CLUBUL CELOR TINERI (sub 20 de ani, cica :>)
Raspunsuri - Pagina 5
ingerash spune:
ceau fetelor ce faceti? stiu ca e cam tarziu dar eu inca nu m-am culcat, acum imi fac bagajul, merg in we la sat la o prietena,
va pup & sper sa mai scrieti, eu ma intorc duminica seara si daca nu sunt varza scriu atunci :)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Din pacate nu am mai scris.Nu prea am mai intrat pe forum in ultimul timp.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
descintec spune:
fete-cucuiete, este o mamica care are probleme cu fetita ei de 16 ani, de ieri asteapta un raspuns.
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72007
eu am vazut subiectul, dar nu am idee ce sa ii scriu. voi sinteti mai aproape de virsta fetei, poate o puteti sfatui cumva, ati trecut prin faze asemanatoare sau ati avut prietene care....
ingerash spune:
unde sunteti fetelor??????????????!!!!!!!?!?!?!?!?!?!!!?!!?
Va astept inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Descantec, multumim de atentionare, chiar vasuzem subiectul dar atunci pe moment nu am avut timp sa raspund.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
symaco spune:
eu in we sunt pe tusa ca e sotul la pc,asa ca nici o sansa sa va scriu!
ana-maria,lasa ca te obisnuiesti tu asa incetisor.inca nu ti-ai facut prieteni?cum merge cu limba?
eu inca sunt cu burtica,mai cateva zile...
Ana-Maria21 spune:
Daca nu am unde sa ma duc nu mi-am facut prieteni.eeee o sa vina si soarele pe strada mea.
A venit primavara.De 3 zile e cald,frumos,ies cu catelul afara si beau cafeluta in parc de dimineata.
ingerash spune:
hello, m-am intors si eu :)
nu stiam unde ati disparut asa brusc!
eu luni incep simularile si mi-e frica la mate de numa, defapt, mai bine sa iau nota mica la simulare, si nota mare la bac .
Subiectele de la engleza le-am vazut azi si sunt , nu imi mai fac probleme deloc
Nu mai am inspiratie si trebuie sa plec sa fac baitza, dimineata ma trezesc...ca de obicei :)
by, va pup, sa aveti o zi faina!
Ana-Maria21 spune:
Ingerash iti urez succes la simulari.O sa fie bine stai linistita.
ingerash spune:
hello, mersi Ana, luni incep, maine merg la scoala si apoi la meditatii la mate. acushik ma culc si eu.
pusi
Ana-Maria21 spune:
weekend placut fetelor.Eu am fost ieri si azi in oras....sunt fericita pentru ca imi place Montrealul.Va pup.