Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mai scriu si eu pe fuga, pana trebe sa ma duc sa ajut sotzul de de-mucizeze copilul;

Serini,bine ai venit!

Vera, si mie mi-a facut Victor asa acum vreo luna si jumatate, urla cand il puneam la san si pana la urma a mancat biberon; asa ca i-am dat la bibe cateva guri si apoi l-am mufat la san si nu a mai obiectat; cam in 2 zile s-a reglat ca apoi stii ce am patit cand l-am dus la cresa, nu a mai vrut biberonul, ajunsesem ca-mi parea rau ca am ratat momentul in care a vrut el sa se desparta de tzitzi;

Acum, Doamne ajuta, vad ca mananca bibe si tzitzi fara mari fite, dar o sa va spun ce se intampla in weekend, ca pana acum a mancat biberon numai daca nu era cu mine.
Tante de la cresa mi-a zis ca aproape nu mai vrea lapte dupa masa de legume, deci ne apropiem de inlocuirea completa a unei mese de lapte;

fug la apel, somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dani am sarbatorit cu pupaturi,tinut in barte si plimbat prin casa ceva mai mult , asteptam sa facem 6 luni sa sarbatorim cu tortulet .Cit despre ajutor ai mare dreptate un gram de ajutor venit din alta parte este asa de bine venit ,dar na ca acuma sint rea m_am lecuit cu soacra ,a venit de craciun la noi si vreau sa spun ca statea cu baiatu cind eram sau mergeam eu ,ca sa o vedem ca se ocupa (nu pot sa zic ca ma inteleg de nota20 cu ea)dar la materia de ajutat il prefer pe tata

Tonnia ce bine ca Dinu nu are nimic ,un pupic de la noi
Seniribunvenit si hai la taclale
Miflori pupici la Ana care incepe sa fac progrese ,felicitari pt rostogoliri(si fiu meu a inceput sa faca sarmalute)

Cit despre borcanase si eu sint pt ,sint asa de practici si vorba lui Cge diferenta este pretul,noi pt inceput papam fructele ca cele cu legume se cam stramba ,aici de la varsta de 4 luni inca nu sint cu carne numai de la 6 luni asa ca mai asteptam, si la legume le prepar ca astea le papa

egeiam furat sfatul lui Carmi ;am fiert apa +zahar + musetel, dupa care cu ajutorul unor batonase de vata iam pus citeva picaturi in ficare nara am asteptat un pic si dupa aceea am repetat operatia, au iesit singuri nu iam mai tras cu pompita ( care este un esec total,nu stiu cine a inventato pompa minune)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

