Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
b_irina_c spune:
Simo nasola treaba... Poate totusi se indura de tine... Pe mine ma bagati in ceata cu tipi mediatizati, ca nu m-am uitat la stiri de 1 luna
(nu e cazul sa nominalizati, nu sunt asa curioasa, vroiam doar sa subliniez ca habar nu am pe ce lume traiesc
). Stirea cu Laura Stoica am vazut-o ca a aprins sotul TV-ul de dim sa vada golurile de la meciul cu rapid (el a fost la steaua).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
cristell spune:
Buna mamicilor.
La multi ani celor care au mai adaugat o lunita ieri:Petra Alexandra,Maya Georgiana,Matei Stefan,Alexandru,Radu Ioan si Darius Eduard si La multi ani celor care isi adauga azi o lunita:Clara Maria,Maria Ilinca,Maria,Iustin si Antoine Nicolas.
Am trimis un filmulet pe adresa comuna care mergea de 8 martie,dar atunci nu am putut.
miflore spune:
Irina, si al meu sot tot la Steaua a fost!
A venit pe la aproape 12, atata tine un meci?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Simo si sotul meu zice la fel de borcanase, ca nu crede ce scriu aia pe etichete
. Dar pretul la piersici l-a convins
. A cumparat cu mana lui 3 borcanase...
La multi ani sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti, ca frumosi sunteti 
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Mifloricica al meu a ajuns pe la 10 (eu stau mult mai aproape de Lia - pe jos faci 45 min lejer)...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Ioana, Irina asta-i problema si cu el. Nu crede neam ce scriu aia acolo, dar o sa adopt tactica ta Irina. O sa-l trimit sa cumpere vreo 2 kile de piersici si parca il vad ca imi vine acasa si cu mama borcanaselor 
dani_flor spune:
b_irina_c, ai grija ce faci cu toate ofertele de kile, ca daca nu esti atenta, eu nu te vad bine, ca noi suntem muuuulte![]()
![]()
![]()
simodina sa-ti traiasca nepotelul! Sanatate multa le dorim lui si mamicutei!
serini, bine ai venit! 
godzila, si mie mi-a trecut prin cap sa o rad, tot din cauza parului cazut/inghitit. Ma gindeam ce mama denaturata sunt 
anya, credeam ca sunt singura cu tot familionul lovit in aripa. Si sotul meu asisderea, dar pe el nu l-am pus la socoteala
. Eu, "soi rau", am scapat. Citeodata as vrea sa ma mai imbolnavesc si eu, dar sa vad fetele sanatoase. Offff!! Va doresc multa sanatate.
Anya20, sa te mai intreb si eu ceva... ca saraca de tine, sa nu te lasam sa respiri deloc
. mai am o chestie care ma tot intzeapa in suflet legat de Maria si nu am apucat sa intreb ca dr. noastra lucreaza cu viteza luminii si la intrebarea asta nu am ajuns niciodata
. Maria are pauze de respirat in somn (apneea somnului sau asa ceva ...). Nu sunt lungi, dar poti sa numeri 1-2-3 secunde. Nu stiu exact cit, ca incep sa o trag de miini de nas sa faca ceva... Respira adinc si dupa aia face o pauza. O observ si vad asta destul de frecvent. Crezi ca e vreo problema, sa ma duc sa o trag pe dr. de mineca pentru vreo investigatie? Mercic frumos
.
Ioana,
si noi nasuc mic de Mirunica sa treaca. Dar vb ta, pina la maritis trece. Si Ioana mea a aterizat din pat pe jos cam tot pe la 6 luni. Fetele cu bbi de 6 luni, fiti cu ochii pe ei ca pe butelie ![]()
mifloriciko subscriu si eu la treaba cu diagonala. Da' din pacate nu merge, nu se lipeste nika de mine
.
Marlena, felicitari pentru bb Alexandru
cele 10 kg.
Ina, asa e, in colectivitati, mai ales iarna spre primavara e jaaaaale
. Eu am trait cosmaruri cu Ioana, si bag seama ca nu s-au terminat. Va doresc santate multa la puiutzi si mai ales SA FIE REZISTENTZI SA NU IA TOATE PORCARIILE de pe acolo...
Carmi bravo pentru bb Fabiano
. Vrem si nooooi !!!!
Ioana, din pacate asa e, la mine nu fuse cu noroc de aia mi-am propus sa renunt
, cel putin o vreme, pina se pun puii pe picioare. Si depinde f mult si de sefi, ce fel de oameni sunt.
Fetelor, astazi suntetzi tastarnitzoase rau...
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
dani_flor spune:
Sa imi dau si eu cu parerea de borcanase
.
Personal nu cred ca ar avea chimicale (si mamicile si bunicile noastre conservau natural doar prin fierbere, ma gindesc). Dar nu stiu ce mai ramine prin fierbere din vitamine, cel putin la fructe (ca nu stiu exact la ce tempaeraturi/cit timp se fac fierberile si care vitamine se distrug, care ramin). Dar si noi fierbem pentru supici, pe de alta parte.
Si ce am mai vazut/probat mar cu banana la borcanel (HIPP) si era acraaaaa, si fi-mea se strimba ca dupa lamiie. Si am vazut ca avea in plus vit. C adaugat, poate de aia... Daca facem noi cu soiuri mai dulci de mere poate iese mai gustos. Cit despre legume ... ORIBILE la gust.
Dar mai sunt si alte firme in afara de HIPP...
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragele mele,
La multi ani sarbatoritilor de azi: Clara Maria, Maria, Iustin, Antoine si bineinteles mentiune speciala pentru Ilinca cea draguta si scumpica, sa fiti sanatosi cu totii.
Irina, Simo74, multumim de aprecieri, pupici multi. Si mie imi plac genele lui Victor, nu era asa cand s-a nascut si l-am tot pandit sa vad daca-i cresc, uraa.
We acesta sper sa mai pun si eu poze in diferite albume, va voi tine la curent.
Ref papa la borcanas, pt legume, pe cele pe care le-am cumparat eu scrie ca sunt facute la vapori, ca asa se pastreaza vitaminele. Si pediatra a recomandat tot gatitul la vapori sau la microvele; eu in schimb am gatit supa cinstita, totul fiert bine de tot si pasat (si congelat
, asa ca pana acum Victor nu a mancat ceva gatit de mine).
O s-o intreb pe tantita de la cresa cum le gateste ea.
In carticelele de bebe scrie ca borcanasele pt copii sunt supuse la controale f stricte si sunt folosite numai culturi bio, sa speram ca asa e.
Mai aveam chestii de spus dar ramoleala strikes again, varsta, ce sa-i faci...
Va pup si va urez un weekend placut, sanatate piticilor bolnaviori,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)

....