Montignac: ce am mancat azi! (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

acu'...silvi, tre sa ai putintica rabdare. nu poti fi top-model in scurt timp; chiar daca ai aplicat "reteta veche"...se mai schimba metabolismul, hormonii o mai iau razna... rabdare, rabdare, rabdare. si eu aveam senzatia ca daca aplic vechea metoda (nu maninc 3 zile slabesc 5 kile) merge..da'..n-a fost asa. si nici n-o sa mai fie. eu m-am apucat de dieta asta din oct sau nov anul trecut si sint foarte multumita de rezultatele de pina acum, ce e drept..nici nu prea am calcat pe bec, pentru ca nu are "cine sa ma antreneze" aici, iar cofetariile astora... sa manince ei prajiturile alea, ca sint oribile !!! chiar si acu mai sar peste mese, din lipsa de timp, nu ca vreau sa ma abtin, eu nu sint mincacioasa din fire (consider ca timpul petrecut mincind sau dormind e timp pierdut in viata) - insa daca sar peste vreo masa, atunci cind maninc (ca mi se mai intimpla si asta ) maninc ceva usor si putin (cantitativ). spre ex azi am sarit peste micul dejun ca am umblat prin oras ca o capiata. cind am venit acasa mi-am facut o salata de rosii in care am pus niste bucatele de pui fiert, un ou fiert..si niste brinza de vaci 0%. astfel ca organismul chiar daca ar fi reactionat "ca o sugativa" nu prea a avut cu ce sa se aleaga. sic!

myhaela, stiu ca e ok cioco min 70% dar ma intrebam daca chiar e ok, pentru ca mai are si alte ingrediente care nu cred ca sint ok. sau acolo se gaseste cioco 70% fara zahar si sau fara unt si o avea lapte dar nedegresat ?
si atunci din ce e facuta ? cacao, aer si... pasiune. intrebarea asta, mi-o pun eu mie, nu va intreb pe voi, desi sint putin curioasa in privinta ingredientelor.

pup si mai revin eu...miine cu meniul.

a ! si miine ma duc la o paranghelie, promit ca nu imi bag deshtele in tort decit daca l-a facut gazda...ceea ce e putin probabil. si asa...se apropie ziua raportului, asea ca o sa stau cumintica-cumintica.

si voi la fel, da ?????

apropos de fetili "care nu mai poate ele" de ceva dulce: nu e ok sa va faceti bezele ? ma referez aci' la prajitura, nu la altceva.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Multumesc pentru incurajari Anda Panda, voi avea rabdare ca nu am ce sa fac. Ma apuc si de putina miscare prin casa, ca bebele nu ma lasa sa merg la sala.... si pana la urma sper sa ajung macar la forma initiala daca nu reusesc sa slabesc mai mult. Cu regim, miscare si exercitiul de relaxare nu au cum sa nu apara rezultate, nu ma indoiesc de asta. Multumesc si pentru pontul ca pacalitul organismului dupa infometare, nu m-am gandit sa mananc neaparat ceva lejer deoarece intr-adevar absoarbe tot ce ii oferi.
Meniul de azi
D cafea
P supa,friptura de porc, muraturi
C doi cremvusti

Am mai facut un pocinog azi, a implinit bebele nostru doua luni si a facut bunica lui (soacra mea) un tort, cica pentru el dar e tortul preferat al lui Jean-Paul, sotul meu. Am gusta si eu o bucatica, mica . De maine incep o combinatie : 9 zile de regim disociat, respectand totodata regulile monti, ca nu se mai poate asa. Postez si meniul de maine si raportez maine greutatea, ca acum nici nu ma uit sper cantar.
D cafea
P file de cod la cuptor
C 1-2 cremvusti

