Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Carmen "viciu ascuns de fabricatie"?

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Noi inca nu ne taram decat foarte putin, nu l-am pus nici pe jos fiindca mi se pare ca e curent, iar in fundulet stam si singurei cateva minute apoi ne balanganim si facem buf pe spate sau pe o parte .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat am crescut pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Miflore, Kid, multumesc mult de incurajari. Oricum, e sub "observatie". Asa stiam si eu, ca fetitele evolueaza mai repede. Dar poate numai la vorbit?
Marlena, mercic de canita gradata. M-am gandit sa imi iau si eu, dar nu am gasit decat canoaie, din alea de 1 litru gradate. Si din astea mai mici, de jumatate de litru metalice. Bibe cu lingurita nu cred ca mai imi iau, ca deja a inceput sa pape binisor cu lingurita normala, de plastic. Ca baga ea mainile in toate alea, e altceva. De-aia prefer papica solida, ca lichidele mi le da pe jos pe toate. Si atunci i le dau la biberon normal. (sucul de fructe)
Oare exista ceva analize/tratament pentru a vedea de ce nu se rostogoleste cupilu? Cred ca sunt dusa...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

quote:
Originally posted by mysweetest

Carmen "viciu ascuns de fabricatie"?

La multi ani sarbatoritilor zilei!

uite atat de mari suntem

Subscriu

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

cge ar fi culmea sa ne suparam... Dar eu tocmai vroiam sa zic ca mi se pare ca baietii sunt mai "miscareti". Nu am fost f. atenta, dar asa mi-a ramas impresia din ce s-a scris pe aici pe forum. Oricum e clar ca fiecare copil se dezvolat in ritmul lui si chiar nu cred ca e cazul ca vreuna dintre noi sa-si faca probleme.

Carmen eu am pus apa intr-un bibe si l-am rasturnat in castronelul de papa. Apoi am marcat nivelul (200 ml) cu un ac (am zgariat bunatate de castron ). Si stiu ca plin (pana la dunga de pe margine) are 250. Restul... aproximez .

Malena Alexandru basculeaza 300 ml la o masa? Vladut baga intre 200 si 250 (mai rar).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor cred ca o rad pe asta mica in cap. Nu mai suport cat par inghite. E peste tot pe haine, pe cearsafuri, in kk. Si persista oricat le-as peria, schimba, spala. E mic, subtire si infigaret. Numai ca nu stiu cu ce sa o rad? Oare nu-i face rau?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Karmenutza
eu zic sa ai rabdare cu intorsul..nici Alexandru nu se intoarce frecvent desi are 6 luni si o saptamana..eu cred ca depinde de fiecare kupil...eu am intrebat-o pe pediatra acum ceva timp si mi-a zis ca nu e nimic rau in asta.

Off ce greu merge site-ul ..am vrut sa mai scriu ceva si am si uitat .

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Karmenutza - am vorbit cu colega mea care este medic oftalmolog si mi-a spus acelasi lucru pe care ti l-am scris si eu. Secretie lacrimala clar exista, in cantitate suficienta pt ca ochisorii sa functioneze corect.
Cat despre intorsul pe burta nu e cazul sa-ti faci probleme. Exista copii care se dezvolta mai repede dpdv motor si mai greu dpdv al limbajului si invers. De ex Anya s-a intors pe burtica mai tarziu decat alte "prietene" de varsta ei, dar a gangurit cu mult inaintea lor. Oricum, din cate imi spui, buburuza se arcuieste, se intoarce pe o parte, e vesela, comunica cu tine (in felul ei, desigur), ceea ce inseamna ca e totul in regula.
Cat despre supa de zarzavat simpla, nu prea place nici unui bb in mod deosebit. Eu te sfatuiesc (cum au mai scris si fetele) sa pasezi in ea diferite legume (morcov, cartof, dovlecel etc )- pe rand, ca sa se invete cu gustul si sa-ti dai si tu seama ce-i place mai mult. La sugari sarea nu prea este indicata si daca ai putea s-o eviti, cu atat mai bine.

Tonnia - ma bucur c-ati scapat de infectia asta pacatoasa.

Marlena - dolofanel Alexandru

Vero - nu-ti face probleme. Ti-au raspuns si fetele inaintea mea. Nu i se intampla nimic daca sta pe burtica (poate cel mult sa verse putin, daca e dupa masa). Cat despre aspectul si cantitatea scaunului, e normal atata timp cat nu contine mucozitati si nu are un miros fetid.

Miflore - ce mica e lumea! Bineinteles ca o stiu pe dr. Anca. Imi pare rau ca a trebuit sa stai o zi in spital. Nu e prea placut (mai ales ca pacient).
Cat despre canalele lacrimale obturate, se pot desfunda spontan in cateva luni. Bineinteles ca masajul ajuta mult. Daca nu se desfunda se intervine chirurgical. Picaturile sunt date sa nu se suprainfecteze (cum ai observat si tu ca avea ochisorii "lipiti").
Bine ca ati scapat de problema.
Cristell - iti dorim succes si tie.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Irina, nu cred ca "ne suparam", mamicile de baietei, fiindca si ea (Cristina) si eu avem baiat.
Si da, cred ca baietii sunt mai "miscaciosi" decat fetitele, cel putin in generatia asta. Dar fetitele dorm mai mult noaptea . Probabil ca se verifica ce am observat la cei doi cupii ai mei: baiatul, mai agitat, nu dormea noaptea (pana dincolo de 1 an ), era mai "miscacios". Fata, doarme toata noaptea, e mai lenesa la miscare.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Alina, dar pe prof Gherghina il cunosti? L-a vazut pe Serban cand era mic de tot, e pediatrul copiilor nasilor mei. Eu am renuntzat la dansul pana la urma ca are un fel mai sadic de a vorbi si atunci nu prea tineam la genul respectiv de glume desi in rest n-am avut nika sa-i reprosez.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Alina, multumesc ca te-ai interesat si ca mi-ai raspuns. Cred ca te-am acrit cu intrebarile. Si ce sa fac, astept sa apara si lacrimile? daca nu face infectie, trebuie sa ma duc cu ea la "desfundare"? Cum imi dau seama ca ochisorii functioneaza corect? Ca ma vede? Oare are legatura faptul ca nu are lacrimi cu faptul ca nu e miscacioasa?

Catalina

Mergi la inceput