CLUBUL CELOR TINERI (sub 20 de ani, cica :>)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ingerash m-am trezit cu gandul la tine.Ce ai facut la simulare?Sa stii ca m-am gandit la tine aseara.
Cristinutza parca esti ca mine pe cuvant si eu de cate ori fac cate ceva ce mi se pare ca e solicitant ma gandesc:Lasa ca e bine poate mai slabesc.
am emotii si eu symaco sincer cand ma gandesc ce putin mai ai.Va pup.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello

mersi ca v-ati gandit la mine , afost supe rok la simulare azi la mate, nu am avut nici o problema de sanatate, am rezolvat tot ce am stiu dra la unele chiar n-am avut idee ce sa scriu, mai am o simulare si termin cu ele, abia astept, ca ma planificata o excursie dupaia ca sa ma relaxez cu toata gasca .

Symaco, iti tin pumnii, cand ma gandesc cum e nasterea ma gandesc ccc ca mai bine e sa dau 3 simulari

Ana, si eu ma gandeam ca o sa slabesc de la stress anul asta, dar m-am ingrasat

Ale, cum mai e la curs? ceva interesant? dc da imparte cu noi informatia

Va pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ingeras,ca bine zici si eu as face la fel...mai bine as da la examene toata ziua de cat sa nasc!.mai am o farama de optimism,sigur´va fi totul ok!

Mergi la inceput

Symaco, chiar va fi totul ok!!!!!!!!! iti facem galerie!!!sa ai o nastere cat mai usoara si un bebelus sanatos.Apropo cum o sa o cheme?

Ana, Ale si celelalte fete, unde sunteti?

eu am primit azi rezultatul de la mate, am luat dar nota nu e stralucita , maine am de lucru la atestat si marti ultima simulare.

Va pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

mATE? bleah !!!
eu nu am dat la mate ....yupeee..cea mai scarboasa materie :)
symaco ce faci ?!?:)

Mergi la inceput

Ccum adica Cristina tu nu ai dat la mate?La simulare?Pai de ce?Nu ai vrut?

Mergi la inceput

Ale, te invidiez pe bune, si una din cele mai bune prietene ale mele e la liceu sportiv si nu da, si pe ea o invidiez , as prefera sa dau de 10 ori la romana decat mate, dar nah, asta e, cu asta ma multumesc

Ana, ce mai faci? Cum mai e pe la tine? ce face cutzu?

ce o fi cu Symaco?

Mergi la inceput

.Buna fetelor,buna Ingerash.Ce mai faceti?Vad ca toate sunteti ocupate numai eu am timp liber.eu fac bine,e cald azi la mine... frumos.Pe cutu meu l-am tuns si e asa de gras fata de anii trecuti cand era numai piele si osVa pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

sunt inca pe baricade....tot burtoasa!
ingeras,nu stiu ce numa sa ii dam..suntem tare nehotarati!inca din luna a 3-a am ales Anastasia...iar acum cateva saptamani am zis ca nu ne mai place.de atunci nu reusim sa ne lipim de nici unul!
ingeras,pai nu e important ca ai luat?mai conteaza cu ce nota?adica stiam ca nota de la bac nu se mai ia in considerare mai departe,sau se ia>?!
vasi poate data viitoare ne auzim cu bebe!

Mergi la inceput

salut tinerelor!!!

am terminat si eu cu simularile, la asta ultima iau nota f b

Symaco, Anastasia mi se pare super frumos, si nu e f des intalnit. Depinde la ce faculta dai, unde dau eu conteaza si media de la bac. Dar o sa fie ok, numai la mate mi-e frica

Ana, l-ai tuns pe cutzu? cum arata? Te-am intrebat cum il cheama? sper sa nu fac o gafa , daca am facut deja iarta-ma

Ale, tu?!

pusi la toate

p.s. Bafta Symaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput