Endometru, ovulatie, monitorizari - 114
Raspunsuri - Pagina 14

melutzica spune:
Adhnana,bine ai venit si mult noroc
Eu incerc de 9 luni;tot infertilitate inexplicabila.Eu ok el ok,acum 3 ani am ramas gravi cu sotul dar am pierdut bebeul si am ramas f usor insarcinata desi ne protejam.Acum insa nu mai vrea ;stii e dupa el si nu dupa noi

adela achim spune:
Buna fetele!V-am urmarit din umbra,si am crezut ca va voi da o veste buna,dar...nu a fost sa fie luna asta...si...nu ne lasam,mergem mai departe...
Adhnana bine ai venit printre noi,si sa treci repede la
Liana fata draga bine ai revenit de pe alte meleaguri
Tabitha te asteptam cu vesti bune
Melutzica tinem pumnii sa faci tu primul pas pentru salvarea listei,si apoi sa ne tragi si pe noi dupa tine-promiti?Doamne ajuta...
VA pe toate,pe toate
ADELA

Adhnana spune:
adela achim, melutzica sunteti toate foarte dragute si va multumesc pentru urari.
Poate cine stie, mergem impreuna luna viitoare la gravidute:)
Va pup,
Adhnana

stuart spune:
Bine ai venit Adhnana! Sa ai o sedere cat mai scurta pe aceste "meleaguri"! Scuze daca am fost cam nepoliticoasa pana acum dar sunt cam in ultimul timp si citesc cam din 2 in 3!
Nu stiu de cate ori si-a facut sotul tau spermograma dar din cate stiu eu calitatea este f. schimbatoare. Asa ca nu dispera! In urma cu ceva timp am relatat eu povestea unei prietene al carui sot avea 0,001
si dupa cateva luni de luat vitamine sau mai imbunatatit si la final cu IA au obtinut un
! Sigur poti zice ca asa ceva se intampla la zile mari, dar se poate intampla oricui!
Sigur, stiu pe propia-mi piele ca "infertilitate inexplicabila" este cel mai crunt diagnostic dar eu consider ca esti pe maini bune daca mergi la prof. M.
Multa bafta la control si sa auzim vesti bune!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Adhnana spune:
Stuart stiu ca exista si minuni, dar incerc sa fiu realista, cred ca doar asa voi putea trece mai departe.
Merci de primire si de urari. Asta iti doresc si tie, sa ne anunti cat mai curand ca esti insarcinata.
Apropos de minuni, am o prietena care dupa 12 ani de incercari, multe ias-uri si 2 fiv-uri a reusit natural la 39 de ani. Cred ca e vorba in proportie de 90% de soarta.
Eu sincer nu cred ca as fi in stare sa ma lupt atatia ani, dar am cel mai mare respect pentru fetele care au puterea si taria de a incerca atata timp.
Te pup,
Adhnana

Avalon spune:
Adhnana, bine ai venit printre noi!
Melutzica, ma bucur ca ti-a venit inimioara la loc si ca esti la fel de optimista cum te stiu eu! La Multi Ani alaturi de sotul tau drag!
Liana, incep sa te recunosc, draga mea! Incepusem sa intru la idei... Uite, iti las tie ocazia sa fii deschizatoare de nou subiect, aici la "endometre". Ce zici, faci onorurile?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

bubuleana spune:
Fetelor,
va rog frumos sa fiti dragute si sa ma ajutati si pe mine cu o interpretare a unor analize hormonale pt o prietena
Astfel, prietenei mele i-a inatzriat fff mult CM, teste de sarcina negative (oricum ea are CM neregulat) si si-a facut niste analize:
Estradiol: 357.3 (aceasta valoare fiind caracteristica ori ovulatiei ori primului trim de sarcina)
Prolactina: 32.22 (maximum fiind de 24.1)
FSH: 2.68 (val caracteristica per luteala)
Ce interpretare ati da acestor rezultate??
multumesc mult de ajutor!!!!
bubuleana

Avalon spune:
Bubuleano, as ajuta-o cu cea mai mare placere pe prietena ta daca ai scrie si valorile normale pt faza luteala (de pe buletinul de analiza), pt ca laboratoarele folosesc unitati de masura diferite si nu vreau sa ma hazardez... Inteleg ca ea a facut aceste analize in perioada de intarziere? Si daca a facut aceste analize de ce nu a facut si un betahcg ca sa vada daca e sarcina sau nu? Sau macar un progesteron, care daca are valoarea mare indica sarcina? La sugestia cui a facut analizele? Te intreb pt ca estradiolul si FSH-ul nu au nicio semnificatie in perioada luteala... ele au relevanta doar in intervalul zilelor 2-4 ale cm.
Pot sa-ti spun doar ca prolactina e cam maricica si s-ar putea sa necesite tratament...
Liana, nu ai observat ce titulatura mi-am tras? Stii ca mie imi place sa ma joc cu chibriturile... uneori mai dau si foc...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

bubuleana spune:
Avalon: Analizele le-a facut la Medlife in Z44 a CM la indicatia dr ei
n-a stiut de beta hcg (si io am intrebat-o), progesteron si altele: ea a facut ce i-a zis dr ... oricum ea nu crede ca e sarcina pt ca avut CM si de 56 zile!!!
de-abia acum e la inceputul analizelor... ea incearca sa descopere cauza infertilitatii (pt ca au mai mult de 1 an in care au incercat pe cale naturala si nimik)
deci valorile normale pt FSH in faza luteala sunt intre 1.7-7.7
mersi din suflet ca-mi dai o mana de ajutor!!!
bubuleana