Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Gata schimbat, spalat si nu prea mancat cupilu'

Nus' ce are fata mea dar nu a mai vrut sa pape tzatzi. Nu stiu daca va aduceti aminte dar eu dupa baie o puneam la tzatzi, adormea la san si gata nani. Dar asta seara nu a mai vrut tzatzi. Zbiera nu alta cand o puneam. Asa ca am pus-o in patut am dat drumul la ciupercuta muzicala si am lasat-o acolo. S-a mai intamplat sa nu mai adorma asa cum facea inainte dar vad ca se repeta tot mai des chestia. Offf, mi-e dor de vremurile cand se simtea bine numai la sanul meu.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost la plimbare o ora jumate, si copilul tot dormea; numai ca eu am atins limita superioara a plictiselii (nu ma omor dupa plimbat) asa ca am trezit copilul si ne-am intors acasa.

flori, multumim mult. Felicitari pentru dimensiunile Anei!
dani.
Si eu ca si irina, nu stiu despre ce tipi mediatizati vorbiti pe-acilea. Daca nu e confi, dati numele scandalagiilor, sa nu caut pe HotNews. Fetelor, eu stiu secretul care ii permite irinei sa ia cu zecile de kg de la noi: virsta.
mifloricico, eu zic sa ne rezervam in alta parte, daca astia de la mama sint fitzosi. Ora 1 e buna pentru mine, dar ar trebui cineva sa intersecteze toate orele de simbata, sa aflam cind pot veni cele mai multe mamici.
Carmi, Miruna e perfect de acord cu tine: fructe si pui maninca, legumele doar cu shmecherii.

Despre borcanashe: io-s mai deshteapta ca fi-mea (momentan) si iau cu lingurita legume, si apoi bag virful in fructe, si maninca tot. De ieri ii dau si iaurt, si tot asa, nu a vrut sub nici o forma, decit cu fructe pe deasupra. Doar pui maninca fara garnitura de fructe. Curcan n-a vrut (dar e cu porumb, o inteleg). Vitelul i-l dau saptamina viitoare. Ma duc azi in Carfur ca sint borcanele la reducere la 3,8 lei.

Ah, si sa nu uit, am asa o senzatie de parca m-ar fi vizitat tanti Roza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deci ca ma enervati la cat scrieti de mult, declar ca nu mai am de gand sa citesc din urma ca imi ia prea mult, asa ca am rasfoit un pic capitolul prezent si zic asa...

Daca aia de la mama fac scandal gasim altceva, spre exemplu de 8 martie fusei la un restaurant intre foisor si hala traian, etichet (scris in frantuzeste, ca nu eu nu stiu decat cum se pronunta ) si pentru circa 14 persoane am platit undeva la 6 milioane plus ne-au dat o garoafa, un pahar de sampanie si o prajitura cadou den partea casei de ziua mamei sau a ia o pauzarii ca nu stiu care e.
Plus ca vineri cred ca nu e prea ocupat si se poate sa fie ok pentru copii ce nu pot fi lasati acasa. Eu ca mama denaturata am luat copilul la mine de 8 martie si se umpluse restaurantul si la plecare ne-am dat seama ca era ceva fum, ca miroseam cu totii inclusiv copilul dar l-am spalat si gata!

In rest cred ca a racit un pic, cert e ca are nasul mai muscos si aplicam remedii simple ca ambroxol si calpol desi inca nu e de temperatura... plus spalatul nasului cu apa de mare.

Deci vineri eu cu mimi grasa suntem la baby expo si sper si cu raluca-cuca! Dupa nu stiu ce-om face, oricum eu merg la restaurant si nici nu am de gand sa declar ca sa pot sa vin si sambata! Acum nu stiu daca ma ceteste sotul pe aici, pe aceasta cale ii transmit salutarile mele de bine si mult noroc in ceea ce isi propune .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, fata cu gusturi alese, Miruna ! Mi se pare corect sa nu pape legumele acelea....
Flori, eu ii dau de la Hipp si Babyvita.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Traiasca borcanasele, si noi le folosim numai e naspha ca se gasesc numai in farmacii.Am vazut in "Mami" ca au aparut si la Ulker astfel de borcanase si mi-ar place sa le incercam, dar la Bistrita bineinteles ca nu gasim.
De abia astept sa vina primavara sa iesim la Selgros, in Mures si sa ne facem plinul.Nu exagerez pt ca ii dau si mancare gatita dar in week-end este util pt noi, ca vrem sa stam mai mult impreuna nu sa gatim, asa ca mancam, de la mama, sau pui la cuptor, ca se face cel mai repede si Iaris, savureaza borcanasele de la Hipp si Nestle.Eu am un pitic pe creier care nu-mi da pace, iaurtul de la Napolact nu contine lapte praf?
Marlena ce fel de lapte papa Alexandru.?Ptiu, ptiu, ce bine papa, bravo voua, cred ca este cel mai mancacios din grup.Ce bineeee1Acum si eu cred ca ii dau prea putina mancare, dar cred ca daca ii dau mai mult nu mai mananca deloc lapte.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

