Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

[quote]Originally posted by Tabitha

Bianca: imi pare rau ca nu ai trompa stanga, eu o am dar risc sa fac extrauternia pe ea, caci am avut hidrosalpinx. Dar risc. MAi mult decat sa mi-o scoata nu am ce pati. Am auzit de cazuri in care trompa dreapta, de ex. a aspirat foliculul de pe ovarul stang, asa ca sanse sunt si in aprilie, chiar daca sunt f. mici.

Tabitha mi-a spus si mie doctorul ca se mai intampla asa ceva dar "sansele sunt 1 la 1 milion" exact astea sunt cuvintele lui. Sotul ma consola, mai in gluma mai in serios "ca de' tot exista acolo o sansa, nu conteaza cat de mica". Totusi eu nu sunt lamurita cum se aspira ovulul si pe unde atata vreme cat nu exista o trompa. Inteleg procesul cand exista ambele trompe, dar nu si cand una lipseste. Numai Dumnezeu stie!

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by katthy
Bianca B Iti povestesc ceva. Luna trecuta asteptam la Dr. si intru in vorba cu o doamna cam de 35-40 ani care, destul de suparata, imi spune ca acum o luna a suferit o interventie chirurgicala prin care i-au fost extirpate un ovar si trompa aferenta. Dr. i-a precizat ca va putea ramane insarcinata doar cu tratament asa ca .... de ce era suparata??? Ghici! Era . Mentionez ca mai avea 3 copiii mari acasa si ca nu intentiona sa pastreze sarcina.

[katthy

Katthy spunei-i sa pastreze bebele ca-l vreau eu, dar s-ar putea sa fie prea tarziu, nu? Inainte de SEU imi doream numai un copil, acum insa nu mai conteaza cati, numai sa fie, 2-3-4 chiar si o echipa de volei. Am observat ca cele care nu mai vor copii tot mai raman insarcinate, pe cand cele care isi doresc nu-l au asa usor sau nu-l au deloc.

Cristina si eu fac la fel, trag un bocet de 2-3 ceasuri ca sa-mi ajunga pe 2 luni. Ultima data a fost pe 1 ianuarie si simt ca voi exploda daca nu ma racoresc cat mai curand. Acum stie si sotul si ma lasa singurica, ca daca e langa mine ... nu ma pot descarca.

Tabitha sa dea Domnul sa fie cu noroc si cu II luna asta

Liana ti-am dus dorul olteanco, bine ai revenit si sper cu vesti bune.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, bine ai venit inapoi, fatoooo! Ca slaba a fost miscarea pe aici cat ai lipsit tu cu entuziasmul tau, zau!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

asi: le-as lasa, dar nu ma lasa ele pe mine

Bianca: si daca dati voi peste cap statisticile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

In primul rand BUN VENIT! fetelor noi.
N-am mai scris de ceva timp deoarece n-am noutati, am inceput sa i-au ACO de 2 saptamani dar voi renunta la ele pt ca ma dor sanii ingrozitor
Lachione, FELICITARI! pt. licenta
Mishulina, cum stai cu numaratoarea?

Pentru toate fetele un si spor la BB!

Mergi la inceput

eiiii acu sa vedeti verva pe forum..o sa va inebunesc iar

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Liana, bine ai revenit! Tocmai ma plangeam ca nu am cu cine vorbi!

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

stuart nu te mai plange ca sunt aci..ete'ma

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Pai ce sa fac si eu, nu stiu decat sa ma plang! Cum fuse la viena?

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput