Endometru, ovulatie, monitorizari - 114
Raspunsuri - Pagina 13

megbeng spune:
liana, bine ai revenit..sper ca a fost cu folos vacanta!
melutzica, uf, ce nasol e cand se amana cate un examen, mai ales unu nasol..o sa treaca si asta, iti dai seama...mai ales cu noi toate aici, pe capu' tau
mai, da chiar va afceti de cap...o lasam asa, pe miro cu listutza aia deschisa si necompletata? cineva sa salveze situatia!!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

melutzica spune:
Buna dimineata.Ei acum va dau eu desteptarea,si va urez la toate o zi deosebita si un inceput de weekend minunat.
Avalon,megbeng,motzunica,si toate fetele care au fost in asentimentul meu,va multumesc mult de tot.Acum ma simt mai bine multumita voua si a sotiorului meu care a avut cateva surprize pt mine ieri(am avut aniversarea casniciei)
.
Inca o data multumesc si va imbratisez pe toate.

melutzica spune:
Si sa va mai spun inca ceva,uite ca tot mi s-a amanat nesuferitul ala de examn,ma incapatanez eu sa salvez situatia si sa complectez listuta lui miro;in max 10 zile am raspunsul si va fi pozitiv

Tabitha spune:
Mi-am luat TB azi dimineata, dar nu v-o spun, sic.
Stuart: Ti-o zic numai tie, dar n-o mai spui la nimeni, da? era 36,8, deci dupa 4 zile de 36,9 a indraznit sa mai coboare putin.
melutzica: felicitari pt. examenul de igiena si sa stii ca vom sta cu ochii pe tine sa iti respecti promisiunea peste 10 zile. Iar celalalt examen cacacios, o sa-l treci peste 1 luna cu brio, fericita fiind ca vei fi cu bebe la purtator.
motzunica: multumim pt. suport
megbeng: ce mai faci, fata dulce?
Eu m-am hotarat sa merg azi, z8, la eco, sa vad cum stau si dupa aceea o sun pe dr. de la Buc. sa vad daca ramane pt. luni eco cu ea. Sunt tare curioasa ce a facut acel folicul - chist de 18 mm din ziua2.
Sper sa nu fie chist si sa pot face IA luna asta.

megbeng spune:
ce sa fac, ma tabi?! ma ingrop aici in cat mai mult invatzat, sa treaca timpul mai repede...oscilez mereu intre a ramane gravi ACUM sau a amana pana in mai....3 zile sunt decisa sa astept, apoi iar ma sui pe pereti...eram sigura ca o sa-mi fie greu in stagiul de gineco, ca o sa vreau si eu BEBEEEEE....nici macar nu m-au demontat imaginile horror de la sala de nasteri
apoi zic: luna asta e compromisa, ca abia acu incepe sa imi treaca raceala si nu risc sa raman gravi cu cine stie ce virus-oaspete..si luna viitoare va ziceam ca am perioada fertila chiar in saptamana patimilor si sigur nu o sa imi arda de sex :(
asa ca deocamdata stau pe tusa (a! mi s-a defectat si termometrul, da a promis barbatu ca imi ia si mie unu digital)..si va fac galerie voua!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Adhnana spune:
Buna fetelor,
Va admir si va citesc de aproape 2 ani. Nu stiu de ce dar nu mi-am facut pana acum curaj sa va scriu. Am 27 de ani si de aproximativ 2 ani lucram si noi la proiectul bebe.
Va stiu aproape pe fiecare in parte, cu fiecare poveste si va citesc zilnic bucurandu-ma la fiecare succes pe care il aveti, indiferent ca este vorba de o sarcina sau de o analiza buna. Ma si intristez intr-adevar la fiecare esec si sufar in sinea mea alaturi de fiecare dintre voi.
La noi situatia sta cam asa : 7 inseminari nereusite. Am simtit din a doua luna de incercari normale ca ceva nu e in regula si am dat fuguta la doctor. Din pacate s-a adeverit. Sotul cu oligospermie foarte severa. Eu deocamdata am facut numai o histerosalpingografie, care a iesit bine.
Ca sa nu va mai plictisesc, azi merg iar la control (sunt pacienta profesorului Marinescu) si astept cu nerabdare sa-mi spuna care va fi planul in continuare.
Ma gandesc deja la FIV.
Va urez in continuare numai succese si sper din tot sufletul sa ma primiti si pe mine in familia voastra mare si iubitoare si sa fugim toate cat mai repede la gravidute.
Va pup si aveti grija de voi.
Adhnana

Cristinna spune:
Adhnana bine ai venit si sper ca sa treci repede la gravidutze. Si eu tot de 2 ani incerc, dar la noi este inferilitate inexplicabila
.
Te
Cristinna

stuart spune:
Tabitha, te dulce pe ambii obrajori pt. ca m-ai facut sa rad
in dimineata asta cam mohorata! Promit sa nu divulg secretul si astept vesti bune de la echo si de la IA. Succes!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Adhnana spune:
Cristinna Multumesc de primire. Eu ultimele inseminari le-am facut cu donator, ca nu s-a putut altfel. La mine cica ar fi totul ok, si ajung si eu la ce spui tu: infertilitate inexplicabila. Cred ca e cel mai aiurea diagnostic. Macar cand sti ca ai ceva, tratezi. In fine..sa nu ne pierdem optimismul.
Iti doresc mult succes!
Adhnana