simo,noua vrea socrul sa ne ia robotul
mihairi,si eu vreau sa cumpar un vas din ala,dar inca nu nu m-am uitat,zicea codrutza ca si-a cumparat de la moulinex
codrutza,am auzit ca e super in croatia.dar unde e targul de turizm?in buc?cat costa vasul de la moulinex??
gabiarama,ce bine ca doarme tudor!!eu de 5 luni nu am mai avut o noapte in care sa dorm fara sa ma trezesc.
vera,da e f.f frumos la pamukkale.am si eu poze din luna de miere dar tr.sa le scanez,ca at nu aveam aparat digital.figurine gasesti la mag de jucariisi costa vreo 25000-30000.
nanadana,despre ce reteta de scos mucii evb?
dani-flor,insanatosire grabnica.mai bine mergeti la dr.sa nu fie vreo bronsita.
serini,bine ai venit!
anya, la club sera e vreo 45 de euro/pers de la 1 oct(cu toul inclus).in sept e vreo 60-65 euro..noi pe 25 sept.vrem sa plecam
maddy,mersi si mie imi pare rau ca nu i-am pus cercei mai devreme

si fratele meu a fost ieri la meci
aseara am iesit si noi la suc si am lasat-o pe ege cu mama soacra.nici nu am comandat bine ca ne-au sunat sa venim ca nu stiu ce are fata.nici nu va imaginati ce ne-am speriat.nu stiu cum am ajuns intregi acasa.cand am ajuns dormea la socrul meu in brate.ieri nu a dormit cand trebuia si seara era beata de somn.mi-am zis ca nu mai ies fara ea,chiar daca tr.sa stea in fum de tigara
azi i-am dat 2 linguritze de suc de mar+10 de morcovi.se pare ca-i place
o seara linistita!
noi mergem acasa la noi sa vedem un film pe dvd,vrea sozul sa se laude cu sistemul lui....

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

eu scriu fractionat ca panarama asta de laptop isi pierde mouse-ul cand ti-e lumea mai draga si mi-e frica ca trebuie sa reiau si nu imi face placere sa rescriu.
Tot de ziua mamei baietii mei mi-au cantat " e ziua ta mamico" si mi-au adus cadou un parfumel (tasu canta si fimiu tinea pungulitza pe mana). eu cerusem un parfum de la chanel si un shower gel de la aceasi firma dar asta e, ma multumesc cu atat.

Fimiu sta in brate la mama1 si ma bufneste rasul ca e jumatate din bunica-sa, mama are 1.50 si el 72 cm.

Deci la babyexpo, daca vedeti una boccie cu ochelari si grasa, aia sunt eu, asa ca va rog sa ma trageti de maneca, ca pe langa faptul ca nu aud prea bine, de vazut nici atat . Asa ca Ina, sper ca tu sa vezi mai bine! Sper sa vina si kid-ul cu capul de pisica .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna seara , frumoaselor!
La multi ani sarbatoritilor zilei Maria Ilinca, Maria, Alexia Maria, Justin, Antoine si bineinteles Clarei mele sa fie sanatosi si permanent motiv de bucurie pentru parintii lor!
Azi am facut jumatate de anisor si drept rasplata am scos fata la plimbare vreo trei ore. Nu ma mai plang de ea ca azi e sarbatorita.
Fetele care nu va uitati la tv, eu vorbeam despre un politist prins in flagrant acu 3 zile, cand lua 1500 euro (ala e nasul nostru de cununie). A pus-o urat de tot, desi nu avea motiv, dar asta e...Are avocat bun, sa vedem ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si La multi ani pentru sarbatoritii de azi!
Am citit ca ati scris despre borcanase, Alberto e mare fan al lor si are preferinta pentru cele facute de Nutricia (Bio) si Nestle (tot Bio) atit pentru piure-ul de fructe cit si la cel de legume cu carne/peste.
As avea si eu o intrebare, se pot gasi in Romania borcanase facute de Nutricia? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Sa aveti un weekend placut si toate cele bune!
Salutari,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca m-am apucat de tricotat un plover lui fimiu, pana acum am inceput de 3 ori si am desirat de 2 ori... va anunt ce iese si poate ma lansez in afaceri de tricotat manual .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput