Endometru, ovulatie, monitorizari - 114
Raspunsuri - Pagina 12

Tabitha spune:
Danotino: eu incep serviciul la 8 si, nu ma plang, este destil de lejer in aceasta perioada, asa ca am timp sa citesc ce se scrie pe forum si sa si raspund cateodata (adica mai mereu ) Sper si eu la aceasta luna sa fie una cu succes, desi semnele nu prea prevestesc asa ceva
Bafta multa !

Amely spune:
'Neata fetele... eu nu am mai scris pt. ca nu am nici o noutate... in afara de faptul ca ovulatia mea de luna asta mi-a jucat o festa urata, si ca ma pregatesc de laparoscopie, altceva nu s-a mai intamplat.
A, mi-au iesit analizele, toxo negativa, dar prolactina cam mare... 820 fata de 620 cat e limita maxima...
De luna viitoare o dau iar pe mastodynon... Cam atat....
Cristinna, cu ce faci stimularea? cred ca (de fapt sigur) dupa laparoscopie voi face si eu stimulare, oricat as fugi de ideea asta, se pare ca nu am cum sa scap... Iti tin pumnii sa dea rezultate!
Stu, sper sa ne "auzim" diseara!
Tabi, eu zic sa fii optimista, si mai lasa temperaturile alea ca ne-ai omorat cu ele... Doar ai vazut cat pot fi de inselatoare... sa vezi tu ca bebe va fi instalat bine-mersi in burtica atunci cand nici nu te astepti (poate ca este deja
)
Olteanco, io iti dadui PM, sper ca nu facui vreo prostie...daca da, atunci
Va pup si astept sa aud de cat mai multe gravidute, ca doar a venit primavara!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely: uite, ca sa nu va mai omor cu TB, nu le mai pun pe forum, dar sa stii ca eu tot le iau. Pana luna trecuta m-am ghidat f. bine dupa ele. In rest totul e ok. Bafta multa la laparo si sa nu-ti fie teama, e ceva usor. Important este sa iasa bine rezultatul

stuart spune:
Cristinna, sper sa nu ai probleme cu stimularea!
Optimismul meu se cam diminueaza in ultimul timp dar dupa o programare pt. 11 sept. pt. histeroscopie nici nu poate sa fie altfel. Chiar daca nu scriu eu tot va citesc si va tin pumnii la toate!
Tabitha, pe noi poti sa ne "omori" cu temperaturi dar pe tine nu te mai stresa cu ele! Pregateste-te ca se apropie ziua cand va trebui sa dai de baut si atunci sa te vad !
Amely, astept bipul tau diseara!
Liana, hai scularea... vezi daca noaptea bantui pe la portile forumului!
Va pe toate si va doresc mult succes!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

stuart spune:
Liana, te rog sa ma ierti, am vazut ca te trezisi dar daca trebe sa astept cu zecile de minute pana se incarca paginile! Acesta este si motivul pt. care seara (noaptea) vorbesc de una singura pe aici!
Te ca sa ma ierti!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Liana30 spune:
stu stai muica potol ca nu am de ce sa te iert...si la mine tot asa greu merge...
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Am ajuns si eu acasa de la examene,adica de la examen;am luat o plasa de zile mari;de azi ma pregateam de sarbatoare ca imi este gata recunoasterea de diploma si sunt cu "acte in regula" si cand colo profu de legi si-o gasit taman azi sa se imbolnaveasca si mi s-a amanat examenul peste o luna
;asa ca am dat examenul la igiena l-am luat fara probleme si acum bocesc ca tare nedreapta mai e soarta asta cateodata.
Scuze daca nu sunt la subiect dar cu voi ma mai descarc si eu.
Va pup pe toate cat se poate de dulce

Avalon spune:
Melutzica, uite de la mine sa nu mai fii suparatica. Intr-o luna de zile se pot intampla multe, stii tu despre ce vorbesc, si poate sarbatoresti 2 evenimente importante din viata ta deodata
: obtinerea diplomei si vestea ca vei avea un bebel. Ce zici tu de perspectiva asta? Am reusit sa te fac sa zambesti putin?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

melutzica spune:
Avalon,mersic tare mult de sustinere si te pup si eu dulce la randul meu,insa sunt tare trista,mai ales ca detestam examenul acesta,iti dai seama sa inveti o tona de legi in geraman
,si ma bucuram enorm ca scap de el.Acum ma mai chinui o luna.

motzunica spune:
Cristinna si Tabitha, bafta la monitorizari si foliculi babani!
Melutzica, Felicitari pt examenul de la igiena si bafta luna viitoare pt cel de la legislatie! A, si sunt in asentimentul lui Avalon, ce zici de 2 reusite luna viitoare? Tin pumnii!
Amely, Liana,