Montignac: ce am mancat azi! (74)
Raspunsuri - Pagina 11
corina costea spune:
Saluti fetele,
Meniul meu de azi:
MD-paine de secara cu pate vegetal si un ceai
Gustare-cafeluta
Pranz-biscuiti de post si o portocala
Cina- spanac cu crochete de post
tlaurastiu ca acum mai mananc si nemonti am recunoscut asta dar trebuie sa mai combin si eu ceva cu ceva in post.Adevarat ca si parizerul si pateul vegetal au amidon in ele dar ce sa mananc sa mai diversific si eu. Si amestecul mexican are porumb in el dar nu atat de mult asa ca eu zic ca merge acum.
enderbaby sa sti ca graul expandat am ainteles eu ca nu este problematic...problema ar fi orezul expandat dar poate gresesc. Si pireu am mancat putin ca am facut pentru clanul meu ...iar maio alta alternativa sa fac o salata de vinete nu am gasit si chiar am avut pofta. Poate o sa mai slabesc dupa ce se termina postul si trec la o alimentatie cat mai monty.
Va pe toate, CORINA
enderbaby spune:
Si eu stiam ca e bun graul expandat, dar am vazut o emisiune pe otv cu un profesor de la institutul de alimentatie(discutia era despre e-uri) si care in treacat a zis ca cerealele expandate au indicele glicemic ridicat, fatza de cerealele integrale brute.
Va si spor la slabit!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
enderbaby spune:
Corina, apropo de pate-ul vegetal sa stii ca a fi mai indicat sa ti-l faci singura acasa, ca ar fi mai monti decat cel din comert care ar putea avea si zahar ascuns.
Pate-ul de soia se poate face astfel: Fierbi soia(orice fel: cuburi, snitele sau chiar granule) si apoi o pasezi cu un mixer vertical( dupa ce s-a scurs bine), adaugi condimente: boia de ardei pentru culoare, poate chiar putin suc de rosii, sare, piper si orice alt condiment care iti place. Poti la o adica sa pui si ciuperci sau masline(cu grija la masline sa nu fie in ulei) sau ardei ca cele din comert.
Daca vrei sa-l mananci cu paine eu zic sa nu pui ulei, eu cand am facut am pus si ulei dar nu tineam monti.
Inca o chestie mica si nu te mai bat la cap , biscuitii aia sunt din comert, si daca da sigur nu au grasimi in ei?
Lizuca
silvi_2005 spune:
Hello tuturor, nu am apucat sa intru ieri dar anunt ca am mancat legume, incerc disociatul respectand regulile monti, azi o dau pe lactate, ar fi trebuit sa mananc 3 zile carene dar dupa prima zi mi-a fost cam rau...Deci tin 1-1-1 si dupa aceea mai incerc sa tin 3-3-3 poate se mai obisnuieste organismul. Spor la treaba tuturor, mamici si pitici.
Silvi si bebe Alain
corina costea spune:
Lizuca multumesc de reteta am sa o incerc zilele astea dar fara masline ca nu imi plac.Am sa pun insa gogosari sau capia din borcan sa vad ce iasa.Este adevarat ca pe el nu scrie ca are zahar dar cine stie.......amidon stiu sigur ca are ca am citit.
Biscuiti de post sunt facuti din faina integrala ,faina de soia, malt,drojdie,parca gluten am citit fara zahar chiar scrie mare pe fata ambalajului dietetici fara zahar.
Oricum tot mai gresesc monty dar sper sa nu gresesc in post caci pentru mine este important sa nu mananc nimic de dulce tot postul.Dupa aia mai vedem cum o sa fie.
Vape toate, CORINA
Laura T spune:
Meniul meu de azi:
MD-un gref si mai apoi 2 chifle integrale cu gem fara zahar
P-un copan si telina (ambele fierte, din supa), salata cu rosie-castravete-ardei-branza
G-o para mica si o mandarina
C-urzici (le-am facut glucidice pana la urma, adica am pus ceapa, putina faina integrala, usturoi pisat, dar nu am mai pus ulei), inca nu le-am gustat (le-am facut aseara tarziu si nu am mai mancat aseara din ele).
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
enderbaby spune:
Corina ai grija la gogosarii in otet sa nu cumva sa acresti pateul prea tare si mai e si faptul ca otetul se recomanda cu masura. Mai bine cumperi un ardei capia rosu(cam scumputz dar unul costa max 10 mii).
Lizuca
Anda Panda spune:
tlaura, o zi de monti nu e doar o zi. e minunat ! e inceputul celorlalte zile!!! ai facut un pas ! fii mindra de asta si de tine !
elinia, ma bucur ca te-am mobilizat. sincer incepusem sa ma cam oftic, ca intram pe forum si in fiecare zi, cite 3-4 gagici isi dadeau cu pumnii in cap (vorba vine...) ca au calcat strimb...din diferite motive.
eu am mai zis si mai zic: citeodata am senzatia ca topicul asta se transforma intr-un loc in care vii si te spovedesti...ca sa zic asa. care e ok la o adica, insa scopul e sa fim cele mai tari gagici la vara !!! iar pt asta nu prea merge sa dam iama in farfuria cu prajituri si ca sa fiu sincera nu merita.
ca..daca maninci o praji te simti bine 5 min. pe cind daca arati bine, te vei simti bine tot timpul. ei, cum e ? nu-i asa ca nu-i tot aia ?
sa nu credeti ca sint "de fier" si ca nu ma gindesc la inghetata de cirese cu cioco care sta in congelator. dar faptul ca am doar 2 bluze si ma incapatinez sa imi iau altele si un ditai teancul de haine pe care eu le consider bestiale, dar cu doua-trei marimi mai mici, ma face al naibii de incapatinata !!!
silvi, eu asa am inceput monti de fapt. am tinut 1-1-1 timp de 2 sapt (atit e recomandat, maxim) si dupa aia am trecut la monti. ca sa fiu sincera nu a dat rez la mine 1-1-1 insa din sapt in care am inceput monti am avut rez. probabil ca alea 2 sapt au fost de acomodare a organismului cu noua dieta, alt metabolism...etc.
meniul de azi a fost simplu si cu o greseala
dimi: nimic. doar o cafea (asta e greseala)
prinz: salata super-asortata cu super-detoate (ma refer la legume - permise) friptura porc
seara: salata vinete cu rosii
bafta la toate feteleeee !!!
ps: la faza cu inghetata nu am glumit, chiar exista si chiar ma enerveaza
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
ellinia spune:
Anda multumesc! Sa stii ca ai dreptate! Ai o satisfactie asa de mare! De exemplu ieri mi-am dat seama ca trebuie sa avansez cu o gaura la curea! Si mi s-a parut fanastic pentru ca eu acolo mai am probleme, la burtica, si tot ce vreau e sa am iarasi un abdomen plat sau, ma rog, pe cat posibil! Si chestia asta ma mobilizeaza si mai tare!
Enderbaby am notat reteta de pate de soia. Chiar vroiam azi sa mai ies la cumparaturi dar cum ploua nu pot iesi cu carutul, asa ca mai astept un pic, intre timp mai beau niste lapte cu fulgi de soia, niste oua fierte tari si diseara pastai cu usturoi.
Maine cred ca am sa fac niste telina cu maioneza si mai vad eu.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
Laura urzicile nu merg cu orezul integral? Sau cu usturoi? De abia stept sa-mi pocu si eu .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos