Endometru, ovulatie, monitorizari - 114
Raspunsuri - Pagina 11

stuart spune:
Bubuleana, te si eu si-ti tin pumnii sa iasa cum vrei tu luna asta!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Liana30 spune:
ce???? ce??????? e vorba de pumnii????
si io si io...ii strang bubuleano..
stuart fusa bineeeee!!!!ma mai duc ca imi placu
"Nimic nu-i imposibil!"

stuart spune:
Liano si mie mi-a placut si zau ca n-as refuza o astfel de plimbarica! Eu am fost numai vara si dupa mucegaiul prins in Olanda iti dai seama ce bine ma simteam in Viena!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

stuart spune:
Liana, te astept si pe la Londra! Sa stii ca nu ploua asa cum scrie prin carti! Chiar e seceta si cica nu mai avem voie sa udam gradinile!
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Liana30 spune:
stu sa ma ierti da fusai in vizita pe la alte usi..si nu putui sa mai revin..citii despre Laura..ca tare draga mi'a fost si'mi va ramane...in suflet..
"Nimic nu-i imposibil!"

stuart spune:
Liana, te scuz ca intre timp ma uit la TVRi, la stirile de la ora 19! Si eu am fost muta cateva zile dupa intamplarea cu Laura. Nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat ce s-a intamplat...
Stu, cel buclucas
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Cristinna spune:
Liana, bine ai revenit din minivacanta
Stuart , motzunica nu v-am vazut de ceva vreme , dar ma bucur ca sunteti bine si optimiste.
Eu ziua 6 a cm , ma simt un pic aiurea din cauza stimularii , dar sper sa treaca. Aseara m-au durut ovarele destul de tare, m-am si speriat, dar pana la urma am luat un nospa si mi-a trecut. Luni ma duc sa vad ce imi zice dr.Este prima luna in care am luat 2 pastile de closty pe zi, sper sa nu se intample ceva belele.
Va pe TOATE
Cristinna

Tabitha spune:
Buna dimineata, fete frumoase ce sunteti voi!
Pe Liana n-o mai pup, ca am pupat-o pe la celelalte subiecet de s-a saturat saraca de mine.
Eu, raportez: z7, ultima de stimulare cu clomifen. De aseara am inceput estrofemul. De 4 zile TB este 36,9. E nebuna, zau asa. Azi nu cred ca voi putea merge sa fac monitorizare, cred ca ma duc sambata, cand voi fi ziua 9. Hai, Cristinna, sa speram ca va fi bine luna asta.
O zi superba va doresc tuturor.

danotino spune:
buna dimineata!
tabitha, ce matinala esti! scrisesi cam la toate subiectele. ai energie!
da-mi si mie. eu sunt la serviciu, dar parca nici acum nu m-am trezit bine.
luna asta o sa reusim! si le doresc tuturor fetelor o primavara frumoasa si cati isi doresc.
va pup
danotino