Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si inca ceva si o tulesc la culcare...

Azi am experimentat prima "criza" de genul "de ce mi-ai luat jucaria, da-mi-o inapoi". I-am facut un filmulet si m-a ramat undeva sa-i arat pe aparat si lui bb. S-a uitat de vreo 4 ori fascinat. Apoi l-am stins cu gandul ca va disparea interesul daca dispare imaginea... S-a pus pe marait si am luat aparatul si l-am ascuns, mom in care s-a pus pe plans. Un plans nou pt mine... Era clar ca vroia "jucaria" inapoi. Pana acum functiona lejer metoda ascunsului. Oricum a uitat totusi repede ca l-am luat si l-am dus in alta camera (pe bb).

Si inca ceva... Voi ati observat ca acum prezinta interes pt bbi lucrurile mici si f. mici? Vladut iubeste orice eticheta si mai nou cand stau intinsa langa el (el pe burta normal ) imi racaie alunitele de pe gat .

Gata... Ma duc la culcare ca gainile dorm de mult .

Noapte linistita tuturor!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Pentru Nanadana cu dedicatie:
mucenici

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mifloricico acum voi visa sigur frumos. Mi s-a umplut gura de apa...

Paaaa....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloriciko, ...
Ce draguta e Ana in poza, da ce-are in mana, un mucenic, sau sunt eu chioara de somn la ora asta??
Noapte buna la fete,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kid, si noi avem aceeasi problema...iti dai seama ca la peste 9 kg nu mai incape de nici un fel...sta cu umerii stransi, daca mai are si hanorac sau geaca....el are greutatea, dar nu are varsta!
am prospectat piata si chiar nu stiu ce sa iau...vreau unul bun si care sa tina mai mult, de asta ne-am folosit aproape 5 luni
eu as vrea pe www.ciao.fr/Bebe_Confort_Iseos_Safe_Side3347" target="_blank">asta se pune si cu spatele si cu fata mai tarziu...
vezi ca la baby expo bebe confort o sa faca stand special de siguranta auto...am mai vazut si de la neonato 2 modele.

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Sintem in am vazut ceva frumos in mesajul lui Miflor pe nora care este o draguta siiiiiiiiiiiii mucenicii asteptati de aseara ,mersi cuscra (am avut ce linge )

Azi am facut 5 lunite ,le spunem la multi ani si lui Maria Ilinca,Maria Alexia,Maria,Justin si Clara

Va multumim pt urarile in special pt Ana-Maria un pupic

Ma duc sa cetesc si revin

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am culcat copilul si inainte de a ma apuca de tricotat cele 30 de minute zilnice care ma relaxeaza va mai scriu un pic.

Kid poti sa te bazezi pe mine, beau dar numai fara alcool ca sunt conducatoare auto, ei hai, o bere monastireasca poate merge. Plus ca de cand visam eu! Iar Anya bea si ea la greu, cum crezi ca poate rezista acasa cu 2 copii plus un sot? Iar Raluca-cuca nu are nevoie de alcool zici ca asta face tot timpul .

Simo baga ochiul la pozele noastre ca sa ne agati pe acolo.

eu pentru babyexpo am urmatoarele teme:
- niste bibe avent de alea de 300 minim ca nu imi mai ajung cele intermediare
- lapte HN vreo 10 cutii daca e mai ieftin de 27 de lei
- sa ma uit dupa un scaun de bb pentru continuarea la scoica, daca fata lui kid nu mai incape in ea, fimiu a ajuns sa ii atarne piciorul de la genunchi in jos.
- niste jucarii muzicale plus unele umezitoare de genul pot sa o ud cat vreau
- ceva decoratiuni de camera pentru bb
- un set de castroane de mancat
- si cred ca cu lista asta divortez ca nu ma mai primeste sotul acasa si cand ma gandesc ca aia nu primesc card acolo, naspa momentul.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am aflat ca si Raluca-cuca a facut mucenici, cred ca de aia moldovenesti ca i-a multumit fata de la parcare si i-a mai tras si un compliment de genul " nu aveti fata de gospodina dar ce bine v-au reusit mucenicii". Eu nu aveam nici o indoiala ca ii reuseste orice pe plan culinar.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Kid, eu nu o pun in scaun din ala care sta cu fata spre mers decat pe la 9-12 luni, cand e mai ferm gatutul lor si nu e solicitat la un eventual soc. O mai tin in scoica, dar o ridic cu capul mai sus. Eu vreau sa ii cumpar de la Maxi Cosi PRIORI XP este si pe rosu.
Ce neseriosi astia de la Domo. Era 1.699.000 apoi l-au scumpit cu 40.000 lei. L-am cumparat eu si aucm sa il iefitneasca cu 200.000???!!! Si am mai umblat prin tot orasul dupa el. Mihairi, ege cum spuneam aseara (ca atunci l-am incercat) sunt super multumita de el. Toata chestia e ca la Petra trebuie sa ii fac o cantitate mica si atuci gatesc mai mult si pentru noi.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Si lui Victor ii ies picioarele din scaun, nu pot sa-l pun prea sus din cauza bretelelor si a saculetului de iarna.

Noi am luat scaun de care zice Codruta la reducerile din ianuarie, bleumarin. Nu-l folosim inca, trebe sa stea bebe bine in popou ca sa-l treci pe modelul nou.

Codruta, am cumparat borcanase de la: Hipp Bio, Bledina de la Danone, Olvarit de la nutricia si Babybio (cea din urma e o marca ce se gaseste numai in farmacie).

Pupici, ma duc sa asist sotzul la baitza,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost la <carfur> si am umplut masina cu borcanase. Plus biberoane, tetine, pampersi, scump copchilu' cu tot cu reducerile lor.

Dana Lucia, nu am vazut Nutricia in romania. Veniti in vizita?
kid, fata mea are 70 cm si mai incape in scoica daca ii punem hamurile nushcum (se pot ridica mai sus). Ne uitam de ceva vreme dupa cel mai bun scaun de masina, dar sotului nu prea ii plac. Te anunt cind luam ceva.
mifloricico, n-am avut curaj sa ma uit la poza cu mucenicii, de frica sa nu ma duc la tine in cartier si sa strig pe strada: "unde e mifloricica cu muceniciiiii"

Miine trebuie sa fugim de dimineata dupa cadouri, apoi la restaurant cu prietenii, apoi ducem soacra la gara si apoi ii aducem pe frate-miu cu prietena la noi, nu stiu cit o sa intru pe net. Va doresc un weekend placut.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput