Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
mysweetest spune:
Irina nu mananca 300 ml
..umplu de 2 ori bibe cu lingurita dar papa cam 1 si jumatate..cel mai frecvent in jur de 220-230 ml..si eu mai aproximez deseori(mai pun piureul si in farfuria lui de plastic).
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
karmenutza spune:
Vera, parerea mea e sa nu o razi in cap. Poate se misca si o ranesti. Ca trebuie sa o razi cu lama daca o vrei "bec". Sau cu masina de tuns, la frizerie. Asta nu are cum sa o raneasca, dar nu cred ca va sta, ca masina vibreaza si nu cred ca ii va placea. Las-o, ca va trece si perioada asta de "naparlire". Si noi avem caciulitele pline de par. De asta o si tin mult timp cu caciulite, ca asa nu-l inghite. Si e si destul de racoare in casa. Deschid geamurile, de deschide usa...
Catalina
marinela79 spune:
Stati linistite fetelor, ca au vreme sa se tot intoarca si rostogoleasca.Nici Iaris nu se intoarce pe burta decat foarte rar si atunci da din maini si din picioare de zici ca vrea sa zboare.Dr a spus ca este genul de copil caruia nu-i place sa stea pe burtica asa ca nu ma stresez deloc, face altele in schimb si bineinteles ca nu doarme asa cum as vrea eu.Pe mine ma streseaza faptul ca nu mai mananca laptele ca inainte, iar dimineata, dupa 8 ore de pauza,in care bea un picut de ceai, el mananca 100ml lapte.Inca nu am facut urocultura, ca am vorbit cu dr si a zis sa urmaresc mirosul, sa nu fie ciudat, de medicamente.Deaocamdata e ok si trag eu concluzia ca asa e el, nu-i place asa de mult lapticul,cum as vrea eu.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
b_irina_c spune:
Marinela nici Vladut nu prea bea lapticul de dimineata. Insa el bea si noaptea, dar de exepmlu daca la 3.30 a papat 200 la 8 dimineata abia il pacalesc cu 150 ml. Seara basculeaza si 270 inainte de culcare, dar dimineata de cand e el nu prea a papat, nu stiu de ce...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
dani_flor spune:
Buna fetelor!!!
Am pus-o pe Maria in dormitor cu geamul deschis, s-au facut 18 grade, imbracata ca de mers afara (putin mai subtire). Sa vad daca ii prieste, dr. zice sa opresc caldura ca usuca tare aerul.
Crista, LA MULTI ANI! si pentru Clara, sa fie sanatoasa, cumintica sa creasca mare si norocoasa.
Buimaca cum sunt eu in ultima vreme am citit azi noapte listutza de pe prima pagina decalat astfel incit pe Clara, fiind prima, am sarit-o
.
Dana_ch.
Pacat ca am ratat, trebuie sa ma descurc sg cu propriile kile
.
Tonnia si noi incercam sa ne diversificam si desi eram sigura ca nu o sa am probleme dupa cit laptic papa Maria, se pare ca nu prea e pregatita. Nici mie nu prea imi accepta mai nimika. O sa mai fac pauza citeva zile si o iau de la capat, poate uita
. O prietena de a mea de aici a zis ca ei nu i-a acceptat copilul decit f tirziu, pe la 6 luni...
Codruta, desi nu dorm momentan cu bb in pat, iti pot spune ca pe Ioana o puneam pe o perna (numai partea de sus a corpului, pe o perna mai moale (dar nu perna mea), sa stea un pic inclinata. Pe Maria de cele 3-4 ori (pe la 1-2 luni) am pus-o fara perna, pozitie perfect orizontala. Habar nu am cum e bine, cred ca important pentru ei este sa fie aproape de mami. De fapt, bine e sa nu doarma in patul parintilor ![]()
mai citesc din urma si revin, ca iar ati scris toooone, si numai de azi noapte pina acum.
Dumnezeu sa o odihneasca pe Laura Stoica. Offf, cite tragedii in ultima vreme ![]()
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
Simo74 spune:
Buna dimineata la amiaza!
Ma inscriu si eu cu Luca la clubul puturosilor nemiscareti. Ah ce mai gafaie si se mai strofloceste cand ii iese si lui cate o invarteala, dar in schimb compenseaza la capitolul vorbire...tata-ie si nana-ie cat e ziua de lunga. E asa de dulce 
Irina sunt assistent-ul unui personaj care de ceva vreme este cap de afis in toata mass-media
si programul lui este si al meu, mama ei de viata!
Anya20 transmite-i te rog norei Sarah ca Luca se caleste si va fi un adevarat invingator, asa ca sa fie mandra de el
Ioana spune-mi si mie ca argumente ai folosit in fata sotului tau cand a venit vorba de papi la borcanas (bineinteles daca a fost vorba de asa ceva), ca al meu iar a inceput cu paranoia ca sunt chimicale, ca etc, etc
In alte ordine de idei, Luca s-a culcat azi noapte la 2:30, ca de, daca a venit mama la 10, a trebuit sa ne dragalim si sa ne pupacim... saracutzul de el, chiar imi simte lipsa.
dani_flor spune:
Ioana, citeodata copy/paste e o functionalitate inselatoare ![]()
quote:
Originally posted by Ioana
eu i-am gasit pe nemtii astia care nu se omoara cu orele suplimentare. Cel putin in Germania, cind am fost, la ora 5 rupeau usa, nu mi-a venit sa cred
da, e super adevarat... da' numai nemtiiiiii

Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
miflore spune:
N-am iesit inca afara, kupilu numai bine a adormit chiar inainte sa iesim...
Carmen, 

nu cred ca sunt analize pentru nerostogolit; stai linistita, eu am o prietena care vine azi pe la mine cu fetita ei de 10 luni si care acum merge daca e tinuta de manute; si s-a rostogolit la 6 luni!
Anya, multumesc pentru raspuns!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Daniela, si sotul meu lucreaza acum pentru nemti/austrieci, si tot asa, cit a fost in germania nu se strofoca nimeni cu nici o ora suplimentara. Imi pare rau ca nu se aplica si pentru tine programul lor. Mama lor de nemti
.
Simo, dupa parerea mea de calculatorist
nu exista mincare mai buna pentru copil decit borcanasele marcate cu "Bio". O alternativa la fel de sanatoasa ar fi sa cumpar legume si fructe "Bio" si sa le gatesc; dar cum in romanica nimeni nu iti garanteaza ca respectivele plante au crescut in medii supravegheate si fara chimicale, borcanasul "Bio" ramine singura solutie. Arata-i sotului ce scrie pe borcanas, sa vada ca nu e nici urma de conservant; se pastreaza pentru ca sint vidate, nu pentru ca au chimicale. (sotul meu e fan borcan, nu a trebuit sa-i explic nimic)
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:

La Multi Ani celor 4
Mariute - Clara Maria (Pitu), Maria Ilinca (Ina), Maria (Tangerine), Alexia Maria (Mimisi) si
Justin (Mihairi) - care implinesc astazi 1/2 de an si nu in ultimul rand ptr dragutzul Antoine care e putin mai mic.