Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo74 spune:
Ege daca-i de la tata socru, atunci sa fie primit![]()
Jadi am de gand sa bantui si eu vineri pe la babyexpo. Eu sunt lunga si zaluda si nici eu nu vad prea bine. Noroc ca vorbesc tare, poate ma remarci ![]()
kid2003 spune:
Jadi, sunt acolo, dupa voi. Ce? Nu v-am vazut si pe tine si pe anya si data trecuta la targ, tocmai ce cumparasesi termometrul ala digital de la Philips si nu erai prea fericita (ca dadusei multi bani si nu stiai daca o sa il folosesti, il folosesti?) Eu floricica nu am mai luat, am luat in schimb setul de termometre de corp de la ei (tot nu l-am folosit, hi, hi, sper sa nu il folosesc totusi)
Deci vineri ne vedem la polivalenta. Pe la un 11, asa? Dupa aia transa 1 de mamici daca doreste serveste masa la Etiquette (hi hi, asa se scrie ca am facut franceza), daca nu, bea o bere belgiana peste drum de restaurantul asta, la Waterloo. Ce ziceti? Oricum eu si cu Jadi nu mai suntem Fulga de ceva timp.
codruta_grg spune:
jadi, cand mai ai timp de tricotat?!
Ege vasul a costat 1.839.000 lei. iar targul e prin 12 aprilie, ca atunci merge o prietena de la agentie sa contracteze ceva pachete turistice. As merge si eu.......dar daca e in Bucuresti....nu pot.
Dana eu nu am vazut borcanele din alea, dar promit ca ma uit cand ajung prin supermarketuri
Pitu, imi pare rau pentru nasul vostru.
marinela, spune-mi te rog exact ce borcanele ii dai (continutul), cate pe zi si cat mananca din ele.
hai la Cluj la Selgros, ca e la intrare dinspre Bistrita. Eu fac pana acolo 1/2 ora-40 minute. Inca o ora jumatate si ajung la Bistrita.
Ioana, buna idee cu "prostitul" copilului. 
Ma duc ca face sotul niste spaghetti mmm (asa bine le gateste....) As folosi smile-ul cu bucatarul si prajitura, dar vad ca nu merg si nu le stiu pe de rost.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
kid2003 spune:
Fetele cu bebei mai mari, Ioana, Codrutza, Marlena...intrebare! V-ati gandit sa mutatzi copchiii in scaunel de masina din ala mai mare? Ca lui Alex deja ii cam ies picioarele din scoica si ma gandeam ca vine baby Expo si poate gasesc un scaun din ala pentru etapa urmatoare...Ma mai gandeam la Chicco Key 1 care cica merge de la nastere pana la 3 ani, dar daca tot nu-l mai pot folosi de la nastere, poate iau unul direct pentru etapa 2. Oare de cand ii punem acolo? Ca scoica cica e pana la 13 kg, dar sunt sigura ca e o minciuna sfruntata, ea nu are decat 6,500 si mi se pare ca nu mai incape asa bine...
mihairi spune:
Buna seara mamici si bebici!
Multumim din suflet pentru urari. De fapt noi pe 10 ii sarbatorim pe amandoi baietii (baieti de nota 10 le zic eu): Iustin a implinit 6 luni, iar Ciprian 2 ani si noua luni.
Codruta, ai folosit vasul cu aburi? Cum e?
Ege, poti sa-l cumperi de la domo ca au pagina pe net si ti-l aduc acasa. Au reducere de 5% si ajunge cam 1.600.000. Vreau sa mi-l comand si eu, insa asteptam impresiile Codrutei.
Va las ca s-a trezit micul sarbatorit si cere de mancare.
Va pup dulce.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
kid2003 spune:
Felicitari Miha! tare frumos ca ai doi baieti! Si sigur sunt de nota 10 amandoi! Sa va traiasca!
codruta_grg spune:
Kid, eu nu o pun in scaun din ala care sta cu fata spre mers decat pe la 9-12 luni, cand e mai ferm gatutul lor si nu e solicitat la un eventual soc. O mai tin in scoica, dar o ridic cu capul mai sus. Eu vreau sa ii cumpar de la Maxi Cosi PRIORI XP este si pe rosu.
Ce neseriosi astia de la Domo. Era 1.699.000 apoi l-au scumpit cu 40.000 lei. L-am cumparat eu si aucm sa il iefitneasca cu 200.000???!!! Si am mai umblat prin tot orasul dupa el. Mihairi, ege cum spuneam aseara (ca atunci l-am incercat) sunt super multumita de el. Toata chestia e ca la Petra trebuie sa ii fac o cantitate mica si atuci gatesc mai mult si pentru noi.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
b_irina_c spune:
Cand am tras si eu concluzia ca baietii sunt mai "miscaciosi" hop exceptiile
. Oricum e clar ca nu sunt reguli pe asta...
Vladut doarme deja de vreo 40 min ca azi a avut zi aiurea (l-a trzit taica-meu cu trantitul la buc pe la 6.30 azi dimineata
). Si eu ma simt de parca am
toata ziua...
Codruta Vladut papa la 10 (la noi e 11) 180-200 pireu de fructe si la 14 (15 la noi) 200-230 (depinde de zi). Si eu mut mai jos salteaua maine ca se prinde cu mainile de marginea ei. Si cand face "huta-huta" in 4 labe se holbeaza peste ea si mi-e ca se prinde el de miscare si hop sus. (Ioana tot ziceai tu sa te anunt cand cobor salteaua)
Vera poate e doar o toana de moment a Iuliei...
Ioana sper sa fie varsta de vina pt ca sunt ca o scandura (vb aia "femeia snur fara tzatze, fara kur
), dar cred ca e soiul rau ca mama mea a nascut de 3 ori si acum la 50 ani are 54 kg la 1.70 m
.
Jadi
mesajele tale... M-am distrat bine... Spor la tricotat, sa ne pui poze cu rezultatul.
ege vizionare placuta.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Va place noua mea semnatura?
Codruta &
marinela79 spune:
Codruta, eu i-am dat pana acum in week-end cate doua borcanase pe zi, si i-am luat cu fructe, amestecul acela de piersica cu nu stiu ce, mar cu biscuite, amestec de fructe(cica-s mai multe dar nu mai retin si nu imi sunt la indemana)apoi puiut cu legume, curcan cu cartof si porumb, sincer cam tot ce a fost pt varsta lui am luat si mananca unul la o masa, dimineata fructe, la 14 legume, dar nu stiu ce gramaj au borcanelele.Cert e ca intotdeauna i se face foame dupa cele cu fructe, probabil ca eu ii fac mai mult.Eu la 10 ii dau 2 mere rase cu 2 biscuiti, sau 1 para cu 2-3 masuri cereale, Milupa, branzica si eu mai rar, dar tot dimineata cu fructe.De abia astept sa vina vara sa manance si el piersicuta si caisa natur.Lui Iaris ii place orice ii dau cu lingurita, si mananca tot cat ii dau.Azi i-am fiert si un sfert de gulie si i-am amestecat-o in pireutul de legume cu carnita de pui.M-am gandit ca o sa-l doara burtica si-mi faceam "mea "culpa" dar n-a avut nimic si a mancat tot.Nici eu nu stiu cat mananca la o masa, ca nu-i cantaresc mancarea, dar observ ca nu-i place sa fie lichida mancarea,ii place sa o simta in gurita, o plimba, parca ar mesteca.Cand ii dau mai lichid o cam scoate dingurita nu stie sa o inghita pur si simplu.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)