pup si aveti grija de voi.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ana, nu mai fii suparata, nu are rost, asa face si tatal meu uneori, face glume si vorbeste aiurea cand nu e cazul si atunci ma scoate din pepeni , dar in rest e ok :)
Ahhh, ce as vrea si eu sa locuiesc singura, sau cu niste prietene, dar sperante sa se intample asta cel putin in urmatorii 4 ani nu sunt
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar we asta a fost ... plin! Ieri aveam eu planuri mari de invatat dar o pacaleala m-a scos din casa si tot asa pana mai pe seara. asa ca am continuat si azi cu invatatul. Nu stii in ce grupa de mamici e Symaco? sa intram acolo sa aruncam o privire. sa aflam si noi ce s-a intamplat cu ea. o fi nascut?
Gata ca ma duc sa fac baitza :)
Te pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Nu stiu in ce grupa e.Symaco cand mai intri sa ne spui sa stim si noi.Va pup si lasa Ingerash tine-te de invatat.Ies si eu acum va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

ce mai faceti fetelor?eu sunt super ocupata , dimineata de la 6 am trezesc sa ma duc la cursurile alea:( pana la 12:30 dupa la facultate:(...dar lasa ca e bine mai slabesc de la atata agitatie:)
ingereash cum merge cu simularile?
mie nu imi vine sa cred ca deja a trecut un an de la bac ...wow!
pupicei dulci fetelor.

Mergi la inceput

Ceau fetelor, pe unde umblati?
Ale am avut o problema pretty big la simulare dau copy paste de la subiectul banatenilor ca n-am chef sa reiau:

quote:
Trimise - 03/04/2006 : 19:54:59
--------------------------------------------------------------------------------

Of fetelor, ce ma bucur pt. voi!

Eu am avut o problema super nashpa azi, sa incep cu inceputul, de fiecare data in prima zi de ciclu am niste dureri groaznica, ma doare burta de mor, nu ma tin pe picioare, nu sunt coerenta, transpir, am frisoane, etc si aprtea cea mai naspa e ca orice as lua nu are efect, cred k am luat vreo 6 feluri de calmante si NIMIC!
Si azi dimineata inainte sa plec la scoala, observ ca mi-a venit surpriza .si ma schimb repede si plec. Pe drum inca ma simteam relativ bine, asa ca am luat un calmant cica preventiv! cand am ajuns la scoala era tot super ok! am intrat in sala, m-am pus in banca si atunci a fost jale .avea o colega un algocalmin si mi-a dat sperand sa imi treaca. In fine, de aduce la 9 jumate subiectele , ma pun pe scris gandindu-ma ca daca ma concentrez acolo uit de durere, dupa 10 minute eram toata transpirata, citeam textul si nu mai intleegeam nimic si imi tremura pixul in mana. am stat 5 minute in speranta ca imi revin si apoi am cerut sa merg la baie sa m aspal pe fata. m-am dus la baie, m-am pus pe jos si acolo am ramas , varza totala! nu reuseam nici sa ma ridic, sa stau in picioare! a venit una din supraveghetoare, chiar cea care ma stia sa vada ce-i cu mine si a zis k sunt alba ca varul, mi-a dat niste apa cu zahar, m-a dus afara si degeaba! si mi-era frica sa nu mi se intample asta tocmai la simulare. au stat profele cu mine, f dragute de altfel, le-am explicta ca nu am avut deloc emotii dar am astfel de caseri la menstruatie si mi-au chemat un taxi si m-au trimis acasa desi era obligatoriu sa stau o ora jumate in sala. si-au dat seama ca eu nu rezist.si mi-au zis sa le sun cand ajung sa stie ca sunt bine. asa ca am facut eventula de un 2 la materia la care sunt cea mai buna !
Cand am venit acasa direct la pat m-am dus ca nu mai puteam iar cand m-am trezit am stat putin si apoi am rezolvat subicetele, destul de usoare, le-am facut in 2 ore din 3, maine duc la corectat la profa mea sa imi zica asa aprox. de ce nota am facut. Si asa s-a dus singura mea nota f b de la simulare. Cat am fost acolo am fost calma dar cand a venit mama am tras un plans. Nu imi ramane decat sa merg la doc sa vad ce pot sa fac sa nu am surprize la bac si atestat. Nu stiou ce sa mai incerc :( am ascultat si sfaturi de pe forum, nimic nu merge :(
Va pup

va pup si o sa revin maine probabil

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

sunt aici...si tot cu burta!
mai avem 12 zile pana la termenul stabilit de medic,si daca nu vrea sa iasa atunci spitalul ne cheama pana in 20!
eu sunt la mamici-casnice,pe acolo pteti arunca o privire in caz ca trag chiulul mai mult decat normal.si pe la mamici de hunedoara!
ana,inteleg perfect cum te simti si imi pare tare rau de asemenea relatie cu tatal tau.la fel am avut si eu,dar la mine era tatal vitreg!.tot era ok,pana dadea de o sticla de alcool!
capul sus,ca in curand o sa fii pe picioarele tale si o sa te muti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

symaco wow 12 zile ! yupeee
ingerash la fel ma doare si pe mine burta dar de la algocalmin ma lasa...e bine totusi ca stiai sa rezolvi subiectele

Mergi la inceput

hello, am intrat numai sa va , am simulare la mate maine

bye

Mergi la inceput

off ingersh,in primul rand vreau sa-ti uraz maine bafta.Si vreau sa te intreb daca ai luat Nurofen cand ti-au venit problemele cica ar fi bun sau calciu si calciu e ff bun pentru ca atunci cand suntem pe probleme pierdem ff mult calciu.Ceva de genul asta am patit si eu la Bac la proba orala la engleza, in acea dimineata mi-zu venit problemele si tremuram toata cand am intrat in sala,parca nu mai vedeam bine.Eu nu am avut emotii eram sigura ca iau 10 si in ziua aia am fost varza.La mine nu a fost tousi asa grav ca la tine.Uite ceva de la mine.Imi dau seama cat de nasol a fost.Bafta maine.Iti tin pumnii asta in seara asta pentru ca atunci cand o sa ma cul eu la tine o sa fie dimineata.Te pup.

Symaco ce putin mai ai.Iti urez de pe acum nastere usoara ca oate nu mai intri.Multumesc pentru vorbele tale.Sper sa vina mai repede ziua cand o sa ma mut cu iubi meu.Deabia astept sa vina si el.Nici eu nu prea am mai intrat am mai gasit niste siteuri cu emigrari poate mai aflu si eu ceva ca sunt ingrijorata cu actele astea ca nu mai ies.Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

cristinutza,trece timpul nu gluma..eu incepui sa numai AMR-ul pana iese puiuta!
ana-maria,multumesc pt urari...sper sa iasa totul ok si sa ne vedem cu urlatica noastra acasa!
ingeras,o verisoasa de-a mea care e in clasa a x-a chiar imi scrie acum ce bucuroasa e ca aveti simulare ca ea nu merge la scoala!
sper sa iasa bine,dar daca nu iese nu e asa tragic ca abia la bac e ´´pe bune´´!

Mergi la inceput