Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si la noi s-a pus problema de borcanashe a fi sau a nu fi in dulapul nostru??!!! nu s-a ajuns inca la nici o concluzie...
Fetelor, ce facem cu intalnirea? Nu mai ziceti nimik? Ca trebuie facuta rezervare, nu-i de gluma cu atatea mamici pofticioase!
Schimbam restaurantul? Ca e aiurea cu meniu fix, ce, e nunta?
Si sa-nteleg ca ramane pe sambata ca-s mai multe doritoare, la ce ora? Eu propun ora pranzului, sa fie foamea mareeeee, cam 1-2-3-4-5, ce ziceti?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am primit si eu acasa un plic de la Nestle in care sunt prezentate produsele lor..cred ca voi cumpara si eu cereale Nestle cand Alexandru nu se va mai satura cu laptic simplu..deocamdata nu folosesc nika cereale sau fainoase ca suntem bine la greutate.

Referitor la borcanase ..nu stiu ce sa zic ca nu am incercat si nici nu am citit ce scrie pe eticheta lor.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si in CC, Capraru zice ca sg. dezavantaje ale borcanelelor e pretul

Sunt sterile, din culturi Bio, super pasate si Ancutei ii plac f. mult. Bine, ea mananca cu pofta si mancarica facuta in casa.
Mananca piure de legume cu ficat si cu branza cu pofta, de zici ca e o bunatate.

"La Multi ani"(multe luni) ptr sarbatoritii de azi, cu mentiune speciala ptr jumatatea de an a vecinei noastre Maria(Ramona-Tangerine).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani pentru sarbatoriti si pentru Ilinca un maaaaare, maaaaree
Va multumesc pentru raspunsurile la intrebarile mele
Carmi felicitari pentru somnul lui Fabiano si al tau ....
Ina, eu banana nu ii mai dau pana mai incolo
Anto, da ce firma de borcanele ii dai?
Mifloricico felicitari pentru "ntorsatura" pe burtik a lui Ana
Ioana, eu am cautat pe borcanelul Nestle sa scrie Bio, dar n-am gasit. In schimb scrie ca nu contine conservanti si nu are zahar adaugat. Maine ii voi da primul borcanel: piersica cu mar. Am gasit datorita lui simonique care mi-a fotografiat borcanelul si mi-a trimis poza ca nu am vrut sa cred ca nu exista si fara banana.
marlena eu nu i-am dat din biberon niciodata asa mult (ma refer la papica). Oare ii dau eu prea putina mancare?

Va rog imi spuneti cam cat papa la mesele de ora 10 si ora 2 bebeii vostri (ma refer la mancarea facuta de noi, nu la lapte)

Azi Petra s-a tinut de marginea patului si a avut o tentativa de ridicare. In curand trebuie sa o mult jos cu salteluta.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Sa ma bag si eu in seama cu borcanasele. Sotzul meu e fan (ca si el a mancat cand era mic), am cumparat noi la inceput de de toate, insa inainte de a-i da lui Fabiano imi bagam eu botul. Concluzia: legumele mi se par absolut oribile si fara gust, fructele si puiul sunt ok. Legumele le-a refuzat bb categoric (si-l inteleg, saracul...), asa ca acum cumparam numai fructe si puiutz la borcanel. Si le mananca cu placere. Legumele i le facem noi, ca e mai bine asa. Am ajuns la 140 g de legume pe zi, record + imediat un bibe de 150 ml lapte....urmate, inevitabil, de un binemeritat.
Daniela, tu ce stii de branza de vaci, ca vad ca pe aici nu se poarta?!
O dupa amiaza frumoasa va doresc,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Codruta Alexandru papa 150-180 ml piure de fructe dimineata pe la 10, in jur de 200 ml piure de legume cu supa si carnita la ora 13,iar pe la 16 papa 150-180 ml iaurt cu banana sau altceva.

Branzica calcica nu-i mai dau asa des fiindca pediatra mi-a zis ca are mult calciu care se poate depune in organe daca papa zilnic si sa-i dau mai rar la 2-3 zile ca si galbenusul.
Noi nu ne costipam de la banana ci de la branza calcica .

Eu umplu ochi bibe cu lingurita (atunci cand ii dau din el)si sunt peste 150 ml(cam 180 ml am masurat eu) si apoi mai papa inca aproape jumatate...depinde si de consistenta piureului.
I-am dat odata supita goala si a baut 180 ml, si nu se saturase ca era doar supa si a mai papat si 150 ml piure.

Astazi la ora 16 baiatul a papat 150 ml iaurt cu banana fiindca atat facusem ..cred ca ar mai fi mancat putin insa.

uite atat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Marlena, de care iaurt ii dai? Ii faci tu in casa sau cumparat?
Ce iaurturi cumparati, fetelor?

Catalina

Mergi la inceput

Carmen ii dau iaurt Napolact cu 2,8 % grasime..i-am dat o data si iaurt degresat cu 0,1 %grasime dar dupa ce mancase 180 ml peste o ora si jumatate plangea de foame. Cand nu am iaurt ii dau mar cu branza sau altceva.
Iaurt nu fac in casa..asta mai lipseste si asa stau toata ziua prin bucatarie..abia astept sa pape si el mancare normala.

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori306 spune:

salutare fetelor!

noi nu am mai scris de multicel din lipsa de timp si de noutati.

la controlul de 6 luni avem si noi 7390g si 68,5cm lungime, si asta numai cu lapte de la mami.

de ieri am inceput si noi diversificarea cu morcovi la borcanele Hipp.

Carmi si eu am intrebat pediatrul de branzica de vaci si iaurt si mi-a spus ca ar fi mai bine sa ii dau mai incolo, de pe la 9 luni. daca tu auzi altceva anunta-ma si pe mine. tu borcanele de la ce firma folosesti?

Ioana trebuie neaparat sa ti-o laud pe Miruna (e tare frumusica) si sa iti urez bafta multa la faza cu Olanda.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Am mai citit din urma.
Diana30 foarte frumoasa felicitarea de la Mihnea.Anya multumim de incurajare.
DaniFlor multa sanatate puiutilor tai.
alinam asteptam pozele de la petrecere.
Kid felicitari pentru botez.
serini bine ai venit!
Tonia mai incearca peste cateva zile cu marul si fa-l mai lichid.Si la Stefania am observat supa sau cerealele le mananca mai bine daca sunt mai lichide.
Codruta eu stiu ca nu este bine sa stea pe perna asa de mici(coloana).
Miflore multumim tare mult pt. raspuns.Okacin se poate lua si fara reteta?Si Stefania la fel se trezeste de multe ori cu okiul lipit si cu coji.

Mergi la inceput