jadi, bine, sa nu uiti ce ai promis...Aha, si deci treci la biberoanele de 300, si eu ma uit cum cele intermediare (sau cum le zici de la Avent, se golesc numai pe jumatate, ca mai mult de 180 nu ingurgiteaza, si asta in zilele ei bune). habar nu am de ce nu mai incape in scoica, probabil ca si aerul are calorii...daca va fi ca ma-sa si se va ingrasa de la aerul pe care il respira, e naspa. Deocamdata e silfida, nu pot sa ma plang ca e grasa, dar nici nu basculeaza.
Miflore, si eu am salivat la vederea mucenicilor tai, tare bine arata in poza, am basculat si eu ieri si azi cateva castronase, uff, Doamne, cand te gandesti ca am tinut cura aia nashpa si acu' imi fac de cap.
Ioana, multu' de informatii Mai astept ceva cu scaunul nou. Cat despre borcanase, maine imi iau si eu avant sa cumpar cateva cu morcov, ca piureul facut de mine azi nu a fost prea "gustat" de madmoazela. Iar cu pampersii si astea...sa vezi ce pretentii are si motanul meu, numai pliculetze whiskas viseaza, cred ca pot sa ii iau la intrecere, care consuma mai mult (ca bani) pe luna...Ufff, grea viatza.
multumesc Codruta pentru sfaturi, tare frumos scaunul maxi Cosi. Si cel de la Bebe Confort e super, dar imi amintesc ce mi-au zis cei de la stand anul trecut, un sistem de calatorie (carucior si scaun de masina, era veo 30 de bulioane, cam exagerat, nu?, ca sa fiu delicata). Iar vasul tau cu aburi, l-am vazut pe Domo.ro si e 1.739.000 deci nu te-ai pacalit. Ma bate si pe mine gandul, dar tocmai ce doresc o masina de paine sa fac cu tot felul de seminte si d-astea. Mai astept cu aburitorul.
uffff, ce tastarnitza m-a apucat. Ma opresc aici. Noapte buna fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna seara! Am bagat si eu un oki, ca eram convinsa ca nu ne-ati uitat . Multumim de urari, am crescut mari, frumose si galagioase, am facut tort (un semiesec sau o semireusita, depinde de unghi). La multi ani si celor care au implinit 6 luni odata cu noi (gasca de Marii + Justin) si lui Antoine, pt 5 luni. Sper ca de saptamana viitoare sa citesc (ca de scris...) in ritmul vostru, ca se pare ca-si revine laptocu soptzului. Cu excursia organizata la Baby expo am cam lasat-o balta, pe de o parte imi era greu cu copila, pe de alta parte pe 18 isi sarbatoreste nasica mica cei 3 ani (pe care de fapt i-a implinit azi, dar e virusata, asa ca petrecerea se va comite sambata aviatoare). Pana la urma (adica majorat) probabil ca vom reusi sa ne sincronizam programele. In rest... miercuri mergem la vaccin, iar din seara asta incercam tetinele cu flux variabil de la chicco. sper sa mearga, ca am luat cerealele cu 7 cereale de la Milupa si-s mai grosiere decat orezul si nu mai avea copila nici un spor prin nuk M largit, ca pe Nuk L nu pune gura nici s-o pici cu ceara. hai ca v-am scris balarii. Poate am circumstante atenuante din cauza orei.
PS Codruta, mie nu-mi place noua semnatura! Pai tu ai ditamai fata si-n dreptul ei apare un ghemotoc infasat? Nu e corect. Haidi pa, somn usor.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna fetelor!
Si Matei este intarziat la capitolul "intoarceri".Primele (de pe burta pe spate) le-a realizat acum 3 zile.Dar nu-mi fac probleme.El este mai precoce la "vorbit"-zice ta-ta (de multe ori) si ma-ma (mai rarutz ca-i mai dragutz).In legatura cu somnul,el doarme toata noaptea fara trezire de la 22 la 07.30.

Acum sa va zic si ce am patit.Luni am facut supa si ma pregateam sa plec la curs,asa ca m-am grabit sa clatesc repede blenderul.Din graba si neatentie mi-am bagat degetul stang(aratatorul)la cutit si am mai si apasat pe buton.Oricum,ideea e ca m-am ales cu 5 fire(mai multe si mai vizibile decat la epiziotomie) si cu un deget in ghips pentru 20 zile.Partea proasta e ca nu pot sa-l iau in brate pe Matei,dar asta e...trec eu si peste asta.

Va spun noapte buna si va doresc un weekend cat mai placut!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Mifloriciko, marfa de mucenici, asa-mi trebe daca sunt masochista si m-am uitat la poze; sa-i mancati sanatosi.

Irina, nasol cu degetul, insanatosire grabnica.

Nici Victor nu se intoarce de fel, se arcuieste, se impinge in calcaie dar atat deocamdata; sper sa fie precoc la altele.

Acus chiar ca ma retrag, pupici si we placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Daca tot in loc sa dorm beleuzesc pe net, am adaugt poza la 6 luni si am schimbat poza de la masa.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Batui si eu netul azi cap coada(imi facui de cap cum barbatu nui acasa)si uitas sa-i dau sa pape la bebe (rusine )iam dat cu o ora mai tarziu

Irina vai nici nu vreau sa ma gindesc cita durere,iti doresc recuperare cit mai repede

Mimsi scumpica Alexia

poze

Mergi la inceput

Ia uite ca am si eu trei stele

Nu mai este nimeni pe aici sau ma cert singura

poze

Mergi la inceput

Mimsi, s-ar parea ca v-am sarit cu felicitarile . Ai o domnisoara mare si frumoasa foc, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa.

Mergi la inceput