Daca simt ca mie foame mai introduc eu ceva la o gustare

Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

pai da, silvi, eu tin montignac de anul trecut din nov parca, si am inceput intii cu dieta aia 1-1-1 timp de 2 sapt dupa care m-am apucat de monti.
iti doresc succes !
iar ref la bucatica de tort...daca poti sa te abtii ar fi perfect. de ce ? pentru ca organismul daca e obisnuit cu monti, cind "vede miros de zahar" o ia razna de te ingrasi si nu stii de ce. eu daca in timpul lui monti maninc o felie de pizza sigur iau un kg, desi felia nu cintareste atit. din cauza pancreasului care o ia razna. cel putin asa e la mine. cintareste-te zilnic si retine ce, cum si cit maninci. asa iti dai seama daca dieta care o tii se potriveste organismululi tau. eu am tinut monti a la carte si am stagnat o perioada buna. am taiat maio, smintina, fasole uscata, paste si abia apoi a inceput sa dea rezultate. dupa aia am observat ca mincam m mult mese prodido-lipidice, asa ca masa de dimi am schimbat-o, e glucidica. dupa aia...seara, obisnuiam sa maninc monti dar "de toate pentru toti". nu mi-a mers. am schimbat. ceva usor si daca se poate pe la ora 19:00-20:00, nu cu 5 min inainte sa te culci. si de restul ...apa pina ma culc. sau cafea decof. daca mai sint treaza si au trecut 3 ore de la cina, pot minca niste fructe sau sa beau suc de fructe.
si multa apa intre mese, nu inainte. mi se pare ca cel m bine la o jum de ora dupa masa.
+ ca nu slabesti din 1a zi de monti. organismului ii trebuiesc 2-3 sapt ca sa se obisnuiasca cu metabolismul. acum depinde si de virsta, depinde de cind ai kilogramele de care vrei sa scapi..asa ca trebuiesc m multe chestii in balanta. o adevarata teorie, dom'le !
si inca un motiv sa te abtii de la ceva care nu e permis in dieta asta: te simti fantastic dupa ce ti-a trecut "furia". ai senzatia ca ai facut ceva extraordinar, si chiar este ! te simti mindra de tine si increzatoare sa continui ce ai inceput !

acusor, permiteti sa raportez 59. e ok pt tine sa dam duminica raportul ?

sa traiti, sa infloriti !

ps: am fost la paranghelie, nu v-am facut de ris !!! cu absolut nimic ! a! scuze: am luat fix o gura de sampanie, dar nu pe stomacul gol. si atit. pe cuvintul meu !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

N-am mai postat de ceva timp, dar am continuat sa mananc Monti, dar cu mici abateri.
M-am cantarit de dimineata si am 67 kg, deci 2 in minus, intr-o luna si 2 saptamani.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

RAPORT: 67.1 kg

pap cam la fel, dimineata lapte degresat cu fulgi de ovaz, prinz carne sau peste cu legume sau omleta cu cascaval+ salata iar seara iaurt sau iaurt si fructe
si am mai papat cite un pic de cioco 70% sau cite un mar intre prinz si cina...

spor la slabit!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodisor spune:

Buna, dau si eu raportul : 89,2 kg. Multumitor pentru inceput.
Vreu sa spun tuturor fetelor care doresc sa slabeasca sa nu faca ce am facut eu, adica, anul trecut , dupa ce slabisem 12 kg cu Monti in cca 3 luni, m-am oprit (nu stiu de ce). Acum am inceput sa tin din nou Monti exact in aceeasi zi ca si anul trecut (mi-am tinut evidenta pe o agenda)insa.... surpriza....NU MAI SLABESC LA FEL DE REPEDE!!!!
Deci, dragele mele, fiti consecvente ca nu veti regreta.
O zi buna tuturor!

PS: stie cineva daca am voie sa beau cacao calda preparata cu fructoza si cand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Apropo de fructoza, in selgros la raionul de produse dietetice, langa cetreale si papa de bebei, are fructoza romanesca in cutie roz, cu vreo 90.000 lei la 400 gr. E cea mai convenabila pe care am gasit-o eu. Si tot acolo, boarcanele de gem fara zahar Arovit, la 20.000 de lei borcanul de 225 gr. Magiunul e deliciu...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura si Myhaella multumesc mult, am luat la cunostinta, notat, de data asta nu mai pierd nimic!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Multumesc pentru informatii si sfaturi Anda Panda, voi incerca sa respect ceea ce ai zis, cu siguranta ca asa e cel mai bine, sa nu iti tot dai peste cap organismul cand cu diete cand cu tort cu ciocolata.Referitor la regimul disociat , tot monti benenteles, am citi ca cele ai bune rezultate le are daca faci un ciclu de 3-3-3 deci trei zile carne, trei zile legume si fructe, trei zile lactate si de data asta incerc asa. daca a mers sau nu, veti afla din raportul meu. Azi raportez si eu 72 kg, am slabit deci un kg dar sunt sigura ca se putea mult mai bine daca eram cumintica dar azi e luni si avem o saptamana intreaga la dispozitie sa fim cumintele si sa slabim, deci spor la treaba tuturor!

Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

WE asta am avut zile cu musafiri si interzisuri, de azi sunt iar la treaba:
D-un gref si mai apoi, 3 chifle integrale (de 30g/buc) cu gem fara zahar
P-am inceput cu niste seminte decojite...apoi omleta (cu cascaval si sunca presata) si salata (de rosie-castravete-ardei)
C-ciorba de perisoare (fara orez) si niste friptura ramasa

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput